Vinícius Junior - 7

A Real Madrid aktuális játékosainak topikjai.

Eladnád a nyáron?

A szavazás 2025. február 4., kedd 7:55-kor befejeződött.

Igen
71
53%
Nem
63
47%

Szavazatok száma: 134

Babinho

Re: Vinícius Junior - 20

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:35

Az a baj ezzel a Vini témával hogy eltereli a figyelmünket arról hogy Benzema mekkora szar :mrgreen: :mrgreen:

Bocs R, én csak lazítok a Vini témán :lol:

Egyébként tenyleg sok tanulsága van ennek az évnek, és egy nagyon komoly tervezés, es atgondolt nyár kell ahhoz, hogy jövőre Ancelotti ne bukjon el...több utolsó éves legendánk mellett, több félrecsúszott formás játékosunk van, több csapatrész kiegyensúlyozatlan, gond van taktikailag és morálisan is.

Na tenyleg akkor Mbappé első edzője Xabi Alonso lesz itt :mrgreen:

florentino007
Kedvenc játékosaid: Guti, Cristiano
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: florentino007 » 2023. május 21., vasárnap 21:34

WE ARE ALL WITH YOU VINI JR 🫶
TODAY RACISM WON 😡

egyik nagy külföldi barcas oldal, most kicsit meglepődtem.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 21., vasárnap 21:33

Az első félidőben 30 percig számoltam, 3szor rúgták úgy fel, hogy néma maradt a síp. Ez a legfontosabb. Hogy ennek mi az oka, azt mindenki maga döntse el. Én hajlamos vagyok a korrupciós ügyet ide keverni. Ugye a mostani esetnél is csak pont annyit vizsgáltak, ami Vinire terhelő, az előzményeket nem.

Aztán fel lehet hozni, hogy más is kapott ennyit (egyébként nem, nem kapott), de én pl annyira sok akasztott játékos babára nem emlékszem. Hát a Barca szurkolók Vinivel voltak elfoglalva az ünneplés alatt. Plusz mellette ott van neki a rasszizmus. Azért a fent említett CR, Messi kettős ebből kimaradt. Mindannyian láttunk már komplett csapatot levonulni a pályáról emiatt.

És ha ez nem lenne elég, mindezt 22 évesen a temperamentumos braziliábol.

A srácok idegállapotát meg jól mutatta Rodrygo és Lukita lapja. Vagy ők is ideggyengék?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:30

Pipita írta:
dzsi91 írta: és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
Te amúgy ahhoz vagy hozzászokva, hogy dicsőíteni szokták, amikor bármi értelmeset, hasznosat, nemes dolgot cselekszünk, vagy esetleg bármi kiemelkedőt?
Nem.
Pont ez a lényeg. Minimális támadási felületet látnak szétszednek. Ő meg baszott nagy felületet hagy cserébe meg össze is roppan alatta mert nem bírja mentálisan.

Biztos vagyok benne, hogy foglalkoznak vele mégis ez van minden meccsen.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Pipita
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
Kedvenc csapatod: Real, Leeds

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:25

dzsi91 írta: és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
Te amúgy ahhoz vagy hozzászokva, hogy dicsőíteni szokták, amikor bármi értelmeset, hasznosat, nemes dolgot cselekszünk, vagy esetleg bármi kiemelkedőt?

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 21:24

dzsi91 írta:
RealAsensio írta: Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara.
:lol: Hát ez milyen rendes gyerek ez a vinidzsí, hogy a Real madrid meccsein küzd a rasszizmus ellen és rámutat a társadalmi problémákra.

Alig várom, hogy 10 év múlva a Real Madrid csapatkapitánya levonuljon a pályáról egy bl döntőn mert egy szurkoló csúnyát mondott rá. Micsoda értéket képviselne.

Leszarom, hogy neki van igaza. Azt is leszarnám ha 1 meccsen lenne ilyen vagy 2őn. De ez már rendszeres. És a csapatra sincs jóhatással ha valaki folyamat idegbeteg mellettük. Az a valaki meg pont az aktualis szupersztár.

De akkor jót küzdött és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real szarja majd verekedett egy valencia jatekossal.
Menjel twitterre szepen es linkelkesd ide miket nyilatkoznak Ancelottiek. Biztos nincs igazuk… bocs, de most nem ertek egyet veled es szerintem nem jol latod a dolgokat.
:goat:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 21., vasárnap 21:24

https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 958051840
Ez is komoly sporszerűségre utal és itt elvárják, hogy ne durranjon el az ember agya.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 21:24

Amúgy pontosan ez az úriemberek klubja faszsággal szívunk az átigazolási piacon is.
Más lop csak hazudik és mégis engedik nekik büntetelenül.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:23

RealAsensio írta: Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara.
:lol: Hát ez milyen rendes gyerek ez a vinidzsí, hogy a Real madrid meccsein küzd a rasszizmus ellen és rámutat a társadalmi problémákra.

Alig várom, hogy 10 év múlva a Real Madrid csapatkapitánya levonuljon a pályáról egy bl döntőn mert egy szurkoló csúnyát mondott rá. Micsoda értéket képviselne.

Leszarom, hogy neki van igaza. Azt is leszarnám ha 1 meccsen lenne ilyen vagy 2őn. De ez már rendszeres. És a csapatra sincs jóhatással ha valaki folyamat idegbeteg mellettük. Az a valaki meg pont az aktualis szupersztár.

De akkor jót küzdött és akkor most végiggörgetem a netet, hogy dicsőitik-e a rasszizmus elleni harcért vagy minden masodik cikkben az lesz, hogy a szurkolóval veszekedett a real sztárja majd verekedett egy valencia jatekossal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára dzsi91 2023. május 21., vasárnap 21:25-kor.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 21., vasárnap 21:20

jah, aggyukel !
basszunk is ki magunkkal, azt majd ázár lehozza :lol:

mik vagyunk, úriemberek klubja?
az....mikor Pepe beleverte a földbe a fickót, ja, rúgta :kalapos:

Jó kis Ramos meg Pepe kellene még ide, lehet kapna Binisziusz barátunk is, oke!
De ezeket az anybaxo retardált patkány férgeket is lepofoznák, amikkel teli van ez a tróger liga.
:)

Anyám borogass
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:20

Babinho írta:
Pipita írta:

Mondjuk az nem az ő vesztesége lenne, hanem egyrészt a ligáé, másrészt pedig - és nyilván ez a fontosabb - a miénk.
Nem kell beszarni haver, Vini out, Mbappe in 2024...

Hogy van ez?...itt hallottátok először :mrgreen:
Szóval Vinivel emberileg gondok vannak, nem fér bele a madridizmusba az, amit ő képvisel, ezért hozzuk el a helyére....Mbappét? :mrgreen:

Legyen inkább Vini - Haaland - Mbappé 2022 helyett 2024-re, aztán haladjunk. :mrgreen:

ToniKroos

HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 21., vasárnap 21:18

Kerlon írta:Minden idegenbeli meccsen ezt csinalta CR vagy Messi ?
Velük szemben nehéz a rasszizmussal élni. Emellett Messire ha ránézett az ellenfél már szabadrúgás volt, ő volt a szent tehén, ha lábat tőr se állítotották volna ki. Ronaldot se véletlen hívták hisztianonak, meg rinyáldonak. Biztos lehetne ezt jobban kezelni mindkét részről, de ez nagyon tipikus az esetében, hogy provokálják, fojtogatják az semmi, de ha ő visszaüt az piros és mindez VAR után.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:17

Pipita írta:
Babinho írta: ha ezt nem latja be, akkor jövőre lesz az utolsó éve a ligában, mert ki fog készülni és inkabb elmegy a PLbe.
Mondjuk az nem az ő vesztesége lenne, hanem egyrészt a ligáé, másrészt pedig - és nyilván ez a fontosabb - a miénk.
Nem kell beszarni haver, Vini out, Mbappe in 2024...

Hogy van ez?...itt hallottátok először :mrgreen:

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. május 21., vasárnap 21:17

dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
Popcorn.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

Pipita

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:16

Babinho írta: ha ezt nem latja be, akkor jövőre lesz az utolsó éve a ligában, mert ki fog készülni és inkabb elmegy a PLbe.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 21:15

https://twitter.com/david_hiru/status/1 ... PJGAg&s=19

De most komolyan.
Ez mi? :ozil: :(
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

RealVazquez
Kedvenc játékosaid: CR

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 21:14

dzsi91 írta:
RealAsensio írta:

Mirol beszelsz?
Arról, hogy az ember értelmi fogyatékos. Minden második meccsen elmegy 30 perc az ő cirkuszaival. Adják alá a lovat ő meg felül minden szar provokációnak. A bunyó nemizgat megesik de miafaszt kell leállni veszekedni egy fasszopó szurkolóval.Ilyet még nem is lattam.

Rászálltak ő meg felült neki és belekerült egy olyan spirálba amiből már jónehéz lesz kimászni.

Lassan ott tartunk, hogy bajnokikra keresnünk kell egy másik szélsőt mert vele 60 perces meccseket kell jatszani.

Játszott itt már céronaldo, őt is sokan utálták és provokálták. Baszott 3 gólt megsimagatta a klubvb címert azt mosolyogva lesétált. Ez a patária amit ő csap le senkinek nem jó a meccseinknek meg pláne.
Szerintem meg te vagy ertelmi fogyatekos, ha nem latod, hogy ez mar a kovetkezmenye annak, amit a jatekvezetok es a liga egyuttesen megengedtek. Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara. Mert lehet, hogy Vinicius is hibas, de ne fogadjuk mar el normalisnak azt, ami nem az.
Arrol nem beszelve, hogy ket labda van a palyan, majd amikor Vini helyzetbe kerulne, szandekosan kirugjak az egyik labdaval a masikat. EZ MI ??? Mi a faszom volt ez a bohozat??? Mi ez, zsibvasar? Nem sargat kellett volna adni a csavonak hanem pirosat, azonnal, es jol megbaszni a Valenciat rendezesi hianyossagok cimszoval. Vinit szetfojtogattak. Benzema labat kihuzza a kapus golhelyzetben. Vinit megrugjak 16-oson belul, meg sem nezik. De inkabb nem sorolom tovabb, hany meg hany ketes iteletet hoztak, vagy eleve nem is lattak.
Az egesz liga egy zsibvasar szintjere sullyedt, ilyenkor mar csak az segit, ha minel nagyobb balhet csinalnak, akar Vini, de legyen balhe, hogy eszrevegyek vegre, szar az irany. Jovore valtoztatni kell, minden szinten. Es ez vonatkozik Vinire is, mert a szezon soran o is rengetegszer viselkedett szarul.
:goat:

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 21:13

Itt nem a tyúk meg a tojás esete a téma hogy ki kezdte...

Hanem hogy nem tudja kezelni a szitut. Idegbeteg, mártír, provokatív. Most tényleg arra vár hogy az idegenbeli lelátók tiszteljék mert jó számokat hoz, mert ő a liga "sztárja"? Naív

Fel kéne nőni a státuszához, nem követelni azt ami neki jár...

Én nem azt mondom hogy nincs neki amúgy igaza, tényleg sokat kap...de ez a shitstorm nem jár csak úgy, ezért ő kurva sokat tett, és ha ezt nem latja be, akkor jövőre lesz az utolsó éve a ligában, mert ki fog készülni és inkabb elmegy a PLbe.

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 21., vasárnap 21:12

hehetheoriginal írta: Binicius :lol:
Meg jó hogy nem lattam, eleg olvasni itt

De mi a fact idegeskedtek egy tetnelkuli semmi meccsen :coffee:
Mi semmit, kérdezd tőle, :kalapos:
nyilván ez a szerdai zakó is benne van a játékosokban .

Mickey
Kedvenc játékosaid: bappe
Kedvenc csapatod: párizs saint germain

HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 21., vasárnap 21:10

dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
never go full retard :mrgreen:
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."
:mrgreen:

Vissza: