OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: OFF

HozzászólásSzerző: KAG » 2023. május 21., vasárnap 18:54

lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.

Köszönöm szépen előre mindenkinek! :salute: :sziv:
Kitartás!
Tudok jo ortopéd sebészet, ha kell. Budapesten van.
ZIDANE

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 21., vasárnap 18:45

jobbulast, borzasztoan hangzik.
mi torent, hogy ennyire brutalisan alakult ? :|

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 21., vasárnap 18:17

lordgabi írta: Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.

Jobbulást Gabesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 21., vasárnap 17:52

Jobbulast!

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 21., vasárnap 17:45

Üdv srácok! Múltkor nemhiába volt a posztom, hogy minden egyes lyukas garast próbálok félretenni nagyobb baj esetére, most be is ütött. Futballmérkőzésen olyan szintű szárkapocs és sípcsont törést szenvedtem a bal lábamon, hogy a bíró lefújta inkább a meccset közös megegyezés után, sőt, felajánlották ide a 3-0-át (15. perc volt, 1-0-ra vezettünk). 35 percre rá ért ki a mentő, azóta is várakozom a közös megegyezés után hozott műtétre, mert azzal biztosabb, hogy beforr rendesen, és nem kell majd magamon hordani életem végéig a terhét... Szurkoljatok nekem kérem szépen, sose voltam még kórházban semmilyen kontroll miatt sem eddig, aki hisz benne, mint én, az mondjon majd egy imát, mert rettegek. Fájdalom nincs szerencsére, pedig nem kaptam semmit, nem is kértem, tűröm amíg bírom bogyó és szúrás nélkül.

Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 21., vasárnap 4:47

gutihaz14 írta: nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
Majd kinövi. Vagy lesz csaja vagy egy macskaja.

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2023. május 21., vasárnap 4:23

hehetheoriginal írta: Azt nem mondta melyik kieses, lehet a 2030asra gondolt. :coffee:

De amugy easy: engem nem zavar, lehet belole hulyet csinalni folyamat, akit zavar meg teheti tiltasba, hogy ne lassa, es meg az adminoknak se kell dolgozni allandoan :mrgreen:
Nyalis. :mrgreen: :smile:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 21., vasárnap 3:16

'shutterisland írta:
gutihaz14 írta: nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
az is kijatszhato nyilvan, ha csinal par tartalek accot.
az egyik, leghosszabb eletu reinkarnacioja (golrick asszem) hamarabb volt regelve, mint ahogy az elozot (wxyz, cronaldo4ever, kitudja melyik :lol: ) kipattintottak.
persze kihatszhato, nem mondtam hogy nem, de ido utan mar azzal kell irnia es akkor az is bannolasea kerul. szerintem 1 het lenne az idealis. aki meg readonly jelenleg acc nelkul az regeljen jdoben es utana ugyanugy lehet readonly
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 20., szombat 23:29

az is kijatszhato nyilvan, ha csinal par tartalek accot.
az egyik, leghosszabb eletu reinkarnacioja (golrick asszem) hamarabb volt regelve, mint ahogy az elozot (wxyz, cronaldo4ever, kitudja melyik :lol: ) kipattintottak.

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 20., szombat 19:48

Vagy csak az offba írhasson 1 hétig az új tag... Mert ez kitolás a stalkerekkel, ha csak feljárnak olvasgatni (mint én az indulás óta), aztán ha sos kell fűnyíró, élelmiszerbiztonság (szaros tojás), vagy karriertipp, várhat.. :mrgreen:
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 20., szombat 19:09

nem akarok ötletet adni de itt nem lehet olyat hogy regisztráció után X ideig nem lehet kommentelni? elejét lehetne venni a trollseregnek ha 1 hetet várniuk kéne az első kommentig
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 20., szombat 17:25

Engem csak az érdekelne hogy a szavazásokban pl hány darab atesz alteregói? :D

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 20., szombat 16:13

Azt nem mondta melyik kieses, lehet a 2030asra gondolt. :coffee:

De amugy easy: engem nem zavar, lehet belole hulyet csinalni folyamat, akit zavar meg teheti tiltasba, hogy ne lassa, es meg az adminoknak se kell dolgozni allandoan :mrgreen:
thereisonly1ronaldo

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 20., szombat 16:11

nem ertettem benne a logikat, hogy miert most lep le, mikor ki tudna adni a benne levo feszkot, es miert maradt volna, ha carlo bl-t nyer ergo ot megcafolja. :D

szerintem latjuk meg.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 20., szombat 16:07

Amúgy már ezért megérte kiesni. Mert el elvileg nem jön többet.
Ha nem is a 15. de eredmény.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 20., szombat 11:59

Realista24 írta:
Peti765 írta:

Szerintem lehet ip cim alapján bannolni,de biztos szórakoztatja az admint :lol:
Nem megoldható sajnos.
Meg hát na, 2 kattintás egy új IP.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 20., szombat 11:54

Peti765 írta:
tibi18 írta: Ezt az atesz gyereket nem lehet, vhogy IP bannal vagy vhogy véglegesre tenni? Az elején még kicsit vicces volt, hogy visszajött 1-2x, de már kúrva szánalmas mindenhol őt olvasni és teljesen szétvágja a fórumélményt.
Szerintem lehet ip cim alapján bannolni,de biztos szórakoztatja az admint :lol:
Nem megoldható sajnos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 20., szombat 11:51

A Zserbo sztem egy szar, de legalább drága.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

'shutterisland

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 20., szombat 11:15

erre lett volna egy izlestelen szoviccem de ne terelodjon el a tema kulturalis jellege. :D

amugy az etterem tema mar pont feljott par honapja, akkor azert eleg sok jo ajanlas jott.
michelin csillagosra egyszer a feeling miatt beulnek, de inkabb haverokkal, az asszony 12 fogasbol 3-hoz ha hozza nyulna, annyira nem vevo az ilyenekre.
bar most lattam egy videot, ahol az egyik fogas az az, hogy szarvasgomba fustot fujnak az emberre. :D

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 20., szombat 11:09

hehetheoriginal írta:
'shutterisland írta: hat azert budapest turisztikai nepszerusegehez kepest nem veszesek arban ezek a programok, setahajokazas is asszem 40 euro ket fore, zsinagoga szinten, tropicarium a fele kb, a szallast is ki lehet fogni.

de ha mar arak, szerintem egy michelin csillagos etterem annyiba kerulne, mint a szallas+programok+tomegkozlekedes egyutt. :lol:

Es annyit is er :smile:

Amugy van menu ket fore, nem olcso, de ezt mar atbeszeltuk, porgess vissza :kalapos:
Ha elhiggye, hogy lehoznad neki a csillagokat is.... :mrgreen:
Aztán utána beülhettek a FastX-re, hogy valami értelmet is adjatok a napnak. :mrgreen:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

Vissza: