HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. május 17., szerda 9:09
Akarmilyen lesz a felallas, mindenki rendelkezesre all, nincs miert visszafogni magunkat, teljes erobedobassal, a maximumot kell kiadni magunkbol. Nem tudom mar hanyadik alkalom ez, hogy ugy ulunk le a tv ele, hogy eladnank a lelkunket megint… nekem mar nincs lelkem, ugyhogy mar az asszony lelket ajanlottam fel, vigyek vigyek, csak jussunk be valahogy a dontobe. Megint ott vagyunk a tuz kozeleben, megint ott vagyunk, hogy kiakasszuk a vilagot egy Liverpool-Chelsea-Man.City-Inter negyes hazavagasaval. Konkretan a Premier Leaguet tennenk inasba ujfent. Csinaljuk meg, es vedjuk meg a bl cimunket UJRA, mert a tortenelmet mi irjuk, mi vagyunk erre kepesek egyedul. Igy is oriasi a csapat, hogy ekkorat kuzdenek, hogy 5 bl gyozelem utan is ugy harcolnak minden egyes labdaert kozepen Modricek, mintha az elso cimukert mennenek. Ez egy olyan esszencia, ami egyik csapatban sincs meg, mennunk kell elore, mindenki tegye bele az extrat, a fiatalok fussanak, hogy az oregek tudjanak melysegi passzokat adni, inditani… Körte vegye elo a gode mode-t, a vedelem hozzon le egy stabil meccset, Carvajal szedje elo a tapasztalatat es a hidegveret, Benzema pedig dontse el, ahogyan tavaly is tette. Jojjon Rodrygo cserekent, hogy szintet emeljen a csapatban, jojjon Asensio a balos ostorral, haljon meg ma mindenki a palyan a cimerert, a vilag legnagyobb klubjaert, irjunk tortenelmet! HALA MADRID basszameg!