Vinícius Junior - 7
Re: Vinícius Junior - 20
Ez a rasszizmus című történet elég hiteltelen, mert rajta kívül 5 néger játékos is pályára lépett, és azokat érdekes módon nem baszogatta a közönség, vagy legalábbis nem tudunk róla.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Na, alakul.Pad'em írta: Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.
BREAKING: Real Madrid want sport sanctions, if not, they will go to court. @marca
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
az ok mindegy.G. V.tinho írta: Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
Azért teszik, mert ezzel ki lehet zökkenteni.
Vini meg fel is ül ennek.
Szerintem muszáj lenne megtanulnia kezelni.
Ilyeneket akkor sem szabadna tűrni egy stadionban 2023-ban.
Jól tette végre hogy kiadta magából. Hátha lesz következmény. Ferdinand is posztolt. Vini is kiirta magából...a valenciai drukkerek viselkedése nem valami menő fasza dolognak kéne lennie hanem elitélendőnek és komoly szankciókat kéne tenni a ligának a klub felé.
Előbb utóbb bekussolnának ha pontokat vennének el a csapattól minden ilyen alkalom után

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Iszonyatosan káros ez a hozzáállás.G. V.tinho írta: Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
Ezzel magyarázta a bizonyítványt az egyik újságíró is. Carlo szépen elküldte a picsaba, aztán kisétált. Így is kell.Miközben a Valencia azzal védekezik, hogy nem majmozta, hanem hülyézte a közönség
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Michel, El Buitre
Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
- Pad'em
Komoly, hogy a Var a bírónak csak az "ütést" mutatta meg, azt hogy Hugo fojtogatta előtte másodpercekig azt nem?
Teljesen legalja ez a liga. 10.rasszista ügy hivatalosan a szezonban csak Vini ellen. Mindenféle komoly szankció nélkül. Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.

Teljesen legalja ez a liga. 10.rasszista ügy hivatalosan a szezonban csak Vini ellen. Mindenféle komoly szankció nélkül. Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- mexes
- Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: RM
https://twitter.com/gxlderodry/status/1 ... iek9A&s=19
És az egész mellé ez. Minden meccsen 2-3 ilyen sárga nélkül...
És az egész mellé ez. Minden meccsen 2-3 ilyen sárga nélkül...
- Pad'em
Rio Ferdinand
https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... pnu3g&s=19
Miközben a Valencia azzal védekezik, hogy nem majmozta, hanem hülyézte a közönség
Vini friss posztja. Erős.

https://twitter.com/MadridXtra/status/1 ... pnu3g&s=19
Miközben a Valencia azzal védekezik, hogy nem majmozta, hanem hülyézte a közönség

Vini friss posztja. Erős.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A tróger szerencsétlen falábúakt ütik/vágják/folytogatják, a vakfasz sporik asszisztálnak hozzá, de Vini meg tűrje, mert aki mentálisan erős, az minden sz@rt ki kell bírjon?
Az egész liga egy rák, szerencsétlenek gyülekezete.. Vini nagy pofája ok, hogy nem kéne mindig járjon, de mindent nem kell eltűrni..
Getafe, valencia, mallorca, satöbbi gyilkos csapat essen ki nyugodtan (meg az atma is, értük se volna kár
).
Az egész liga egy rák, szerencsétlenek gyülekezete.. Vini nagy pofája ok, hogy nem kéne mindig járjon, de mindent nem kell eltűrni..
Getafe, valencia, mallorca, satöbbi gyilkos csapat essen ki nyugodtan (meg az atma is, értük se volna kár

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Hat ezt sikerult szepen lesarkitani. Megint csak a vegletekdzsi91 írta:kiserik írta:
Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)
Madridom.hu has a racism problem, the page should be stopped.![]()
Mióta világ a világ létezik a rasszizmus. És miota világ a világ vannak fekete focisták. Én azért örülnék ha nem a mi csapatunknál menne el a fél szezon a rasszizmus elleni küzdelemmel. Volt akinek banánt dobtak be megette azt ment tovább.
Majd perez boxolja le a ligával. Az amit vinicius csinál trófeákba kerül majd ha így megy tovább mert minden idegenbeli meccsünkből pokol lett szinte idén. A szurkolók hergelik ő beleáll befeszül ideges lesz, a védők is idegesek lesznek, balhé aztán a csapat is befeszül az óra meg ketyeg játék nélkül, pontvesztés és bajnok a barsza.
Aztán lehet videózni,hogy kikezdte előrébb nem lettünk vele.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
kiserik írta:Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)RealAsensio írta: Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
Nincs mirol beszelni. Ott van a tobbiek velemenye is. Betelt a pohar, a liga vagy cselekszik, vagy a kovetkezo az lesz, hogy komplett csapat fog lemenni a palyarol. Nem csak mi, akarmelyik, amelyiket ilyen tamadas eri.
Madridom.hu has a racism problem, the page should be stopped.

Mióta világ a világ létezik a rasszizmus. És miota világ a világ vannak fekete focisták. Én azért örülnék ha nem a mi csapatunknál menne el a fél szezon a rasszizmus elleni küzdelemmel. Volt akinek banánt dobtak be megette azt ment tovább.
Majd perez boxolja le a ligával. Az amit vinicius csinál trófeákba kerül majd ha így megy tovább mert minden idegenbeli meccsünkből pokol lett szinte idén. A szurkolók hergelik ő beleáll befeszül ideges lesz, a védők is idegesek lesznek, balhé aztán a csapat is befeszül az óra meg ketyeg játék nélkül, pontvesztés és bajnok a barsza.
Aztán lehet videózni,hogy kikezdte előrébb nem lettünk vele.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Hát erről mit beszéljünk. Még Céronaldo utsó szezonja előtt is sirtunk egy csatár után, mert benzema nem bírja majd egyedül. 2023 van és benzema nembírta.Babinho írta: Az a baj ezzel a Vini témával hogy eltereli a figyelmünket arról hogy Benzema mekkora szar![]()
![]()

Tavalyi szezonja után 35-6 évesen, hogy nem tudja már hozni magát és mi ezért szívunk egyedül a vezetőség felelős.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
A legnagyobb baj, hogy a balfasz bírók és a liga is csak asszisztált ahhoz, hogy ez a dolog idáig fajult. Már szezon elején amikor elkezdődött az egész akkor kellett volna jobban szankcionálni mindkét felet.
Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)RealAsensio írta: Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
Nincs mirol beszelni. Ott van a tobbiek velemenye is. Betelt a pohar, a liga vagy cselekszik, vagy a kovetkezo az lesz, hogy komplett csapat fog lemenni a palyarol. Nem csak mi, akarmelyik, amelyiket ilyen tamadas eri.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Olasz bajnokságban szintén van.Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
De amúgy azzal kellene foglalkozni hogy van 300+ kamera meg egy csomó biztonsági. Nem gondolom hogy atomfizika kiszúrni a rasszistát aztán meg kivinni, eltiltani, megbüntetni.
A meccs menjen tovább, mert ha azon megy a huzavona hogy ha valaki szívrohamot kap a lelátón akkor meg kell-e állítani, akkor pár balfasz huhogo miatt sem kell megállítani.
Vinicius pedig menthetetlen baszki. Lehet nem kellett volna még a békeidőkben két gólöröm + egy esőtánc minden gólja után idegenben, aztán most nem kivánná Madridon kívül mindenki a halálba
Nyilván náluk is szakadt el a cérna de van egy lényeges különbség...egy zsák aranylabda és temérdek cím volt mögöttük valamint ilyen csapatoknak elraktak hármat és szebb jövőt. Viniciust velük egy mondatban emlegetni is elég erős egyenlőre.Pipita írta:Messi nem rúgta arcba a Bernabeu közönségét izomból? Nem köpködte a játékostársait patkány módra? Ronaldo nem ütögette az ellenfeleit, nem lökdöste a bírókat, nem hisztizett?Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
Ha valaki az összes ellenfél leggyűlöltebb játékosa akkor arról ő is tehet. Lehet sírni hogy a liga védje meg, de ha ő nem valtoztat, a helyzet nem fog változni.
Sokat kell nyelnie. Ez tény. De ez tényleg először neki jön szembe? Nem ő bukott el ezzel a szituval?
Messit, Ronaldot es az osszes korabbi klasszis nem fütyülték, nem faragták, nem próbálták meg minden módon kibillenteni?
Én nem tudom megvédeni, nekem ez a klub értékeivel nem összeegyeztethető. Ez a mutogatás a végén a legalja volt. És akkor elvárja hogy tiszteljék. Hát egy ilyen után lesheti. Ezt hagyja meg a türhő bekúrt drukkereknek a kocsmában, a futballnak másról kéne szólni, fel kéne fognia hogy ő egy példakép és ez felelőséggel jár.
Gyengébbek kedvéért továbbra sem a focijáról beszélünk, abban top3-5 jelenleg.
Gyorsan felejtünk. Ebben a sztoriban aki ma Viniciust tudja elővenni, ott a gyűlölet beszél, nem a józan ész, vagy a látottak.
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”

Az a baj ezzel a Vini témával hogy eltereli a figyelmünket arról hogy Benzema mekkora szar
Bocs R, én csak lazítok a Vini témán
Egyébként tenyleg sok tanulsága van ennek az évnek, és egy nagyon komoly tervezés, es atgondolt nyár kell ahhoz, hogy jövőre Ancelotti ne bukjon el...több utolsó éves legendánk mellett, több félrecsúszott formás játékosunk van, több csapatrész kiegyensúlyozatlan, gond van taktikailag és morálisan is.
Na tenyleg akkor Mbappé első edzője Xabi Alonso lesz itt

Bocs R, én csak lazítok a Vini témán

Egyébként tenyleg sok tanulsága van ennek az évnek, és egy nagyon komoly tervezés, es atgondolt nyár kell ahhoz, hogy jövőre Ancelotti ne bukjon el...több utolsó éves legendánk mellett, több félrecsúszott formás játékosunk van, több csapatrész kiegyensúlyozatlan, gond van taktikailag és morálisan is.
Na tenyleg akkor Mbappé első edzője Xabi Alonso lesz itt

-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
- Kedvenc csapatod: RM
WE ARE ALL WITH YOU VINI JR 
TODAY RACISM WON
egyik nagy külföldi barcas oldal, most kicsit meglepődtem.
TODAY RACISM WON
egyik nagy külföldi barcas oldal, most kicsit meglepődtem.
Az első félidőben 30 percig számoltam, 3szor rúgták úgy fel, hogy néma maradt a síp. Ez a legfontosabb. Hogy ennek mi az oka, azt mindenki maga döntse el. Én hajlamos vagyok a korrupciós ügyet ide keverni. Ugye a mostani esetnél is csak pont annyit vizsgáltak, ami Vinire terhelő, az előzményeket nem.
Aztán fel lehet hozni, hogy más is kapott ennyit (egyébként nem, nem kapott), de én pl annyira sok akasztott játékos babára nem emlékszem. Hát a Barca szurkolók Vinivel voltak elfoglalva az ünneplés alatt. Plusz mellette ott van neki a rasszizmus. Azért a fent említett CR, Messi kettős ebből kimaradt. Mindannyian láttunk már komplett csapatot levonulni a pályáról emiatt.
És ha ez nem lenne elég, mindezt 22 évesen a temperamentumos braziliábol.
A srácok idegállapotát meg jól mutatta Rodrygo és Lukita lapja. Vagy ők is ideggyengék?
Aztán fel lehet hozni, hogy más is kapott ennyit (egyébként nem, nem kapott), de én pl annyira sok akasztott játékos babára nem emlékszem. Hát a Barca szurkolók Vinivel voltak elfoglalva az ünneplés alatt. Plusz mellette ott van neki a rasszizmus. Azért a fent említett CR, Messi kettős ebből kimaradt. Mindannyian láttunk már komplett csapatot levonulni a pályáról emiatt.
És ha ez nem lenne elég, mindezt 22 évesen a temperamentumos braziliábol.
A srácok idegállapotát meg jól mutatta Rodrygo és Lukita lapja. Vagy ők is ideggyengék?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!