szilamer írta:Egyébként aki még nem látta, annak melegen ajánlom a Viking sorozatot! Nekem Kedvenc sorozatom (GoT, Arrow, Vikings)
én még július elején láttam a Vikingeket, nagyon jó volt. picit lassan indult be, de pont jóra sikeredett. különben is imádom az ilyen mitológiai dolgokat (lásd Age of Mythology), úgyhogy nagyon tetszett ez az egész. csak kár, hogy mindössze 9 részes lett. még nem láttam eddig ilyen sorozatot, a minimum mindig 10 résznél kezdődött (lásd HBO sorozatok).
h3x0r írta:Szeretnek ajanlani nektek egy sorozatot: Orange is the new black
Sok helyen olvastam rola, hogy 2013 legjobb ujonca, par haverom is ajanlotta, ugyhogy elkezdtem nezni en is.
jó ideje bele akarok kezdeni én is, de mindig volt más amit néztem. valahol olvastam, hogy ez a Szökés "női verziója", mindenesetre csak jókat olvastam róla én is.
Én meg a Scandal és a Revenge sorozatokat ajánlom azoknak akik még nem látták. Előbbi picit politikai, picit drámai (amcsi elnökös), másik pedig olyan mint az Arrow csak szuperhősök nélkül. Pompásan felépített sorozat, imdb-n is nagyon jól áll és arról is csak jókat olvasni.