Karim Benzema
Re: Karim Benzema - 9
Lehet érzi itt a vége és nem tud már úgy teljesíteni, amivel semmi gond nem lenne, ezt neki kell eldöntenie.
Én sajnálnám nagyon.
Én sajnálnám nagyon.
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
BREAKING: Karim Benzema is closer to LEAVING Real Madrid than staying but the decision is still not fully taken yet. @marca
Mi a fakk van gyerekek.
Befosok ha ő is egyik napról a másikra találja ki, hogy lép.
Mi a fakk van gyerekek.
Befosok ha ő is egyik napról a másikra találja ki, hogy lép.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ah bocsi, nem voltam elég sasszemű.Pad'em írta:Már kommentaldba betettem, fura lenne ha a 2024es hosszabbítás ellenére kérné most hirtelen hogy engedjük el. Ráérne jövőre is, szerintem kacsa.ELSiete írta: JUST IN: Real Madrid suspect that Karim Benzema is valuing a Saudi offer & thinking about LEAVING the club.
Offer from Saudi Arabia — €200m for two seasons + image rights, advertising, creation of schools for children. @relevo
De igen, nagyon fájna ha most lépne. Úgy gondolom, hogy jövőre ezek hárman egyszerre mennek nyugdíjba: Modric, Kroos, Benzema. Az előbbi 2 visszavonul, Benzemat meglatjuk, de remélem nem megy el bohockodni arab teruletre. Annyira stílusos lenne, ha a Real Madrid lenne mindhárom emberünk életében az utolsó klub ahol megfordultak. Új Bernabeu, 3 búcsú... És igen, szerintem Mbappé fogja váltani, bár ha okosabb a gyerek, akkor jatszhattak volna még 1-2 évet együtt, az lett volna a tuti (ha már a valogatottban megízlelték a közös koncepciót). Aztán lehet tévúton vagyok és majd Alvarez fog középen várni Bellingham passzaira.

Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Pad'em
Már kommentaldba betettem, fura lenne ha a 2024es hosszabbítás ellenére kérné most hirtelen hogy engedjük el. Ráérne jövőre is, szerintem kacsa.ELSiete írta: JUST IN: Real Madrid suspect that Karim Benzema is valuing a Saudi offer & thinking about LEAVING the club.
Offer from Saudi Arabia — €200m for two seasons + image rights, advertising, creation of schools for children. @relevo
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
JUST IN: Real Madrid suspect that Karim Benzema is valuing a Saudi offer & thinking about LEAVING the club.
mindjuk ahogy a sajat ujjat "kezelte" nem csodalkozom rajta hogy nem jott leRealista24 írta: 5 öltessel varrtak ossze a labfejet...de azert vegignyomta.![]()
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
na ezek a felesleges dolgokRealista24 írta: 5 öltessel varrtak ossze a labfejet...de azert vegignyomta.![]()
rég a hawaii szigeteken lenne a helye, hogy pihenjen a következő szezonra…
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
5 öltessel varrtak ossze a labfejet...de azert vegignyomta.

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
De ott volt: amíg Eder, LV, majd Vini kiabálnak a kócsagokkal (először egy másik állatot, egy 5 betűs, m-mel kezdődőt akartam írni), a háttérben látszik, hogy a bíróval beszél, aztán szépen odament Benz is és elkezdte elhúzni a népet a szurkolók elől.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
-
Vazquez is ott volt. Benzema valóban nem.KAG írta: Haverral pont ma beszéltük a Vini esetet és neki és nekem sem rémlett, hogy Karim úgy igazán fellépett volna, mint ahogy az egy CSK-tól lenne várható.
Rudiger, Militao és Kroos rémlett neki és nekem is, aki ott volt a tűzben Vini mellett.
Csak mi néztük be és Karim is ott volt?
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Én sem emlékszem. Max a biróval beszélt. De ő nem is az a fajta CSK.
Ramos alapból magasra tette a lécet. Olyan karizmatikus kapitányok nem sűrűn születnek.
Benzema nyugisabb. Ő inkább csendben terelgeti őket. Meg nem megy oda lökdösődni hacsaknem bele kötnek előbb.
Ramos alapból magasra tette a lécet. Olyan karizmatikus kapitányok nem sűrűn születnek.
Benzema nyugisabb. Ő inkább csendben terelgeti őket. Meg nem megy oda lökdösődni hacsaknem bele kötnek előbb.
Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Haverral pont ma beszéltük a Vini esetet és neki és nekem sem rémlett, hogy Karim úgy igazán fellépett volna, mint ahogy az egy CSK-tól lenne várható.
Rudiger, Militao és Kroos rémlett neki és nekem is, aki ott volt a tűzben Vini mellett.
ZIDANE
Igen, én nem is hibáztatom, amit tavaly lehozott az emberfeletti volt, törvényszerű volt a visszaesés. De engem nem is érdekelt különösebben, 3 kupát így is behúztunk, eljutottunk a BL elődöntőig, és azért így is eltett 29 gólt.Realista24 írta: Mivel tavaly csapagyasra lett hajtva, majd a serulesek hatraltattak, plusz a huzavona a francia szovetseggel.
Igy is ott van a G/A mutatokban a jobbak kozott.

Egy jobb kiszolgálású támadójátéknál nem Benzema lenne a probléma.
Annak ellenére, hogy tényleg visszaesett mezőnyben az elmúlt időszakban.
De hát sajna lassan itt a vége ennek a csodálatos karriernek.
Annak ellenére, hogy tényleg visszaesett mezőnyben az elmúlt időszakban.
De hát sajna lassan itt a vége ennek a csodálatos karriernek.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mivel tavaly csapagyasra lett hajtva, majd a serulesek hatraltattak, plusz a huzavona a francia szovetseggel.
Ami hianyzott tole a tavalyihoz kepest ugy altalanossagban, a meccseket eldonto pillanatok.
Ami hianyzott tole a tavalyihoz kepest ugy altalanossagban, a meccseket eldonto pillanatok.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Azelőtt ugyanúgy homály volt hónapokig 1-2 meccs kivételével. Ez a szezonja elég gyengén sikerült, már ősszel se ment neki.LaMartin írta: Április 2-29 között 3 mesterharmast lőtt, elég szelektív a memória.
- LaMartin
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Iker Muniain,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest, Magyarország
Április 2-29 között 3 mesterharmast lőtt, elég szelektív a memória.Yazid írta: Szegény karim, esküszöm nem emlékszem mikor volt utoljára értékelhető meccse, ő lélekben már a seychelle szigeteken van, csak nem tudom akkor minek erőltetjük
-
jovo evi alap kezdonk
szep jovokep
szep jovokep
valamelyik univerzumban:

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Főleg, hogy jelenlegi formájában esélye sincs 6 gólt rúgniYazid írta: Szegény karim, esküszöm nem emlékszem mikor volt utoljára értékelhető meccse, ő lélekben már a seychelle szigeteken van, csak nem tudom akkor minek erőltetjük
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”