OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Amúgy már ezért megérte kiesni. Mert el elvileg nem jön többet.
Ha nem is a 15. de eredmény.
Ha nem is a 15. de eredmény.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Meg hát na, 2 kattintás egy új IP.Realista24 írta:Nem megoldható sajnos.Peti765 írta:
Szerintem lehet ip cim alapján bannolni,de biztos szórakoztatja az admint![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nem megoldható sajnos.Peti765 írta:Szerintem lehet ip cim alapján bannolni,de biztos szórakoztatja az adminttibi18 írta: Ezt az atesz gyereket nem lehet, vhogy IP bannal vagy vhogy véglegesre tenni? Az elején még kicsit vicces volt, hogy visszajött 1-2x, de már kúrva szánalmas mindenhol őt olvasni és teljesen szétvágja a fórumélményt.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Zserbo sztem egy szar, de legalább drága.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
erre lett volna egy izlestelen szoviccem de ne terelodjon el a tema kulturalis jellege.
amugy az etterem tema mar pont feljott par honapja, akkor azert eleg sok jo ajanlas jott.
michelin csillagosra egyszer a feeling miatt beulnek, de inkabb haverokkal, az asszony 12 fogasbol 3-hoz ha hozza nyulna, annyira nem vevo az ilyenekre.
bar most lattam egy videot, ahol az egyik fogas az az, hogy szarvasgomba fustot fujnak az emberre.

amugy az etterem tema mar pont feljott par honapja, akkor azert eleg sok jo ajanlas jott.
michelin csillagosra egyszer a feeling miatt beulnek, de inkabb haverokkal, az asszony 12 fogasbol 3-hoz ha hozza nyulna, annyira nem vevo az ilyenekre.
bar most lattam egy videot, ahol az egyik fogas az az, hogy szarvasgomba fustot fujnak az emberre.

- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Aztán utána beülhettek a FastX-re, hogy valami értelmet is adjatok a napnak.hehetheoriginal írta:Es annyit is er'shutterisland írta: hat azert budapest turisztikai nepszerusegehez kepest nem veszesek arban ezek a programok, setahajokazas is asszem 40 euro ket fore, zsinagoga szinten, tropicarium a fele kb, a szallast is ki lehet fogni.
de ha mar arak, szerintem egy michelin csillagos etterem annyiba kerulne, mint a szallas+programok+tomegkozlekedes egyutt.
Amugy van menu ket fore, nem olcso, de ezt mar atbeszeltuk, porgess vissza![]()
Ha elhiggye, hogy lehoznad neki a csillagokat is....![]()

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Es annyit is er'shutterisland írta: hat azert budapest turisztikai nepszerusegehez kepest nem veszesek arban ezek a programok, setahajokazas is asszem 40 euro ket fore, zsinagoga szinten, tropicarium a fele kb, a szallast is ki lehet fogni.
de ha mar arak, szerintem egy michelin csillagos etterem annyiba kerulne, mint a szallas+programok+tomegkozlekedes egyutt.

Amugy van menu ket fore, nem olcso, de ezt mar atbeszeltuk, porgess vissza

Ha elhiggye, hogy lehoznad neki a csillagokat is....

thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
hat azert budapest turisztikai nepszerusegehez kepest nem veszesek arban ezek a programok, setahajokazas is asszem 40 euro ket fore, zsinagoga szinten, tropicarium a fele kb, a szallast is ki lehet fogni.

- hehetheoriginal
Ezeket olvasva penzt azert keszitsel
Szechenyi mennyi mar? 5-6000? En 4700nal voltam utoljara.
Amugy citadella az jo, belatod az egesz varost, messzirol egesz szepnek tunik, csak a mocsokba leereszkedve mas a nezopont
Keressetek jo ettermeket, en egy michelincsillagos etetésbe is beruhaznek, ha mar itt jartok.
Esetleg hősök tere, varosliget seta fagyikaval, a vegen egy szechenyifurdovel
Parlamentbe ha nem mentek be, akkor lenyegtelen, a citadellarol jobban latjatok a varost, mint a duna szintjerol a parlament mellett. Ott csak oreg hazak vannak meg kavezok a kornyeken semmi extra

Szechenyi mennyi mar? 5-6000? En 4700nal voltam utoljara.
Amugy citadella az jo, belatod az egesz varost, messzirol egesz szepnek tunik, csak a mocsokba leereszkedve mas a nezopont
Keressetek jo ettermeket, en egy michelincsillagos etetésbe is beruhaznek, ha mar itt jartok.
Esetleg hősök tere, varosliget seta fagyikaval, a vegen egy szechenyifurdovel
Parlamentbe ha nem mentek be, akkor lenyegtelen, a citadellarol jobban latjatok a varost, mint a duna szintjerol a parlament mellett. Ott csak oreg hazak vannak meg kavezok a kornyeken semmi extra
thereisonly1ronaldo
- 'shutterisland
a tropicarium az fix progi, mert szeretjuk a temat.
illetve kell par zart teru program is, amit esos ido eseten lehet cserelgetni a szabadteriekkel.
hosok tererol el is feledkeztem, azt felirom.
a parlamentet latjuk kivilagitva az ejszakai hajokazaskor, azon kivul is erdemes arra boklaszni ?
eleg vakon vagyok pesttel kapcsolatban szegyen szemre, de hat 20x voltam abbol 19x a repter miatt kb es 1x osztalykirandulaskent altalanosban.
illetve kell par zart teru program is, amit esos ido eseten lehet cserelgetni a szabadteriekkel.
hosok tererol el is feledkeztem, azt felirom.
a parlamentet latjuk kivilagitva az ejszakai hajokazaskor, azon kivul is erdemes arra boklaszni ?
eleg vakon vagyok pesttel kapcsolatban szegyen szemre, de hat 20x voltam abbol 19x a repter miatt kb es 1x osztalykirandulaskent altalanosban.

- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Ez amit leírtál kb egy nap. (Tropicarium nélkül)'shutterisland írta:
tobb minden mar nem nagyon fer bele de szerintetek van meg valami, ami kihagyhatatlan lenne ?
Hősök tere, Liget,Tropicarium helyett állatkert, akár Citadella, vagy Normafára fellibegőzni.
Parlament és környéke is megér egy sétát, csak az egyik legszebb Parlament úgy a világon.
AKár elmenni egy fürdőbe, Rudas vagy Széchenyi.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Parlament? Attol fuggetlenul, hogy a belseje azzal van tele amivel, egy nagyon kulonleges es szep epulet.'shutterisland írta: ugye jon az asszony velem osszel haza es 3 napot leszunk pesten is mielott repulunk vissza.
amit egyelore felirtam/felirtunk, az az esti hajozas a dunan, budai var, halaszbastya, tropicarium, margit sziget es meg a dohany utcai zsinagoga, mert konkretan a szallas ablaka ranez.
tobb minden mar nem nagyon fer bele de szerintetek van meg valami, ami kihagyhatatlan lenne ?
- Galacticos
Szerintem ha mar varosnezes akkor sotetedes utan egy nepszinhaz utca vagy egy dioszegi is hozzatartozik pest szepsegehez.'shutterisland írta: ugye jon az asszony velem osszel haza es 3 napot leszunk pesten is mielott repulunk vissza.
amit egyelore felirtam/felirtunk, az az esti hajozas a dunan, budai var, halaszbastya, tropicarium, margit sziget es meg a dohany utcai zsinagoga, mert konkretan a szallas ablaka ranez.

Amugy ha birjatok a viszonylag magasat, akkor este a deakon az orias kerek is fasza, nem egy sok idot igenylo program. Ja meg a bazilika.
- 'shutterisland
ugye jon az asszony velem osszel haza es 3 napot leszunk pesten is mielott repulunk vissza.
- hehetheoriginal
Ha mar auto, akik szeretnek vezetni, szeretik az autokat, most talaltam ezt a jappan csatit:
https://youtube.com/@BestMOTORing
Kurvaprofi cucc, legendas autokat nyomnak tovig, egymas ellen, versenypalyan, utcai palyan.
Europai, amerikai teszteken 1-1 autokat tesztelgetnek, gurulgatnak veluk kicsit, de senki se tolja nekik ugy 100%on mint ezek a formak. Neha csinalnak ilyesmit, pl a top gear /grand tour megcsinalta nagynehezen a p1 vs 918 vs laferrarit, de ott se egyidoben egymas ellen, hanem egyszerre csak egy auto a palyan es idok ellen.
Aki vagja mi az a initial d meg a hegyiversenyek, ilyen is van boven itt.
Jo hetveget
https://youtube.com/@BestMOTORing
Kurvaprofi cucc, legendas autokat nyomnak tovig, egymas ellen, versenypalyan, utcai palyan.
Europai, amerikai teszteken 1-1 autokat tesztelgetnek, gurulgatnak veluk kicsit, de senki se tolja nekik ugy 100%on mint ezek a formak. Neha csinalnak ilyesmit, pl a top gear /grand tour megcsinalta nagynehezen a p1 vs 918 vs laferrarit, de ott se egyidoben egymas ellen, hanem egyszerre csak egy auto a palyan es idok ellen.
Aki vagja mi az a initial d meg a hegyiversenyek, ilyen is van boven itt.
Jo hetveget

thereisonly1ronaldo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Sracok koszi a sok segitseget az autoval kapcsolatosan!
2019-es Tucson lett.120.000km. Diesel. Egy ev garanciaja van meg a hyundainal,atnezettem,egyetlen hibaja hogy a kezifek magasabban fog. Minden szamla,szervizfuzet stb.
Kosz megegyszer!
2019-es Tucson lett.120.000km. Diesel. Egy ev garanciaja van meg a hyundainal,atnezettem,egyetlen hibaja hogy a kezifek magasabban fog. Minden szamla,szervizfuzet stb.
Kosz megegyszer!
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Reméljük most már tényleg eltakarodsz innen te degenerált.atesz/ írta: Nem, részemről ez ennyi volt.
Sok erőt kívánok a jövő szezonbeli fos focihoz és az ezzel kapcsolatos magyarázkodásokhoz a bumburnyákkal a padon.
És remélem az Inter nem mákol a döntőn. Megérdelné Pep és ti is a City bl győzelmet, de nagyon!

De már úgyis elment nem kell neki írni hisz megmondta hogy ennyi volt.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- hehetheoriginal
Mi aztán megerdemeljuk a city beell gyozelmet nagyon
Mintha rajtad kivul mast is annyira foldhozvagna ez az egesz tegnapi, miutan valojaban a 20. szazad legjobb csapatakent eddig ezt a risszrossz 21. századi focit is kivittük
Gatyesz ne menj még

Mintha rajtad kivul mast is annyira foldhozvagna ez az egesz tegnapi, miutan valojaban a 20. szazad legjobb csapatakent eddig ezt a risszrossz 21. századi focit is kivittük

Gatyesz ne menj még

thereisonly1ronaldo
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Ezazz, jól megmondtad nekünk! Köszi!
Aztán készülődj, mert mindjárt indul az ebéd előtti sétára a mókuscsoport, rakd szépen vissza a játékokat a helyükre a szőnyegről, mert büntiből még vissza kell nézned vmelyik bl döntőnket az elmúlt 10 évből
Aztán készülődj, mert mindjárt indul az ebéd előtti sétára a mókuscsoport, rakd szépen vissza a játékokat a helyükre a szőnyegről, mert büntiből még vissza kell nézned vmelyik bl döntőnket az elmúlt 10 évből

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid