Én speciel a belgára szavaznék, Haaland az utolsó 3 BL meccsén nem hozta az extrát.
Kevinnek ez az utolsó sansza rá, Haalandnak meg van még vagy 10-15 éve rugdosni a gólokat

HozzászólásSzerző: el magico » 2023. június 13., kedd 16:18
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 13., kedd 15:25
Pedig nem fogják, mindig az van előtérben aki a gólokat szerzi. És hát Haaland 53 meccsen 52 gólt szerzett, így debröjn elé fogják rakni.ikarus93 írta: De Bruynenek adnám a bogyót. Nem csak az idei évet nézve de úgy az egész karrierje alapján megérdemelné.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2023. június 13., kedd 15:22
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. június 13., kedd 15:18
Nem. Haaland nyeri mostmar barmi lesz. Premjerlig jatekos triplazott golkiraly mindenhol. 0% eselye maradt messinek.Sierra írta: Azért így hogy Holland triplázott a Cityvel, és kb mindegyik sorozatban gólkirály lett, megmerik-e lépni év végén, hogy az azóta USA-ba szerződött Messinek adják ez a labdát arra a 3 hétre amíg ment a vb?Szerintem ezek után nem merik.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. június 13., kedd 15:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 19., péntek 4:12
Aki Messinek adjadzsi91 írta:Szerintem ha a city nyer valahogy odakerül majd gvardiola az aranylabda top 3ba is___Samy___ írta: Edes Istenem. Messi az egesz evben vagy idenyben abban az egy honapban mutatott ertekelhetot, raadasul annak a felet vegig setalta. Es top eselyes az Aranylabdara.... Egeszen hihetetlen a szopkodas, ami korbeveszi.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 18., csütörtök 23:43
Szerintem ha a city nyer valahogy odakerül majd gvardiola az aranylabda top 3ba is___Samy___ írta: Edes Istenem. Messi az egesz evben vagy idenyben abban az egy honapban mutatott ertekelhetot, raadasul annak a felet vegig setalta. Es top eselyes az Aranylabdara.... Egeszen hihetetlen a szopkodas, ami korbeveszi.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 18., csütörtök 22:30
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 22:25
Nem tudom kiről beszélsz , de legyen.Remy írta:![]()
Tényleg, ha fingik egyet az ember, még arra is odaadnátok neki. Mindig megvan a magyarázat, hogy miért nem lenne érdemtelen. Mert hát focizott, pályára lépett, sőt, gólt is lőtt. Innentől már jöhet a joker kártya.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 18., csütörtök 22:15
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 22:13
Pont erről beszélek Remy. Ennyi a különbség egy arany és egy ezüstérem között.Remy írta:Nem, de Bappéval csapattársak és, ha nem akarok mélyebbre ásni, lényegében csak az a különbség köztük. És egyik top 1 esélyes kb, másikról szó sincs. Önmagában mindkettő játékost extrát nyújtott. És egy csapatsportban végül az egyik nyert a másik ellen, de nem azért, mert valamelyik rosszabb vagy jobb lett volna.rikko írta:
Lol ... Szerinted presztízsben , sportszakmailag nincs különbség egy arany vagy ezüst között??
Ennyire azért nem kell Remy...
Mennyit olvastam itt, hogy a történelem csak a gyoztesekre emlékszik.... Akkor ez most már nem érvényes?
VB arany az VB arany. Bárhol, bármikor , bárki ellen is nyerted az egy VB arany.
Én egyiknek se adnám.
Ha ebből nem érted, hogy mire akarok utalni, akkor hagyjuk.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2023. május 18., csütörtök 22:04
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 18., csütörtök 21:58
Nem, de Bappéval csapattársak és, ha nem akarok mélyebbre ásni, lényegében csak az a különbség köztük. És egyik top 1 esélyes kb, másikról szó sincs. Önmagában mindkettő játékost extrát nyújtott. És egy csapatsportban végül az egyik nyert a másik ellen, de nem azért, mert valamelyik rosszabb vagy jobb lett volna.rikko írta:Lol ... Szerinted presztízsben , sportszakmailag nincs különbség egy arany vagy ezüst között??Remy írta: De vigyétek már innen Messit.Akkor Lacazette is nyugodtan mehetne legalább a top 10-ért.
Francia ligában brutál számokat hoz.
![]()
Tényleg arra a pár VB-s meccsre, ahol amúgy tényleg jól tolta, de tizikkel kellett megnyerniük a meccsek nagyrészét, arra kapja? Akkor miért nem Bappé? Arany és ezüst között ekkora a különbség, hogy amúgy Bappé esélytelen? Ugyanazokat nyeri, mint Messi, cserébe a számai is jók.
CR utolsó MU-s szezonjában senki nem kiáltott aranylabdát. és a PL-ben verette, nem a franciáknál az egycsapatos ligában.
Undorító, hogy egyáltalán szóba kerül az az ember.
Ennyire azért nem kell Remy...
Mennyit olvastam itt, hogy a történelem csak a gyoztesekre emlékszik.... Akkor ez most már nem érvényes?
VB arany az VB arany. Bárhol, bármikor , bárki ellen is nyerted az egy VB arany.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 18., csütörtök 21:55
Ki hozta fel lol? Mi vagy te, óvodás? Lolrikko írta: A hat kupás évben nem a klub Vb győzelem miatt vertük a mellunket...
Hanem arra, hogy a történelem során nekünk sikerült először ezt összehozni.
Ellenben most Vininel ez most úgy van felhozva , hogy Klub Vb = Vb , hat LOL...
Vini is lesz aranylabdás, de ez nem idén lesz.
1 de lehet inkább 2 ember is többet hozott idén , mint ő.
Haaland + Messi , de KDB is ott van. De ő nem hiszem, hogy labdába rúghat.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 21:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 18., csütörtök 21:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 18., csütörtök 21:45
Okoskodsz mar megint. Messinel felhoztok minden szart, hogy golok, golpasszok, de Vininel lemarad 2 kupa....Barcasok...de azt mindig elfelejtitek, hogyrikko írta:Presztízs szinten ez a három kupa sem fedi le a VB aranyat. Legyen az bármelyik úton szerzett VB arany, az azért a foci csúcsra. Nem, nem Messi miatt. Hanem úgy a egészében.Realista24 írta:
Marmint Vininek van egy Klub VB-je, Europai Szuperkupaja es egy Spanyol Kupaja, igy ertetted?
Emlekeztetoul: Lewa nem kapta meg a temerdek golra es kupara sem, mert Messinek kellett kapnia.
Lewa-tol azt elvették, teljesen jogos. Eszem ágában sincs azt követelni, hogy kapja Messi. Mert azért Haaland eddig kegyetlen szezont hoz.
De, a VB arany azért elég nagy hendi. Ezt írnám akkor is, ha Mbappe nyerte volna.
Mondom, szerintem Haaland ha behúzza a BL+Bajnoki cím kombót , plusz ha leesik neki egy kupa, akkor 99% megkapja. Ha csak az egyik nagy kupát nem nyeri meg, akkor szerintem Messi-t kihozzák győztesnek. Az már más kérdés, hogy jogos v sem.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 21:44
Lol ... Szerinted presztízsben , sportszakmailag nincs különbség egy arany vagy ezüst között??Remy írta: De vigyétek már innen Messit.Akkor Lacazette is nyugodtan mehetne legalább a top 10-ért.
Francia ligában brutál számokat hoz.
![]()
Tényleg arra a pár VB-s meccsre, ahol amúgy tényleg jól tolta, de tizikkel kellett megnyerniük a meccsek nagyrészét, arra kapja? Akkor miért nem Bappé? Arany és ezüst között ekkora a különbség, hogy amúgy Bappé esélytelen? Ugyanazokat nyeri, mint Messi, cserébe a számai is jók.
CR utolsó MU-s szezonjában senki nem kiáltott aranylabdát. és a PL-ben verette, nem a franciáknál az egycsapatos ligában.
Undorító, hogy egyáltalán szóba kerül az az ember.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 21:41
Presztízs szinten ez a három kupa sem fedi le a VB aranyat. Legyen az bármelyik úton szerzett VB arany, az azért a foci csúcsra. Nem, nem Messi miatt. Hanem úgy a egészében.Realista24 írta:Marmint Vininek van egy Klub VB-je, Europai Szuperkupaja es egy Spanyol Kupaja, igy ertetted?'shutterisland írta: azert vini szerintem nem veri messit.
szamokban nincs nagy kulonbseg, a brazilnak van egy kiraly kupaja es bl elodontoje, messinek francia liga es a vb, ezen kivul inkabb a balhektol voltak hangosak.
kdb-rol meg elfeledkeztem teljesen.![]()
Emlekeztetoul: Lewa nem kapta meg a temerdek golra es kupara sem, mert Messinek kellett kapnia.
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 18., csütörtök 21:37
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem