"próbáltuk elmagyarázni...."
Mintha itt a fórumon olvasnám pár embertől
Zseniális nagy kreténség.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 22., hétfő 12:36
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. május 22., hétfő 12:35
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 12:29
Espn hozta le.hehetheoriginal írta:Jo perszerealmadrid95 írta:ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.
Vinicius es a kornyezete megelegelte a dolgot, a tavozast tartjak a legjobbnak.
Nyilvan van vmi unatkozo barom aki kitalalja ezeket
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 22., hétfő 12:29
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 22., hétfő 12:28
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 12:26
Jo perszerealmadrid95 írta:ÚLTIMA HORA: El entorno de Viní Jr ha puesto sobre la mesa la opción de abandonar el Real Madrid. "El jugador está al límite" es lo que se ha dicho.
Vinicius es a kornyezete megelegelte a dolgot, a tavozast tartjak a legjobbnak.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 22., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 11:58
jo azert ceronaldo kicsit mas szint.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 22., hétfő 11:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. május 22., hétfő 11:25
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 11:08
akkor meg az a narrativa, hogy a madrid nem vedi meg a jatekosait, helyette kilora adjak veszik oket.Perez helyèben elboltolnám egy az egyben a teknősre, balosra meg Kvaradòna ès ìgy kèt legyet ütnènk egy csapásra.
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2023. május 22., hétfő 10:56
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 22., hétfő 10:38
De igen, ez rasszizmus, mert ez nem egyedi eset, nem eloszor fordul elo, hanem mar sokadjara. Nyilvanvalo, hogy utaznak ra, es nem kompletten a fekete boru jatekosokat tamadjak, hanem csak ot, de olyan jelzokkel, amik kimeritik a rasszizmus fogalmat. Mivel egyertelmuen ez az, amit nehezen visel. Az is nyilvanvalo, hogy valtoztatnia kell, mert ha nem is rasszista megnyilvanulasokkal, de piszkalni fogjak tovabbra is, a szurkolok is es az ellenfelek is, mert ebbol elonyt tudnak kovacsolni. Tiszta sor, de eloszor a liganak kell lepnie, megvedeni a jatekosokat, plane a legjobbakat, akik a legnagyobb nezettseget generaljak. A biroknak is valtoztatni kell. Es a Real Madridnal is valtoztatni kell a hozzaallason, mert ez az uriemberek modjara valo viselkedes nem mindig vezet eredmenyre. Kicsit kemenyebben kell fellepni bizonyos esetekben.wZoLee7 írta: Az egyik játékosunkat személyesen támadják. Vininek elkéne engednie a rasszista kártyát, ez nem rasszizmus, itt konkrétan Őt veszik célba, rohadtul mind1 a bőrszíne. Ha dob a gép akkor hergel és rájátszik a dologra Ő is, de könyörgöm, mint csapat ezt miért is tűrjük és engedjük? Megengedtük Vininek, hogy provokálja a közönséget egy időszakban, már ott lépnünk kellett volna, de okés, megtörtént. A közönség is megkapta a maga idejét, de érzésem szerint átestek a ló túloldalára. Ez az a pillanat amikor a csapatnak lépnie kell jogilag is mert ez nem normális. A bírók meg én nem tudom, jól szórakoznak az egészen...
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 9:52
Erre írtam, hogy félre lett magyarázva. Szerintem azért mutatta, mert a nézők ezt mutatták neki, de nem tudom, hogy mit jelent.raul 4 ever írta:
Mindegyik gyenge fejben![]()
![]()
A "v", amit Vini mutogatott, az II --> második liga, hogy oda mennek.
Hogy a csürhe miért mutogatta, azt nem tudom.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 9:49
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 22., hétfő 9:44
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 22., hétfő 9:42
Erre reagalt vini is.Pad'em írta: Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják kiEnnél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 9:41
Mindegyik gyenge fejbenkiserik írta:Militao, mutatva a majom egyértelmű mozdulatait, és LV már ott veszekedtek a szurkolókkal, mikor Vini odaért bammeg. Még Cömert is odament veszekedni a saját szurkolóival, de persze Vinit kell kiemelni.Peti765 írta:
Ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem van 50 ezer ember a lelátón és meghallja, meglátja melyik néző kezdte, szerintem ha ott ülsz bent közöttük sem tudod melyik kezdte, nagyon tehetséges ha focizik de ilyet egyik nagy játékostól sem láttam kivéve Cantona,ó is kb ilyen szituációban karatèzta le a szurkolót el is meszeltèk, valami más taktika kellene mert ezzel el fogják venni a kedvét a focitòl vagy Spanyolországtòl.
Talán leckéket kell venni fetrengesbol fájdalmas orditàsbòl és nem ilyen teli szájjal üvölteni a bíróval nagyobb sikerre vezetne.![]()
Egyébként tudja valaki, hogy mit jelent ez a V betű mutogatás? Mikor ment le Vini, akkor félre lett magyarázva, mert a Valencia szurkolók mutogatták ezt Vininek.
Victor Valdes... do U remember?Pad'em írta: Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják kiEnnél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 9:40
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem