dzsi91 írta:
RealAsensio írta:
Mirol beszelsz?
Arról, hogy az ember értelmi fogyatékos. Minden második meccsen elmegy 30 perc az ő cirkuszaival. Adják alá a lovat ő meg felül minden szar provokációnak. A bunyó nemizgat megesik de miafaszt kell leállni veszekedni egy fasszopó szurkolóval.Ilyet még nem is lattam.
Rászálltak ő meg felült neki és belekerült egy olyan spirálba amiből már jónehéz lesz kimászni.
Lassan ott tartunk, hogy bajnokikra keresnünk kell egy másik szélsőt mert vele 60 perces meccseket kell jatszani.
Játszott itt már céronaldo, őt is sokan utálták és provokálták. Baszott 3 gólt megsimagatta a klubvb címert azt mosolyogva lesétált. Ez a patária amit ő csap le senkinek nem jó a meccseinknek meg pláne.
Szerintem meg te vagy ertelmi fogyatekos, ha nem latod, hogy ez mar a kovetkezmenye annak, amit a jatekvezetok es a liga egyuttesen megengedtek. Itt mar nincs hova hatralni, olyan mereteket oltott a gyulolet es a rasszizmus. Szerintem jol tette, hogy ramutatott arra, akivel az incidens tortent, mert ha nem teszi, akkor minden megy tovabb ugy, ahogy eddig. Ez megint arra jo, hogy ugyan balhet csinal, es olajat ont a tuzre, de felhivja a figyelmet a problemara. Mert lehet, hogy Vinicius is hibas, de ne fogadjuk mar el normalisnak azt, ami nem az.
Arrol nem beszelve, hogy ket labda van a palyan, majd amikor Vini helyzetbe kerulne, szandekosan kirugjak az egyik labdaval a masikat. EZ MI ??? Mi a faszom volt ez a bohozat??? Mi ez, zsibvasar? Nem sargat kellett volna adni a csavonak hanem pirosat, azonnal, es jol megbaszni a Valenciat rendezesi hianyossagok cimszoval. Vinit szetfojtogattak. Benzema labat kihuzza a kapus golhelyzetben. Vinit megrugjak 16-oson belul, meg sem nezik. De inkabb nem sorolom tovabb, hany meg hany ketes iteletet hoztak, vagy eleve nem is lattak.
Az egesz liga egy zsibvasar szintjere sullyedt, ilyenkor mar csak az segit, ha minel nagyobb balhet csinalnak, akar Vini, de legyen balhe, hogy eszrevegyek vegre, szar az irany. Jovore valtoztatni kell, minden szinten. Es ez vonatkozik Vinire is, mert a szezon soran o is rengetegszer viselkedett szarul.