Messi nem rúgta arcba a Bernabeu közönségét izomból? Nem köpködte a játékostársait patkány módra? Ronaldo nem ütögette az ellenfeleit, nem lökdöste a bírókat, nem hisztizett?Babinho írta: Voltak már Viniciusnál jobb játékosok is, akiket nem akart megölni állandóan mindenki, nem csak annak szól ez hogy annyira jó és megállíthatatlan.
Ha valaki az összes ellenfél leggyűlöltebb játékosa akkor arról ő is tehet. Lehet sírni hogy a liga védje meg, de ha ő nem valtoztat, a helyzet nem fog változni.
Sokat kell nyelnie. Ez tény. De ez tényleg először neki jön szembe? Nem ő bukott el ezzel a szituval?
Messit, Ronaldot es az osszes korabbi klasszis nem fütyülték, nem faragták, nem próbálták meg minden módon kibillenteni?
Én nem tudom megvédeni, nekem ez a klub értékeivel nem összeegyeztethető. Ez a mutogatás a végén a legalja volt. És akkor elvárja hogy tiszteljék. Hát egy ilyen után lesheti. Ezt hagyja meg a türhő bekúrt drukkereknek a kocsmában, a futballnak másról kéne szólni, fel kéne fognia hogy ő egy példakép és ez felelőséggel jár.
Gyengébbek kedvéért továbbra sem a focijáról beszélünk, abban top3-5 jelenleg.
Gyorsan felejtünk. Ebben a sztoriban aki ma Viniciust tudja elővenni, ott a gyűlölet beszél, nem a józan ész, vagy a látottak.