OFF
Re: OFF
Nekem a jobb lábam tört el foci közben kb 8 évesen, ugyanígy mindkét csont.
Azt tudom mondani, hogy ha minden rendben megy akkor a műtét a jobb opció fixen, szóval a jó döntés lett hozva ez ügyben szerintem.
Kitartást.
Annyival tudlak nyugtatni, hogy ez miután meggyógyul rendesen nem fog zavarni kb soha többet.
Sokkal nagyobb szopás egy szalagszakadás hosszabbtávon.
Ami még sportsérülésem volt az hogy kétszer is kiment a jobbvállam és még 10+ év után is évente egyszer szoktam érezni.
Ez meg szépen beforr és meggyógyul és tényleg egy idő után, mintha mi se történt volna.
Kurva szar most, de ezen legalább túl lehet lenni teljesen és nem fog örökké zavarni, mint más sérülések.
Azt tudom mondani, hogy ha minden rendben megy akkor a műtét a jobb opció fixen, szóval a jó döntés lett hozva ez ügyben szerintem.
Kitartást.
Annyival tudlak nyugtatni, hogy ez miután meggyógyul rendesen nem fog zavarni kb soha többet.
Sokkal nagyobb szopás egy szalagszakadás hosszabbtávon.
Ami még sportsérülésem volt az hogy kétszer is kiment a jobbvállam és még 10+ év után is évente egyszer szoktam érezni.
Ez meg szépen beforr és meggyógyul és tényleg egy idő után, mintha mi se történt volna.
Kurva szar most, de ezen legalább túl lehet lenni teljesen és nem fog örökké zavarni, mint más sérülések.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2023. május 21., vasárnap 20:36-kor.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Jobbuláast és mielőbbi fel épüléstlordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
Köszönöm szépen előre mindenkinek!![]()
![]()
- Süti
Jovo heten egy madridom focira kapuba akkor jó vagy azért ugye? 
Jobbulast!

Jobbulast!

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Fogalmam sincs mikor kerül már rám a sor, azt még nem beszéltük meg, hogy mi kerül hová, mert folyamatosan műtenek amióta itt vagyok, lehet éjszaka lesz, félelmen kívül nincs nagy gond továbbra is.
XII. Kerület, Szent János Kórházban vagyok. Egy idősebb filmproducernek volt nyílt bokatörése, őt tökéletesen ellátták eddig. Nagyon dicsért mindenkit. Remélem jó lesz. Otthon jobb lenne feküdni ugyanígy tétlenül mint órák óta...
XII. Kerület, Szent János Kórházban vagyok. Egy idősebb filmproducernek volt nyílt bokatörése, őt tökéletesen ellátták eddig. Nagyon dicsért mindenkit. Remélem jó lesz. Otthon jobb lenne feküdni ugyanígy tétlenül mint órák óta...

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Jobbulast, ha nincs fajdalom, akkor szerencses vagy! Persze kesobb nem biztos, hogy igy lesz, azert kitartast es mihamarabbi felepulest!lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()

- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Jobbulást!lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
Mit kapsz? Kettős lemez, velőűrszeg + bokalemez/sín?
A rehabilitáció minimum fél év lesz, 3 hónapig lesz az, hogy a funkció oké, és már tudod fájdalommentesen terhelni.
Ehhez traumatológus kell, nem ortopéd, faszikáim

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kitartás!lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
Tudok jo ortopéd sebészet, ha kell. Budapesten van.
ZIDANE
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
jobbulast, borzasztoan hangzik.
mi torent, hogy ennyire brutalisan alakult ?
mi torent, hogy ennyire brutalisan alakult ?

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jobbulást Gabesz.lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
![]()
Jobbulast!
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.
Köszönöm szépen előre mindenkinek!
Köszönöm szépen előre mindenkinek!

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.

2015. november 25.

Majd kinövi. Vagy lesz csaja vagy egy macskaja.gutihaz14 írta: nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
Nyalis.hehetheoriginal írta: Azt nem mondta melyik kieses, lehet a 2030asra gondolt.![]()
De amugy easy: engem nem zavar, lehet belole hulyet csinalni folyamat, akit zavar meg teheti tiltasba, hogy ne lassa, es meg az adminoknak se kell dolgozni allandoan![]()

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
persze kihatszhato, nem mondtam hogy nem, de ido utan mar azzal kell irnia es akkor az is bannolasea kerul. szerintem 1 het lenne az idealis. aki meg readonly jelenleg acc nelkul az regeljen jdoben es utana ugyanugy lehet readonly'shutterisland írta:az is kijatszhato nyilvan, ha csinal par tartalek accot.gutihaz14 írta: nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
az egyik, leghosszabb eletu reinkarnacioja (golrick asszem) hamarabb volt regelve, mint ahogy az elozot (wxyz, cronaldo4ever, kitudja melyik) kipattintottak.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- 'shutterisland
az is kijatszhato nyilvan, ha csinal par tartalek accot.gutihaz14 írta: nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
az egyik, leghosszabb eletu reinkarnacioja (golrick asszem) hamarabb volt regelve, mint ahogy az elozot (wxyz, cronaldo4ever, kitudja melyik

- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Vagy csak az offba írhasson 1 hétig az új tag... Mert ez kitolás a stalkerekkel, ha csak feljárnak olvasgatni (mint én az indulás óta), aztán ha sos kell fűnyíró, élelmiszerbiztonság (szaros tojás), vagy karriertipp, várhat..

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
valamelyik univerzumban:

Engem csak az érdekelne hogy a szavazásokban pl hány darab atesz alteregói?

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Azt nem mondta melyik kieses, lehet a 2030asra gondolt.
De amugy easy: engem nem zavar, lehet belole hulyet csinalni folyamat, akit zavar meg teheti tiltasba, hogy ne lassa, es meg az adminoknak se kell dolgozni allandoan

De amugy easy: engem nem zavar, lehet belole hulyet csinalni folyamat, akit zavar meg teheti tiltasba, hogy ne lassa, es meg az adminoknak se kell dolgozni allandoan

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
nem ertettem benne a logikat, hogy miert most lep le, mikor ki tudna adni a benne levo feszkot, es miert maradt volna, ha carlo bl-t nyer ergo ot megcafolja.
szerintem latjuk meg.

szerintem latjuk meg.