Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

kiserik

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 9:52

raul 4 ever írta:
Mindegyik gyenge fejben :kalapos: :kalapos:

A "v", amit Vini mutogatott, az II --> második liga, hogy oda mennek.
Hogy a csürhe miért mutogatta, azt nem tudom.
Erre írtam, hogy félre lett magyarázva. Szerintem azért mutatta, mert a nézők ezt mutatták neki, de nem tudom, hogy mit jelent.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 22., hétfő 9:49

Opening 🍺 and 🍿 :mrgreen:

Annyira sokrétű mar ez a dolog, en csak mint egy moziban ulve figyelem.
Itt nem lehet mar igazsagot tenni, ez ugy ahogy van el van baszva.
Erdekelne amugy, hogy meg van e hatarozva pl a la liga szabalyzataiban, hogy a szurkoloknak mit szabad es mit nem (gondolom le van irva) es meddig tart a szolasszabadsag papiron. Innentol egyszeru a dolog, a stadion be van kamerazva, csak ugye ilyenkor nyaron ki a fasznak van kedve dolgozni, plane a dagadt szőrös spanyoloknal.
Biniciustol meg csak annyit lehet remelni, hogy kirohogi ezeket es a palyan mutatja meg.

Amugy ismet csak csodalkozom, hogy nem a kenkoves pokol minden erejevel es a teljes ugyvedi gardaval basz oda perez ilyenkor a valencianak, a liganak, uriemberek klubja meg a faszom, fekszenek otthon kokaincsikok meg kurvak kozt, mire felfogjak tenni kene valamit mar megint tél van
thereisonly1ronaldo

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 22., hétfő 9:44

Szerintem az, hogy erről a helyzetről kell egyáltalán beszélgetnünk, az bizony mindkét fél hibája. Vini egyszerűen nem tudja ezt elengedni, folyamatosan pofázik, be nem áll a szája. Pöröl a sporikkal, a nézőkkel. Ezzel is kezdeni kell valamit.

Kb a liga legjobbjáról van szó, akit nem nagyon tudnak szabályosan megállítani, van faultolják folyamat, vagy a fejébe másznak a játékosok, szurkolók. Sajnos ez a gyenge pontja, kíméletlenül ki is használják.

Viszont amit az utóbbi időben művelnek a spanyolok a lelátón, az egész egyszerűen bicskanyitogató. Gyakorlatilag azért mennek ki a Real elleni meccsekre, hogy elküldjék a halál faszára a legjobbunkat, aki ráadásul még fekete is. Mindezt úgy, hogy kis gyerekek és nők is ülnek a lelátón. Egy szégyen. Plusz ezek visszatérő problémák már évek óta a ligában, most viszont olyan magasságokban, mint soha.

Ezt már az elején kellett volna megfékezni, csírájában elfojtani, Tebaséknak és Pérezéknek is. Nem tudom innentől kezdve mi várható, de nem lennék meglepve, ha a brazil fejben teljesen megrogyna, vagy távozna a ligából.

Ja, és a sprorik.... Épp most néztem vissza az esetet, hát csóri játékvezetőnek csak azt mutatták a monitoron, hogy Vini üt. Hol volt a videó többi része, mikor a csávó fojtogatja hátulról? Vagy a kapus kirohanása is megérne egy misét. Persze ők a büdös életben nem lesznek elővéve, minden fasza.

Undorító az egész.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 22., hétfő 9:42

Pad'em írta: Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják ki :lol: Ennél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?
Erre reagalt vini is.

Valami olyan szoveggel hogy “ nem lattak vagy nem akartak latni”.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 22., hétfő 9:41

kiserik írta:
Peti765 írta:

Ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem van 50 ezer ember a lelátón és meghallja, meglátja melyik néző kezdte, szerintem ha ott ülsz bent közöttük sem tudod melyik kezdte, nagyon tehetséges ha focizik de ilyet egyik nagy játékostól sem láttam kivéve Cantona,ó is kb ilyen szituációban karatèzta le a szurkolót el is meszeltèk, valami más taktika kellene mert ezzel el fogják venni a kedvét a focitòl vagy Spanyolországtòl.
Talán leckéket kell venni fetrengesbol fájdalmas orditàsbòl és nem ilyen teli szájjal üvölteni a bíróval nagyobb sikerre vezetne.
Militao, mutatva a majom egyértelmű mozdulatait, és LV már ott veszekedtek a szurkolókkal, mikor Vini odaért bammeg. Még Cömert is odament veszekedni a saját szurkolóival, de persze Vinit kell kiemelni. :fpalm:

Egyébként tudja valaki, hogy mit jelent ez a V betű mutogatás? Mikor ment le Vini, akkor félre lett magyarázva, mert a Valencia szurkolók mutogatták ezt Vininek.
Mindegyik gyenge fejben :kalapos: :kalapos:

A "v", amit Vini mutogatott, az II --> második liga, hogy oda mennek.
Hogy a csürhe miért mutogatta, azt nem tudom.

Pad'em írta: Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják ki :lol: Ennél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?
Victor Valdes... do U remember?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára raul 4 ever 2023. május 22., hétfő 9:42-kor.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 22., hétfő 9:40

Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják ki :lol: Ennél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 22., hétfő 9:35

Peti765 írta:
Ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem van 50 ezer ember a lelátón és meghallja, meglátja melyik néző kezdte, szerintem ha ott ülsz bent közöttük sem tudod melyik kezdte, nagyon tehetséges ha focizik de ilyet egyik nagy játékostól sem láttam kivéve Cantona,ó is kb ilyen szituációban karatèzta le a szurkolót el is meszeltèk, valami más taktika kellene mert ezzel el fogják venni a kedvét a focitòl vagy Spanyolországtòl.
Talán leckéket kell venni fetrengesbol fájdalmas orditàsbòl és nem ilyen teli szájjal üvölteni a bíróval nagyobb sikerre vezetne.
Militao, mutatva a majom egyértelmű mozdulatait, és LV már ott veszekedtek a szurkolókkal, mikor Vini odaért bammeg. Még Cömert is odament veszekedni a saját szurkolóival, de persze Vinit kell kiemelni. :fpalm:

Egyébként tudja valaki, hogy mit jelent ez a V betű mutogatás? Mikor ment le Vini, akkor félre lett magyarázva, mert a Valencia szurkolók mutogatták ezt Vininek.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 22., hétfő 9:23

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 9:09

https://twitter.com/Madridologa/status/ ... 45377?s=20

Komoly video.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 22., hétfő 9:05

Tebasos cikkbol:

"Ezt követően természetesen Javier Tebas is megszólalt, és válaszolt Vinícius vádjaira, miszerint a szervezet nem lép fel az őt ért rasszista sértésekkel kapcsolatban.

„Próbáltuk elmagyarázni Önnek, mi az a LaLiga és mit tehet a rasszizmus esetén, de nem jelent meg az Ön által kért időpont egyikén sem. Mielőtt kritizálná és sértegetné a LaLigát, alaposan tájékozódnia kellene. Ne hagyja magát manipulálni és győződjön meg arról, hogy megérti a közös munkánkat.”

Erdekes allitas, ha igaz...

Mentalisan hamarosan game over lesz/lehet Vininek....legjobbkor jon a nyari szunet.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 22., hétfő 8:40

Az egyik játékosunkat személyesen támadják. Vininek elkéne engednie a rasszista kártyát, ez nem rasszizmus, itt konkrétan Őt veszik célba, rohadtul mind1 a bőrszíne. Ha dob a gép akkor hergel és rájátszik a dologra Ő is, de könyörgöm, mint csapat ezt miért is tűrjük és engedjük? Megengedtük Vininek, hogy provokálja a közönséget egy időszakban, már ott lépnünk kellett volna, de okés, megtörtént. A közönség is megkapta a maga idejét, de érzésem szerint átestek a ló túloldalára. Ez az a pillanat amikor a csapatnak lépnie kell jogilag is mert ez nem normális. A bírók meg én nem tudom, jól szórakoznak az egészen...

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. május 22., hétfő 0:32

illgner írta:
Pad'em írta:

Már önmagában a Vinicius, die! rigmusokért is megérdemelne pár zárt kapus meccset a Valencia. Ha már ennyien háklisak itt is a rasszizmus ellenes felszólásokra...
Több száz játékos van a bajnokságban, miért csak őt rühelli a közönség? Miért nem a többi játékost? Ezen kéne végre elgondolkodnia. Nem tudod lecserélni a liga komplett nézőközönségét, több tíz meg százezer embert, mert belőlük él ez a cirkusz.
Mert az egesz Real Madrid jateka abbol all, hogy Vinicius elfut a szelen, kicselezi a jatekost, majd golt lo vagy beadja kozepre. Levedekezni nem tudjak, akkor szabalytalankodni kell ellene, pofazni neki, kizokkenteni a jatekbol. Utobbiban a kozonseg is az elen jar, foleg ha semmi retorzio nincs a liga reszerol. Ha Vinicius szarul jatszik, akkor az egesz csapat meg van fogva. Ha egyik meccsen sikeres ez a taktika, akkor a kovetkezo csapat is meg fogja probalni. Nyilvan azzal tamadjak be, ami a gyenge pontja, ami igazan triggereli. Rodrygo is kaphatna a rigmusokat, de minek? Nem o viszi a latvanyos tamadasokat, nem ot kell megallitani.

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 21., vasárnap 23:41

Huh bammeg.

Öt baszogatjak mert ö az egyik legjobb jatekos a ligàban.

Mit kell ezen tulgondolni? Baszogatjak probaljak kibillenteni.

Ha nem rasszista rugmusok lennenek meg dogolj meg vini en sem szolnek semmit.

Ronaldonak is ment a Messi messi. Öt nemtudtak lenègerezni. De megprobaltak mindent hogy kizokkentsek.

Amit Vininek mondanak az sokkal szemelyesebb es kartekonyabb.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 21., vasárnap 23:35

illgner írta:
Pad'em írta:

Már önmagában a Vinicius, die! rigmusokért is megérdemelne pár zárt kapus meccset a Valencia. Ha már ennyien háklisak itt is a rasszizmus ellenes felszólásokra...
Több száz játékos van a bajnokságban, miért csak őt rühelli a közönség? Miért nem a többi játékost? Ezen kéne végre elgondolkodnia. Nem tudod lecserélni a liga komplett nézőközönségét, több tíz meg százezer embert, mert belőlük él ez a cirkusz.
Mert, ha az Almeriaból vagy Valladoidból elkezdik baszogatni a helyi Jacksont, senkit nem érdekel. Nem ugyanaz a szint. Itt egy Real Madrid játékost baszogatsz, aki történetesen a világ egyik legjobba is. És igen, tudják jól, hogy ki lehet zökkenteni a gyereket, ha beszólogatnak neki, így rá is tesznek egy lapáttal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. május 21., vasárnap 23:30

Pad'em írta:
illgner írta: Ez a rasszizmus című történet elég hiteltelen, mert rajta kívül 5 néger játékos is pályára lépett, és azokat érdekes módon nem baszogatta a közönség, vagy legalábbis nem tudunk róla.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 21., vasárnap 23:26

illgner írta: Ez a rasszizmus című történet elég hiteltelen, mert rajta kívül 5 néger játékos is pályára lépett, és azokat érdekes módon nem baszogatta a közönség, vagy legalábbis nem tudunk róla.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 23:23

Ez az érvelés nagyon gyenge lábakon áll, ha bármennyire is áll így egyáltalán, de próbáljuk meg értelmezni: hogyha kettő büdös nigger közül az egyiknek azt mondom, hogy dögölj meg te büdös nigger, a másiknak meg adok egy sütit, akkor én tulajdonképpen emberszerető jótékony csodalélek vagyok szerinted, vagy egy rasszista szar?

Remélem könnyű az analógia.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. május 21., vasárnap 23:15

Ez a rasszizmus című történet elég hiteltelen, mert rajta kívül 5 néger játékos is pályára lépett, és azokat érdekes módon nem baszogatta a közönség, vagy legalábbis nem tudunk róla.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 21., vasárnap 23:14

Pad'em írta: Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.
Na, alakul.

BREAKING: Real Madrid want sport sanctions, if not, they will go to court. @marca

lestat

HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 21., vasárnap 23:02

G. V.tinho írta: Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
Azért teszik, mert ezzel ki lehet zökkenteni.
Vini meg fel is ül ennek.

Szerintem muszáj lenne megtanulnia kezelni.
az ok mindegy.
Ilyeneket akkor sem szabadna tűrni egy stadionban 2023-ban.

Jól tette végre hogy kiadta magából. Hátha lesz következmény. Ferdinand is posztolt. Vini is kiirta magából...a valenciai drukkerek viselkedése nem valami menő fasza dolognak kéne lennie hanem elitélendőnek és komoly szankciókat kéne tenni a ligának a klub felé.

Előbb utóbb bekussolnának ha pontokat vennének el a csapattól minden ilyen alkalom után :sly:
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

Vissza: