Megy a meccs!
Re: Megy a meccs!
Most mondom Vini ezen a meccsen nyeri meg az aranylabdát, 1-0ról fordítunk a triplájával!
- Galacticos
Remy a meccs idejere bannolva ugye?
Meglesz ez. Vinibol keszulnek, de ma karim lesz amanchester kiralya.

Meglesz ez. Vinibol keszulnek, de ma karim lesz amanchester kiralya.

- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Pontosan, tavalyi szezon ősze óta van ez így, ha jól emlékszem.CS0ki írta: Volt valami hír, hogy volt valami szivárogtatás, amin Carlo felhúzta magát, azóta van ez, vagy valami ilyesmi.
Meglepett az öreg, kicsit defenzívebb csapatra számítottam én is, de bízzunk ebben a tizenegyben, hátha megoldják a legnehezebb feladatot idén.
Semmi bajom nem volt egész nap, elolvastam a kezdőt 19:30kor, azóta gyomorgörcs

- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
A city kezdő nem valtozott a keddi meccshez képest.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
Csak nem ennyivel korábban, 1 órával kezdés előtt szokott kikerülni minden meccsen a hivatalos kezdő, de nálunk bajnokin is mindig kint van 2 órával korábban, a másik csapat csak kb egy órával korábban szokta kitenni. Volt valami hír, hogy volt valami szivárogtatás, amin Carlo felhúzta magát, azóta van ez, vagy valami ilyesmi.BlancoMark írta:A kezdot le kell adni az Uefanak, nem hiszem hogy tolunk jonne idejekoran.CS0ki írta: Csak nekünk szokásunk 2 órával előbb kitenni a kezdőt.
Amit nem szeretnék, egy tavalyihoz hasonlót a másik oldalól átélni. Ha kiesünk, akkor ne drámai körülmények között. De inkább verjük le őket, aztán hadd magyarázza a kopasz, hogy most mit gondolt túl vagy mit nem.![]()
Amúgy lehet Militao azóta már erre a meccsre készül fejben, ezért volt béna a többin.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Csak ha itt láttuk először.hehetheoriginal írta:az elég drámai, ha kapunk 6 gólt?Ha kiesünk, akkor ne drámai körülmények között.![]()
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt sztem senki nem vitatta, csak éppen egy az egyik lehozott egy world class meccset a világ egyik legjobb csapata ellen, a másik meg hetek óta a csapat egyik gyenge pontja, már nem is számoljuk hány gólt kaptunk közvetlen róla. Így ennek tudatában nem biztos hogy jó ötlet volt kicserélni őket. De amúgy mindenki tudja, hogy Militao jobb védő.kiserik írta: Azért ahhoz a Rudi teljesítményhez kellett néha Alaba is (pl mikor bevetődött Haaland lövése elé). Rudi fizikálisabb, de Militao a jobb védő.
- BlancoMark
A kezdot le kell adni az Uefanak, nem hiszem hogy tolunk jonne idejekoran.CS0ki írta: Csak nekünk szokásunk 2 órával előbb kitenni a kezdőt.
Amit nem szeretnék, egy tavalyihoz hasonlót a másik oldalól átélni. Ha kiesünk, akkor ne drámai körülmények között. De inkább verjük le őket, aztán hadd magyarázza a kopasz, hogy most mit gondolt túl vagy mit nem.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
az elég drámai, ha kapunk 6 gólt?Ha kiesünk, akkor ne drámai körülmények között.

thereisonly1ronaldo
Csak nekünk szokásunk 2 órával előbb kitenni a kezdőt.
Amit nem szeretnék, egy tavalyihoz hasonlót a másik oldalól átélni. Ha kiesünk, akkor ne drámai körülmények között. De inkább verjük le őket, aztán hadd magyarázza a kopasz, hogy most mit gondolt túl vagy mit nem.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Én biztos nem cseréltem volna le Rüdigert Militaora.
De Carlo knows.
De Carlo knows.
- hehetheoriginal
forognak az agytekervényekPeti765 írta: Érdekes még mindig nincs City kezdő,lehet alkot erre valamit Pep is.
Közben megnéztem City honlapján elvileg ugyanaz a csapat mint a múlt héten

thereisonly1ronaldo
Azért ahhoz a Rudi teljesítményhez kellett néha Alaba is (pl mikor bevetődött Haaland lövése elé). Rudi fizikálisabb, de Militao a jobb védő.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Érdekes még mindig nincs City kezdő,lehet alkot erre valamit Pep is.
Hat legalabb akasszon egy golt es fusson, ha mar a passzolas sem megy.

- hehetheoriginal
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Realista24 írta: Pep és Haaland fix Rudigerre készült. Fix kitaláltak valamit.
Megértem Carlot. Ugyanakkor felek Militaotol de féljen inkább Haaland.
Hasonlóan érzem. Pont ezeket gondoltam én is.
Tényleg nem tudni Militao mit alkot. Általánosságban a világ egyik legjobbja a posztján. Utóbbi meccseken nem volt a legjobb.
Bízom benne, hogy újra az über Militaot látjuk ma.
Amúgy én komolyan a bíróktól tartok a legjobban. Nincs nagy különbség a két csapat között, viszont ezen a szinten egy kis bírói megtolás az pont elég.

Nyerjünk egy szoros jó meccsen,drámával, ahogy szoktuk.

Igen nekem is ez a bajom.. egy Asensioban lehet egyedül bízni, hátha durrant egy dugót.dzsi91 írta: Rüdigert kihagyni hiba. Feleslegesen rapakolta a terhet militaora. Rodrygo kezdetésének sem örülünk. Padról így nincs kit hozni de megoldjuk.
Amúgy meg hazi lehozza csereként nyugi.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
ez nálam fekete pont Carlonak, sokszor elmondta, hogy mennyire bírja Militaot, és szerinte ő a numero uno a posztján... hiába a kecske teljesítmény Rüdigertől, nem ő a kedvenc.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor