Na, alakul.Pad'em írta: Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.
BREAKING: Real Madrid want sport sanctions, if not, they will go to court. @marca
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 21., vasárnap 23:14
Na, alakul.Pad'em írta: Perez tehetne már valamit, ez nagyon nagy szégyen. Nem értem miért tűrjük ezt.
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 21., vasárnap 23:02
az ok mindegy.G. V.tinho írta: Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
Azért teszik, mert ezzel ki lehet zökkenteni.
Vini meg fel is ül ennek.
Szerintem muszáj lenne megtanulnia kezelni.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 23:00
Iszonyatosan káros ez a hozzáállás.G. V.tinho írta: Nem rasszizmusból teszik, ez faszság. Valencia is tele van félvér és fekete bőrű játékossal.
Azért teszik, mert ezzel ki lehet zökkenteni.
Vini meg fel is ül ennek.
Szerintem muszáj lenne megtanulnia kezelni.
Ezzel magyarázta a bizonyítványt az egyik újságíró is. Carlo szépen elküldte a picsaba, aztán kisétált. Így is kell.Miközben a Valencia azzal védekezik, hogy nem majmozta, hanem hülyézte a közönség
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. május 21., vasárnap 22:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 21., vasárnap 22:41
HozzászólásSzerző: mexes » 2023. május 21., vasárnap 22:28
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 21., vasárnap 22:16
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 21., vasárnap 22:02
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 22:00
Hat ezt sikerult szepen lesarkitani. Megint csak a vegletekdzsi91 írta:kiserik írta:
Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)
Madridom.hu has a racism problem, the page should be stopped.![]()
Mióta világ a világ létezik a rasszizmus. És miota világ a világ vannak fekete focisták. Én azért örülnék ha nem a mi csapatunknál menne el a fél szezon a rasszizmus elleni küzdelemmel. Volt akinek banánt dobtak be megette azt ment tovább.
Majd perez boxolja le a ligával. Az amit vinicius csinál trófeákba kerül majd ha így megy tovább mert minden idegenbeli meccsünkből pokol lett szinte idén. A szurkolók hergelik ő beleáll befeszül ideges lesz, a védők is idegesek lesznek, balhé aztán a csapat is befeszül az óra meg ketyeg játék nélkül, pontvesztés és bajnok a barsza.
Aztán lehet videózni,hogy kikezdte előrébb nem lettünk vele.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:58
kiserik írta:Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)RealAsensio írta: Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
Nincs mirol beszelni. Ott van a tobbiek velemenye is. Betelt a pohar, a liga vagy cselekszik, vagy a kovetkezo az lesz, hogy komplett csapat fog lemenni a palyarol. Nem csak mi, akarmelyik, amelyiket ilyen tamadas eri.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:53
Hát erről mit beszéljünk. Még Céronaldo utsó szezonja előtt is sirtunk egy csatár után, mert benzema nem bírja majd egyedül. 2023 van és benzema nembírta.Babinho írta: Az a baj ezzel a Vini témával hogy eltereli a figyelmünket arról hogy Benzema mekkora szar![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Fenoo » 2023. május 21., vasárnap 21:51
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 21., vasárnap 21:51
Mellesleg ne menjünk el amellett sem, hogy itt a fórumon is kapja a rasszista megjegyzéseket a saját játékosunkként. Igaz Anthony? (Hogy csak a legutolsót említsem)RealAsensio írta: Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
Nincs mirol beszelni. Ott van a tobbiek velemenye is. Betelt a pohar, a liga vagy cselekszik, vagy a kovetkezo az lesz, hogy komplett csapat fog lemenni a palyarol. Nem csak mi, akarmelyik, amelyiket ilyen tamadas eri.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 21., vasárnap 21:47
Olasz bajnokságban szintén van.Ancelotti: “This league has a racism problem, the game should be stopped.”
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. május 21., vasárnap 21:39
Nyilván náluk is szakadt el a cérna de van egy lényeges különbség...egy zsák aranylabda és temérdek cím volt mögöttük valamint ilyen csapatoknak elraktak hármat és szebb jövőt. Viniciust velük egy mondatban emlegetni is elég erős egyenlőre.Pipita írta:Messi nem rúgta arcba a Bernabeu közönségét izomból? Nem köpködte a játékostársait patkány módra? Ronaldo nem ütögette az ellenfeleit, nem lökdöste a bírókat, nem hisztizett?Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
Ha valaki az összes ellenfél leggyűlöltebb játékosa akkor arról ő is tehet. Lehet sírni hogy a liga védje meg, de ha ő nem valtoztat, a helyzet nem fog változni.
Sokat kell nyelnie. Ez tény. De ez tényleg először neki jön szembe? Nem ő bukott el ezzel a szituval?
Messit, Ronaldot es az osszes korabbi klasszis nem fütyülték, nem faragták, nem próbálták meg minden módon kibillenteni?
Én nem tudom megvédeni, nekem ez a klub értékeivel nem összeegyeztethető. Ez a mutogatás a végén a legalja volt. És akkor elvárja hogy tiszteljék. Hát egy ilyen után lesheti. Ezt hagyja meg a türhő bekúrt drukkereknek a kocsmában, a futballnak másról kéne szólni, fel kéne fognia hogy ő egy példakép és ez felelőséggel jár.
Gyengébbek kedvéért továbbra sem a focijáról beszélünk, abban top3-5 jelenleg.
Gyorsan felejtünk. Ebben a sztoriban aki ma Viniciust tudja elővenni, ott a gyűlölet beszél, nem a józan ész, vagy a látottak.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 21:36
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:35
HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. május 21., vasárnap 21:34
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 21., vasárnap 21:33
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:30
Nem.Pipita írta:Te amúgy ahhoz vagy hozzászokva, hogy dicsőíteni szokták, amikor bármi értelmeset, hasznosat, nemes dolgot cselekszünk, vagy esetleg bármi kiemelkedőt?dzsi91 írta: és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem