alexoxladjackoxi írta: játékban szerintem nem vagytok szűk elit.

Faszomat a peetekbe meg az agymosodájukba.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 18., csütörtök 12:46
alexoxladjackoxi írta: játékban szerintem nem vagytok szűk elit.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 18., csütörtök 12:41
Akkor ő is az a fajta edző, aki csak a tutiba hajlandó beleülni, nem? Csak mert Pep esetében mást sem fújnak jónéhányan. A világ legjobb játékosai álltak a rendelkezésére minden poszton, amit ki tudott használni. Ahhoz képest messze nem tudott olyan domináns alapjátékot kialakítani, mint Guardiola, ami általában a bajnokságokban kiütközött. És hülyeség, hogy az nektek az nem számít, ugyan miért ne számítana, biztos nem élvezik a játékosok sem, hogy 3-ból 2-szer a Barca hátát nézik.dzsi91 írta:Konkrétan Zidane kétszer is felállt a padról mert mondták neki, hogy ez van ebből kell dolgozni pedig ő max akkor lett volna kirakva ha europaligázunk. Ancelotti csak azért nyomja végig mert nyugdíj előtt van és próbálja kimaxolni a legacyját.rashidm írta:
Teljesen rosszul látod a dolgot. Attól, hogy Zidane-nak és Ancelottinak is itt volt a keret, nem tudott olyanokat igazolni, akiket akart. Most ha a Real-nak nem lenne gondja a pénzzel, Hazard és Mariano már rég nem lenne itt...
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 18., csütörtök 12:34
alexoxladjackoxi írta:Igen, látszódott is tavaly a meccsek képe alapján, hogy a Chelsea és a Pool jó, idén pedig az, hogy xarok. Ezzel nagyot nem mondtál. Egyébként persze, a Real stabil élklub mindent összevetve, mindig is az lesz, de játékban szerintem nem vagytok szűk elit. Ezt kompenzálják az egyének, amik mindig is voltak, vannak és lesznek is nálatok. Gyakorlatilag erről szól a Real Madrid.petiamadridista írta:
Értjük. De ők teljesen irreális módon lettek felpumpálva pénzzel.
Egyszerűen egy nem európai milliárdos csoport úgy gondolta, hogy ez legyen így. És azzal azvelső 3-4 éves pénzmennyiséggel kerültek ők be az elit vérkeringésébe.
Az utána következő történet, Peppel meg jó csapatépítéssel már csak egy következmény.
Én nem is gondolon h szar csapat lenne a Real Madrid. Meg lehet itt tavalyi éves mák szöveget elengedni, de 3 BL elődöntő 3 év alatt.
Jabde idén pont rossz volt a Chelsea tavaly meg tavalyelőtt meg nem. Hat baszki.. a Real mind a 3 évben versenyképes volt, Pool ugyanez. Tavaly pont nagyon jók voltak, de idén meg 2 éve meg hát pont nem.
Elégszer vertük el ezeket a csapatok h a Madridot nagyobbnak és jobbnak gondoljam. Hol szerencsével, hol simázva.
A tendencia az nem rossz. Sőt. És tavaly kijött a lépés. Idén nem. A PSG soha életében bem játszott zsinór 3 elődöntőt.
Nem fogjuk arra h azért mert nem volt szerencséjük.
És azért most semna Villareal ellen estek ki a madridiak, otthon a 8 között.
Aa Real Madrid jelenleg is a világ egyik élcsapata, ezen a tegnapi nem változtat.
Dr nyílván újításra és fiatalításra van szükség. Tovább a lenini úton.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2023. május 18., csütörtök 12:32
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 18., csütörtök 12:30
Igen, látszódott is tavaly a meccsek képe alapján, hogy a Chelsea és a Pool jó, idén pedig az, hogy xarok. Ezzel nagyot nem mondtál. Egyébként persze, a Real stabil élklub mindent összevetve, mindig is az lesz, de játékban szerintem nem vagytok szűk elit. Ezt kompenzálják az egyének, amik mindig is voltak, vannak és lesznek is nálatok. Gyakorlatilag erről szól a Real Madrid.petiamadridista írta:rikko írta: Ez a pénz dolog ....
Ők kb 10-15 éve építik fel azt a valamit amit történelemnek hívnak. Ti meg 100+ éve.
Amikor Zizou beverte Carlos iveleset a BL döntőben , akkor ők még sehol nem voltak kb.
Aztán jöttek az őrült pénzek, tetszik vagy sem,ti sem 20 forintért vettetek játékosokat már 10 éve sem, pedig azért nem City mélységből kellett felépíteni valamint. Hanem egy stabil alapokon álló csapatot kellett jobbá tenni. Nah képzeljétek el ezt az építkezést a semmiből. Ok a City és még így sem lehet mondani, hogy felértek a csúcsra.
Abban biztos vagyok, hogy továbbra is fognak pénzt költeni, de már nem csilliardos mértékben. Max akkor , ha bukjak a BL döntőt.
Értjük. De ők teljesen irreális módon lettek felpumpálva pénzzel.
Egyszerűen egy nem európai milliárdos csoport úgy gondolta, hogy ez legyen így. És azzal azvelső 3-4 éves pénzmennyiséggel kerültek ők be az elit vérkeringésébe.
Az utána következő történet, Peppel meg jó csapatépítéssel már csak egy következmény.
alexoxladjackoxi írta:
Jó, Pep meg belső védőt játszat a szélen meg a középpályán is. Vagy szerinted Akanji hirtelen világklasszis balhátvéd lett? Mert szerintem inkább a rendszer teszi naggyá. Egyébként nem értetted meg, amit írtam. Samy levette, amire célzok. Végeredményben a keretek között nincs orbitális különbség, ha azzal érvelnél, hogy te nem azonosulsz azzal, hogy sok-sok arab pénz segítségével tudott a City ilyen embereket igazolni, szíved joga, attól még a vége ugyanaz, nektek is erős a keretetek meg a Citynek is. Az hogy valaki 30 millióért ment hozzátok vagy 100-ért a Cityhez, edzői szemponbtól teljesen irreleváns, ha mindkettő hasonló minőséget képvisel. Mondom, most inkább az ütközött ki, hogy nektek erősen kifelé megy 3-4 kulcsember, de maga a folyamat, a fiatalítás már folyamatban van. Ez szerintem nem mentség arra, hogy ennyire le lett Carlo meccselve. De most ha genya akarnék lenni, tavaly sem volt sokkal több közötök szinte egyik párharchoz sem, csak akkor jobban kijött a lépés. Itt ennyin múlnak a dolgok. Ami meg szintén edző, hogy hiába volt Zidane-nak vagy akár Ancelottinak is hasonló csapat, szinte sosem voltatok ennyire lehengerlően domináló, játszó csapat. Tudtatok nyerni, miközben ugyanúgy a világ legjobb jákékosai álltak a rendelkezésetekre. Talán a tavalyi volt olyan, hogy már idősődő volt a gerinc, dehát könyörgöm, Benzema aranylabdás formában focizott, ne csináljunk már úgy, mintha szegény Ancelottinak szarból kellene várat építenie.
Én nem is gondolon h szar csapat lenne a Real Madrid. Meg lehet itt tavalyi éves mák szöveget elengedni, de 3 BL elődöntő 3 év alatt.
Jabde idén pont rossz volt a Chelsea tavaly meg tavalyelőtt meg nem. Hat baszki.. a Real mind a 3 évben versenyképes volt, Pool ugyanez. Tavaly pont nagyon jók voltak, de idén meg 2 éve meg hát pont nem.
Elégszer vertük el ezeket a csapatok h a Madridot nagyobbnak és jobbnak gondoljam. Hol szerencsével, hol simázva.
A tendencia az nem rossz. Sőt. És tavaly kijött a lépés. Idén nem. A PSG soha életében bem játszott zsinór 3 elődöntőt.
Nem fogjuk arra h azért mert nem volt szerencséjük.
És azért most semna Villareal ellen estek ki a madridiak, otthon a 8 között.
Aa Real Madrid jelenleg is a világ egyik élcsapata, ezen a tegnapi nem változtat.
Dr nyílván újításra és fiatalításra van szükség. Tovább a lenini úton.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 18., csütörtök 12:22
Konkrétan Zidane kétszer is felállt a padról mert mondták neki, hogy ez van ebből kell dolgozni pedig ő max akkor lett volna kirakva ha europaligázunk. Ancelotti csak azért nyomja végig mert nyugdíj előtt van és próbálja kimaxolni a legacyját.rashidm írta:Teljesen rosszul látod a dolgot. Attól, hogy Zidane-nak és Ancelottinak is itt volt a keret, nem tudott olyanokat igazolni, akiket akart. Most ha a Real-nak nem lenne gondja a pénzzel, Hazard és Mariano már rég nem lenne itt...alexoxladjackoxi írta:
Jó, Pep meg belső védőt játszat a szélen meg a középpályán is. Vagy szerinted Akanji hirtelen világklasszis balhátvéd lett? Mert szerintem inkább a rendszer teszi naggyá. Egyébként nem értetted meg, amit írtam. Samy levette, amire célzok. Végeredményben a keretek között nincs orbitális különbség, ha azzal érvelnél, hogy te nem azonosulsz azzal, hogy sok-sok arab pénz segítségével tudott a City ilyen embereket igazolni, szíved joga, attól még a vége ugyanaz, nektek is erős a keretetek meg a Citynek is. Az hogy valaki 30 millióért ment hozzátok vagy 100-ért a Cityhez, edzői szemponbtól teljesen irreleváns, ha mindkettő hasonló minőséget képvisel. Mondom, most inkább az ütközött ki, hogy nektek erősen kifelé megy 3-4 kulcsember, de maga a folyamat, a fiatalítás már folyamatban van. Ez szerintem nem mentség arra, hogy ennyire le lett Carlo meccselve. De most ha genya akarnék lenni, tavaly sem volt sokkal több közötök szinte egyik párharchoz sem, csak akkor jobban kijött a lépés. Itt ennyin múlnak a dolgok. Ami meg szintén edző, hogy hiába volt Zidane-nak vagy akár Ancelottinak is hasonló csapat, szinte sosem voltatok ennyire lehengerlően domináló, játszó csapat. Tudtatok nyerni, miközben ugyanúgy a világ legjobb jákékosai álltak a rendelkezésetekre. Talán a tavalyi volt olyan, hogy már idősődő volt a gerinc, dehát könyörgöm, Benzema aranylabdás formában focizott, ne csináljunk már úgy, mintha szegény Ancelottinak szarból kellene várat építenie.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. május 18., csütörtök 12:18
Vicces, hogy egyáltalán a City-t összehasonlítod a Reallal... hol volt a realnak valaha is milliárdos "bevétele"? Sokkal szimpatikusabb lehetne a City is, ha ezt 2 milliárd fontot nem 10-15 év alatt költötte volna el, hanem szép fokozatosan.rikko írta: Ez a pénz dolog ....
Ők kb 10-15 éve építik fel azt a valamit amit történelemnek hívnak. Ti meg 100+ éve.
Amikor Zizou beverte Carlos iveleset a BL döntőben , akkor ők még sehol nem voltak kb.
Aztán jöttek az őrült pénzek, tetszik vagy sem,ti sem 20 forintért vettetek játékosokat már 10 éve sem, pedig azért nem City mélységből kellett felépíteni valamint. Hanem egy stabil alapokon álló csapatot kellett jobbá tenni. Nah képzeljétek el ezt az építkezést a semmiből. Ok a City és még így sem lehet mondani, hogy felértek a csúcsra.
Abban biztos vagyok, hogy továbbra is fognak pénzt költeni, de már nem csilliardos mértékben. Max akkor , ha bukjak a BL döntőt.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2023. május 18., csütörtök 12:16
Teljesen rosszul látod a dolgot. Attól, hogy Zidane-nak és Ancelottinak is itt volt a keret, nem tudott olyanokat igazolni, akiket akart. Most ha a Real-nak nem lenne gondja a pénzzel, Hazard és Mariano már rég nem lenne itt...alexoxladjackoxi írta:Jó, Pep meg belső védőt játszat a szélen meg a középpályán is. Vagy szerinted Akanji hirtelen világklasszis balhátvéd lett? Mert szerintem inkább a rendszer teszi naggyá. Egyébként nem értetted meg, amit írtam. Samy levette, amire célzok. Végeredményben a keretek között nincs orbitális különbség, ha azzal érvelnél, hogy te nem azonosulsz azzal, hogy sok-sok arab pénz segítségével tudott a City ilyen embereket igazolni, szíved joga, attól még a vége ugyanaz, nektek is erős a keretetek meg a Citynek is. Az hogy valaki 30 millióért ment hozzátok vagy 100-ért a Cityhez, edzői szemponbtól teljesen irreleváns, ha mindkettő hasonló minőséget képvisel. Mondom, most inkább az ütközött ki, hogy nektek erősen kifelé megy 3-4 kulcsember, de maga a folyamat, a fiatalítás már folyamatban van. Ez szerintem nem mentség arra, hogy ennyire le lett Carlo meccselve. De most ha genya akarnék lenni, tavaly sem volt sokkal több közötök szinte egyik párharchoz sem, csak akkor jobban kijött a lépés. Itt ennyin múlnak a dolgok. Ami meg szintén edző, hogy hiába volt Zidane-nak vagy akár Ancelottinak is hasonló csapat, szinte sosem voltatok ennyire lehengerlően domináló, játszó csapat. Tudtatok nyerni, miközben ugyanúgy a világ legjobb jákékosai álltak a rendelkezésetekre. Talán a tavalyi volt olyan, hogy már idősődő volt a gerinc, dehát könyörgöm, Benzema aranylabdás formában focizott, ne csináljunk már úgy, mintha szegény Ancelottinak szarból kellene várat építenie.h3x0r írta:
Melyik nyar volt az mar, amikor a City bevasarolt vedokbol, majd kovetkezo nyaron megint vett ugyanazokra a posztokra uj jatekosokat. Szerinted Zidane vagy Ancelotti ezt barmikor is megtehette?
Szerinted tenyleg nincs kulonbseg a kozott, hogy 10 ev alatt egy csapat net spend-je -121 vagy -984 millio? Ez 860 millios kulonbseg. Vegterre is igazad van, itt sincs nehezebb dolga az edzonek, azert jatszik egy vkp a balhatved poszton, mert az egyetlen balhatved reszben a folyamatos serulesei miatt is gyenge. Ha lenne ennyi penzunk, szerinted nyaron nem erkezett volna egy 40 millios balhatved? Vagy a masik oldalon egy uj igazolas helyett hosszabbitottunk volna a meg csak nem is jobbhatved LV-vel? Csere csatarrol nem is beszelve.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 18., csütörtök 12:14
rikko írta: Ez a pénz dolog ....
alexoxladjackoxi írta:Jó, Pep meg belső védőt játszat a szélen meg a középpályán is. Vagy szerinted Akanji hirtelen világklasszis balhátvéd lett? Mert szerintem inkább a rendszer teszi naggyá. Egyébként nem értetted meg, amit írtam. Samy levette, amire célzok. Végeredményben a keretek között nincs orbitális különbség, ha azzal érvelnél, hogy te nem azonosulsz azzal, hogy sok-sok arab pénz segítségével tudott a City ilyen embereket igazolni, szíved joga, attól még a vége ugyanaz, nektek is erős a keretetek meg a Citynek is. Az hogy valaki 30 millióért ment hozzátok vagy 100-ért a Cityhez, edzői szemponbtól teljesen irreleváns, ha mindkettő hasonló minőséget képvisel. Mondom, most inkább az ütközött ki, hogy nektek erősen kifelé megy 3-4 kulcsember, de maga a folyamat, a fiatalítás már folyamatban van. Ez szerintem nem mentség arra, hogy ennyire le lett Carlo meccselve. De most ha genya akarnék lenni, tavaly sem volt sokkal több közötök szinte egyik párharchoz sem, csak akkor jobban kijött a lépés. Itt ennyin múlnak a dolgok. Ami meg szintén edző, hogy hiába volt Zidane-nak vagy akár Ancelottinak is hasonló csapat, szinte sosem voltatok ennyire lehengerlően domináló, játszó csapat. Tudtatok nyerni, miközben ugyanúgy a világ legjobb jákékosai álltak a rendelkezésetekre. Talán a tavalyi volt olyan, hogy már idősődő volt a gerinc, dehát könyörgöm, Benzema aranylabdás formában focizott, ne csináljunk már úgy, mintha szegény Ancelottinak szarból kellene várat építenie.h3x0r írta:
Melyik nyar volt az mar, amikor a City bevasarolt vedokbol, majd kovetkezo nyaron megint vett ugyanazokra a posztokra uj jatekosokat. Szerinted Zidane vagy Ancelotti ezt barmikor is megtehette?
Szerinted tenyleg nincs kulonbseg a kozott, hogy 10 ev alatt egy csapat net spend-je -121 vagy -984 millio? Ez 860 millios kulonbseg. Vegterre is igazad van, itt sincs nehezebb dolga az edzonek, azert jatszik egy vkp a balhatved poszton, mert az egyetlen balhatved reszben a folyamatos serulesei miatt is gyenge. Ha lenne ennyi penzunk, szerinted nyaron nem erkezett volna egy 40 millios balhatved? Vagy a masik oldalon egy uj igazolas helyett hosszabbitottunk volna a meg csak nem is jobbhatved LV-vel? Csere csatarrol nem is beszelve.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 18., csütörtök 12:09
Azért régen ha voltak is gazdag klubok bevételt is kellett generálni a kiadásokhoz. Vakon is megmondom, hogy a city és a psg a felét sem hozza vissza annak amit költenek. Ismerek egy klubot aki hasonlóan észnélkül költekezett mint a city meg a psg és évről évre nagyobb bajban van. Na a city-párizs duo kb a project 3ik événél tartottak volna ott ahol most a barsza mindenféle releváns sportszakmai eredmény nélkül.rikko írta: Ez a pénz dolog ....
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 18., csütörtök 12:08
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 18., csütörtök 11:58
Konkrétan.rikko írta:akkor ők még sehol nem voltak kb.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 18., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 18., csütörtök 11:19
Taktikát kéne váltania az internek (nyilván nem fognak). Különben ott fog állni a 3 (súlytalan) kh Haalanddon, a Dumfries - 3x kkp - Dimarco középpályát is szétkapja majd:'shutterisland írta: szerintem sem kizart a meglepi, azert ez az inter 3-5-2 a sok semmiben sem kiemelkedo de mindenben jo vizhordoval a kozepso harmadban azert kellemetlen lehet, ha nem lesz olyan eles a city, mint tegnap.
viszont ha rugnak egyet az elejen, akkor szerintem minden idok egyik legszarabb, legegyoldalubb bl dontoje lesz.
nalam 60-40 a citynek, pedig ha nem donto, hanem oda-visszavago lenne, akkor kb 75-25-ot mondanek.
HozzászólásSzerző: alexoxladjackoxi » 2023. május 18., csütörtök 11:19
Jó, Pep meg belső védőt játszat a szélen meg a középpályán is. Vagy szerinted Akanji hirtelen világklasszis balhátvéd lett? Mert szerintem inkább a rendszer teszi naggyá. Egyébként nem értetted meg, amit írtam. Samy levette, amire célzok. Végeredményben a keretek között nincs orbitális különbség, ha azzal érvelnél, hogy te nem azonosulsz azzal, hogy sok-sok arab pénz segítségével tudott a City ilyen embereket igazolni, szíved joga, attól még a vége ugyanaz, nektek is erős a keretetek meg a Citynek is. Az hogy valaki 30 millióért ment hozzátok vagy 100-ért a Cityhez, edzői szemponbtól teljesen irreleváns, ha mindkettő hasonló minőséget képvisel. Mondom, most inkább az ütközött ki, hogy nektek erősen kifelé megy 3-4 kulcsember, de maga a folyamat, a fiatalítás már folyamatban van. Ez szerintem nem mentség arra, hogy ennyire le lett Carlo meccselve. De most ha genya akarnék lenni, tavaly sem volt sokkal több közötök szinte egyik párharchoz sem, csak akkor jobban kijött a lépés. Itt ennyin múlnak a dolgok. Ami meg szintén edző, hogy hiába volt Zidane-nak vagy akár Ancelottinak is hasonló csapat, szinte sosem voltatok ennyire lehengerlően domináló, játszó csapat. Tudtatok nyerni, miközben ugyanúgy a világ legjobb jákékosai álltak a rendelkezésetekre. Talán a tavalyi volt olyan, hogy már idősődő volt a gerinc, dehát könyörgöm, Benzema aranylabdás formában focizott, ne csináljunk már úgy, mintha szegény Ancelottinak szarból kellene várat építenie.h3x0r írta:Melyik nyar volt az mar, amikor a City bevasarolt vedokbol, majd kovetkezo nyaron megint vett ugyanazokra a posztokra uj jatekosokat. Szerinted Zidane vagy Ancelotti ezt barmikor is megtehette?alexoxladjackoxi írta: Hosszú évekre adva lesz újra a gerinc, okosan csinálja a vezetőség, amit csinál, de végtére az edzőnek itt sincs nehezebb dolga, mint a Citynél, mert ugyanúgy a legjobb emberek állnak rendelkezésre. Csak annyi, hogy szerintem Pep ki is maxolja az övéit, amit a bajnokság is jól mutat, míg nálatok nincs olyan edző, aki minden frontra ennyire ki tudná hegyezni a csapatát
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 18., csütörtök 11:18
Én végigkínlódom mert látni kell az ilyeneket is nem csak amikor szarrányerjük magunkatPeti765 írta:Majd meglátjuk mi lesz én nem hiszem,hogy feltartott kezekkel mennek ki.dzsi91 írta:
A franciák legalább ennyivel voltak jobbak minőségben mint ez a city az argentínoknál.Vagy anglia az eb döntőn az olaszoknál. Nálam 60-40% a citynek. De így lenézni az intert szerintem simán visszafog ütni. Konkrétan ezt a bl címet már odaadták a citynek. Ilyet azért még nem láttam.
Meg a döntő sem hazai pályán lesz.
Azért védekezni elég jól tudnak és a labda kerek bármi előfordulhat,ezt kb annyira várom mint a Bayern-MU vagy Milan -Juve döntőt azt hiszem egyiket sem bírtam nézni annyira nem érdekelt .
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 18., csütörtök 11:18
Mert te itt jól érzed magad és elfogadunk Téged is meg Csabát is.'shutterisland írta: atesz barcas ?
akkor miert harcol ellenem is ?![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 18., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 18., csütörtök 11:13
HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 18., csütörtök 11:13
Majd meglátjuk mi lesz én nem hiszem,hogy feltartott kezekkel mennek ki.dzsi91 írta:A franciák legalább ennyivel voltak jobbak minőségben mint ez a city az argentínoknál.Vagy anglia az eb döntőn az olaszoknál. Nálam 60-40% a citynek. De így lenézni az intert szerintem simán visszafog ütni. Konkrétan ezt a bl címet már odaadták a citynek. Ilyet azért még nem láttam.Remy írta:
Nincs az az Isten, hogy ne a City nyerje ezt a BL-t.
2022-23 erről szól. Fos katari VB a kamu argentin győzelemmel, City feljut a csúcsra. Ezt még a Messi lasztival lehetne tetézni.
Meg a döntő sem hazai pályán lesz.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem