Mindegyik gyenge fejbenkiserik írta:Militao, mutatva a majom egyértelmű mozdulatait, és LV már ott veszekedtek a szurkolókkal, mikor Vini odaért bammeg. Még Cömert is odament veszekedni a saját szurkolóival, de persze Vinit kell kiemelni.Peti765 írta:
Ehhez nincs mit hozzáfűzni szerintem van 50 ezer ember a lelátón és meghallja, meglátja melyik néző kezdte, szerintem ha ott ülsz bent közöttük sem tudod melyik kezdte, nagyon tehetséges ha focizik de ilyet egyik nagy játékostól sem láttam kivéve Cantona,ó is kb ilyen szituációban karatèzta le a szurkolót el is meszeltèk, valami más taktika kellene mert ezzel el fogják venni a kedvét a focitòl vagy Spanyolországtòl.
Talán leckéket kell venni fetrengesbol fájdalmas orditàsbòl és nem ilyen teli szájjal üvölteni a bíróval nagyobb sikerre vezetne.![]()
Egyébként tudja valaki, hogy mit jelent ez a V betű mutogatás? Mikor ment le Vini, akkor félre lett magyarázva, mert a Valencia szurkolók mutogatták ezt Vininek.
A "v", amit Vini mutogatott, az II --> második liga, hogy oda mennek.
Hogy a csürhe miért mutogatta, azt nem tudom.
Victor Valdes... do U remember?Pad'em írta: Arra is kérhetnénk valami magyarázatot, hogy hogy van az, hogy a kapus bazmeg rátámad, közben hátulról fojtják és őt állítják kiEnnél egyértelműbb dolog nem sok van. A Var betolta azt a jelenetet amikor odaüt. Ami elötte volt azt nem. Ez mi?