Luka Modrić
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Luka Modrić - 10
Nem doomsday hangulat van. Egész évben mondta kb mindenki, hogy figyelni kell rá, nem lehet csapágyasra hajtani, mert el fog fogyni a végére. City ellen nem csak ő volt rossz, de ő sem csak erre a meccsre fogyott el.
Persze, Carlo knows, de hányszor játszott kis csapatok ellen amikor pihenhetett volna? Lehetett volna őt is jobban menedzselni. És ha még szeretnénk egy ideig élvezni a zseniális játékát akkor kell is egybkicsot jobban menedzselni.
Persze, Carlo knows, de hányszor játszott kis csapatok ellen amikor pihenhetett volna? Lehetett volna őt is jobban menedzselni. És ha még szeretnénk egy ideig élvezni a zseniális játékát akkor kell is egybkicsot jobban menedzselni.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
-
- Kedvenc játékosaid: Morata, Zidane, Cristiano Ronaldo
Imádom a csókát, addig marad amíg akar. Valóban a City ellen gyengén játszott, fáradtnak tűnt, de az egész csapat kuka volt. Higgyétek el őt még jövőre is fogjuk tudni használni, mégha jön is Bellingham, vagy más nem 200 millió euró, és Jude Csucsuval csücsül majd a padon.
Nálam inkább szimpatikus, hogy nem mondta le a válogatottságot és júniusban próbálja megnyerni a Nemzetek Ligáját, nagyon szurkolok neki (amilyen sok csalódás ért a labdarúgásban az idei szezonban ennyi nekem is jár
)

Ez szerintem korrekt így.Realista24 írta: Kommunikaltak neki, hogy jön Jude és a jatekideje kevesebb lesz, így írjon alá ha alá akar.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
Doomsday vagy nem doomsday volt vagy 10 jo meccse iden.
Engem mondjuk a horvát válogatott nem érdekel, nem azért fizetjük, hogy ott legyen sikeres itt meg tavaszra idegenben rendre szopunk. Nyilvan ebbe nem csak az o felelossege van benne, de ott van Kroos esete, aki sokkal realisabban merlegelt.
Engem mondjuk a horvát válogatott nem érdekel, nem azért fizetjük, hogy ott legyen sikeres itt meg tavaszra idegenben rendre szopunk. Nyilvan ebbe nem csak az o felelossege van benne, de ott van Kroos esete, aki sokkal realisabban merlegelt.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
+1.Süti írta: Micsoda doomsday hangulat lett mert egy 60 meccses szezon végére elfáradt, úgy hogy télen még vbn vezette a csapatát megint éremig. Tényleg maximum 5 meccs az átalgos szurkoló emlékezete. Nem sok.
Persze,dehat szerda ota keves,mint az egesz kozeppalya. Liverpool ellen még biztos gyorsabban tudtak futni Kroossal.
Ez a Real azert jutott idaig el,mert a vedelem es a kozeppalya akkora extra,hogy eleg ket jatekos elore.
De az oda-vissza gyoztes Chelsea,Liverpool meccseken vagy a Barca 0:4-nel még fiatal csikok voltak,azota viszont kevesek.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Süti
Micsoda doomsday hangulat lett mert egy 60 meccses szezon végére elfáradt, úgy hogy télen még vbn vezette a csapatát megint éremig. Tényleg maximum 5 meccs az átalgos szurkoló emlékezete. Nem sok.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- h3x0r
Korrektek akarunk lenni, nem akarjuk becsapni, hitegetni, hanem elmondjuk neki, hogy mire számíthat. Majd a játékos azt mondja, hogy akkor köszi, de ő inkább távozna. A szurkoló meg kapja a pofont és a teli stadionos bucsúzás helyett a hétköznap délután fél kettes sajtótájékoztatót.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Az egy nacionalista hobbi
, a klubcsapat más, itt ha jön egy 20éves "nyikhaj" 100millióért és jobb nála, nem tud mit csinálni.
Amúgy nem aggódnék emiatt, feszkó emiatt nem hinném, hogy lenne, intelligens játékos és ember is.

Amúgy nem aggódnék emiatt, feszkó emiatt nem hinném, hogy lenne, intelligens játékos és ember is.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
Válogatottat nem bírta lemondani még, akkor szerintetek erre mi a reakcioja?
Az ő hosszabbítását én nem értem. Egy részt jön Bellingham, más részt - bár én nem bíro - Ceballos megtartásával most többet érnénk.
Főleg, hogy jövőre sanszosan Luka és Toni is abbahagyja.
Ceballosért meg lehet még zsét is kérhetnénk.

Az ő hosszabbítását én nem értem. Egy részt jön Bellingham, más részt - bár én nem bíro - Ceballos megtartásával most többet érnénk.
Főleg, hogy jövőre sanszosan Luka és Toni is abbahagyja.
Ceballosért meg lehet még zsét is kérhetnénk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Bellingham többet lesz a padon, mint modric úgyhogy nem lesz ezzel gond.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Korrekt. Remélem aláír, csereként, vagy kipihenten néha kezdőként bőven adhat még a csapatnak 1 évig.Realista24 írta: Kommunikaltak neki, hogy jön Jude és a jatekideje kevesebb lesz, így írjon alá ha alá akar.
Ha ezt el tudja fogadni, illetve Carlo végre tudja hajtani. Ha nem, és jövőre is rongyosra lenne játszatva, akkor fájó szívvel, de jobb lenne ha szögre akasztaná. Szerintem Luka értelmes, nem lesz gond
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kommunikaltak neki, hogy jön Jude és a jatekideje kevesebb lesz, így írjon alá ha alá akar.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szerintem nem ezen múlt az ő játéka szerdán, egyszerűen az, hogy a bl elődöntöbe kocogsz kpként, főleg ezek ellen, nagyon nem fér bele. mindegyik mérget ivott úgy mentek bele minden párharcba. furcsa is volt ez a meccs előtti nyilatkozata nekem, hogy mennyire nyugodtak és stb. semmi tűz(főleg valverden lehet ezt látni már egy ideje) mintha törvényszerűen várták volna a csodát ami tavaly jött. szerintem bárhogy álltunk volna fel kiesünk, de jobban is megnehezíthette volna pep dolgát carlo. modricnak meg volt azt hiszem nyilatkozata tavaly, hogy ő nem szeret csereként pályára lépni, ebből ítélve nem igen hiszem, hogy elfogadná a stabil csere ember szerepet.Realista24 írta:Szerintem nem feltetlenul, csak nem kell hagyni, hogy hiaba az oriasi szive es akarasa, bizony a csere szerep tudja biztositani azt, hogy tavasszal ne legyen zokni.el magico írta: Sajnos ő már ténylegesen kevés az ilyen kaliberű meccsekhez.![]()
Óriási kedvenc, maradjon is nyugodtan, de Carlo merje őt leültetni a padra, ha a helyzet úgy kívánja.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Szerintem nem feltetlenul, csak nem kell hagyni, hogy hiaba az oriasi szive es akarasa, bizony a csere szerep tudja biztositani azt, hogy tavasszal ne legyen zokni.el magico írta: Sajnos ő már ténylegesen kevés az ilyen kaliberű meccsekhez.![]()
Óriási kedvenc, maradjon is nyugodtan, de Carlo merje őt leültetni a padra, ha a helyzet úgy kívánja.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Sajnos ő már ténylegesen kevés az ilyen kaliberű meccsekhez.

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Luka Modrić, in tears: "What happened? We weren't good. We wanted to play a different and better game. City have been superior. That's it."

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Guti, Xabi Alonso, Modric
Nálam is nagy kedvenc. De nyilván fárad ő is. Sokkal jobban lehetne hasznosítani, értékessé tenni. Amolyan Guti féle aranyemberként, akit 2009ben bekönyörögtek a pályára, majd csereként beállva tanárian mozgatva a csapatot megváltoztatta a meccs képét. Ma a kezdő láttán pont azt vizionáltam, hogy lesznek itt bajok, ha nem megy a játék, mert nem lesz épkèzláb ember csereként, aki segíthetne.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Szerintem amúgy el. Aztán menne vissza valamelyik horvát csapatba esetleg levezetni, vagy abba hagyja és a gyerekeivel lesz.p.csabi1 írta: Azért a válogatottas dolog nem tetszett neki állítólag.
Azért lennék kíváncsi hogy most akkor mi is van.
Ezzel mit érne?Elfogadná vajon?Kb annyi játékidőt kell adni mint Cebának idén.
Ezt az abszolút csere ember szerepet elfogadná?
Nehéz elképzelni pl., hogy homokszemeket menne számolni valamelyik olajországba, vagy valami hasonló karrier vég..
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Egy honapja meg az Anfield Road felalva tapsolta.
Kevesebbet kell jatszatni,de egy felidore,utolso 30percre az o eszevel es rutinjaval aranyember lehet.
Kevesebbet kell jatszatni,de egy felidore,utolso 30percre az o eszevel es rutinjaval aranyember lehet.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Szerintem amíg lépni tud addig kezdő lesz Carlonal. Az o posztjára eddig is lett volna alternatíva