Meg jó hogy nem lattam, eleg olvasni itt
De mi a fact idegeskedtek egy tetnelkuli semmi meccsen

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 21., vasárnap 21:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:05
p.csabi1 írta: Állítólag ő mondta hogy levonul a pályáról mert ezt így nem folytatja.
Szerintem akkor magyarázott neki Ancelotti meg a bíró.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 21:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 21:03
Arról, hogy az ember értelmi fogyatékos. Minden második meccsen elmegy 30 perc az ő cirkuszaival. Adják alá a lovat ő meg felül minden szar provokációnak. A bunyó nemizgat megesik de miafaszt kell leállni veszekedni egy fasszopó szurkolóval.Ilyet még nem is lattam.RealAsensio írta:Mirol beszelsz?dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 21., vasárnap 21:01
Minden idegenbeli meccsen ezt csinalta CR vagy Messi ?Pipita írta:Messi nem rúgta arcba a Bernabeu közönségét izomból? Nem köpködte a játékostársait patkány módra? Ronaldo nem ütögette az ellenfeleit, nem lökdöste a bírókat, nem hisztizett?Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
Ha valaki az összes ellenfél leggyűlöltebb játékosa akkor arról ő is tehet. Lehet sírni hogy a liga védje meg, de ha ő nem valtoztat, a helyzet nem fog változni.
Sokat kell nyelnie. Ez tény. De ez tényleg először neki jön szembe? Nem ő bukott el ezzel a szituval?
Messit, Ronaldot es az osszes korabbi klasszis nem fütyülték, nem faragták, nem próbálták meg minden módon kibillenteni?
Én nem tudom megvédeni, nekem ez a klub értékeivel nem összeegyeztethető. Ez a mutogatás a végén a legalja volt. És akkor elvárja hogy tiszteljék. Hát egy ilyen után lesheti. Ezt hagyja meg a türhő bekúrt drukkereknek a kocsmában, a futballnak másról kéne szólni, fel kéne fognia hogy ő egy példakép és ez felelőséggel jár.
Gyengébbek kedvéért továbbra sem a focijáról beszélünk, abban top3-5 jelenleg.
Gyorsan felejtünk. Ebben a sztoriban aki ma Viniciust tudja elővenni, ott a gyűlölet beszél, nem a józan ész, vagy a látottak.
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. május 21., vasárnap 21:01
Ennyi. Tökéletes írás, nincs mit hozzáfűzni!Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
Ha valaki az összes ellenfél leggyűlöltebb játékosa akkor arról ő is tehet. Lehet sírni hogy a liga védje meg, de ha ő nem valtoztat, a helyzet nem fog változni.
Sokat kell nyelnie. Ez tény. De ez tényleg először neki jön szembe? Nem ő bukott el ezzel a szituval?
Messit, Ronaldot es az osszes korabbi klasszis nem fütyülték, nem faragták, nem próbálták meg minden módon kibillenteni?
Én nem tudom megvédeni, nekem ez a klub értékeivel nem összeegyeztethető. Ez a mutogatás a végén a legalja volt. És akkor elvárja hogy tiszteljék. Hát egy ilyen után lesheti. Ezt hagyja meg a türhő bekúrt drukkereknek a kocsmában, a futballnak másról kéne szólni, fel kéne fognia hogy ő egy példakép és ez felelőséggel jár.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 21:00
Messi nem rúgta arcba a Bernabeu közönségét izomból? Nem köpködte a játékostársait patkány módra? Ronaldo nem ütögette az ellenfeleit, nem lökdöste a bírókat, nem hisztizett?Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 21., vasárnap 20:57
Teljesen egyetértek ezzel az írással ez az úriemberek klubja ez nem ide való amit a le jövés közben is csinált, nála jobb játékosokat is faragtak és ha elszállt az agyuk akkor is ilyenkorra már le kell nyugodni igen persze nehéz dolog,de én már Ancelotti helyében le is hoztam volna amikor 10 percet a szurkolokkal foglalkozik.Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 21., vasárnap 20:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. május 21., vasárnap 20:45
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 21., vasárnap 20:44
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 21., vasárnap 20:42
Mirol beszelsz?dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 21., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 21., vasárnap 20:39
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 20:36
HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 21., vasárnap 20:35
Nem tudom miről beszélsz, hát az teljesen szabályos volt, a var is megmondta.kiserik írta:Bazki, Te mit csináltál volna, ha így beszorítják a fejedet másodpercekig és nem is akarnak elengedni?dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 21., vasárnap 20:33
Bazki, Te mit csináltál volna, ha így beszorítják a fejedet másodpercekig és nem is akarnak elengedni?dzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 20:32
Mikor a fél stadion úgy 20 25 ezer ember neked is pofázna stb. kíváncsi lennék mi lenne a reakciód.gutihaz14 írta:ideggyenge alapjaraton de itt a hugo dora tobb mpig fojtogatta hatulrol es el sem akarta engedni en is odabasztam volnadzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2023. május 21., vasárnap 20:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 21., vasárnap 20:29
Tokmindegy mar ki kezdi. Egesz palyafutasaban ez lesz ő meg olyan hulye, hogy 30 ember tamogatasaval sem kepes ezt kezelni. De most lesz ideje pihenni legalabb mert iden mar nemlatjuk.gutihaz14 írta:ideggyenge alapjaraton de itt a hugo dora tobb mpig fojtogatta hatulrol es el sem akarta engedni en is odabasztam volnadzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem