Nagyjából korrekt. Az, hogy az első 20 perc után elkezdtünk magasabb letámadni nekem is feltűnt, mondtam is faternak, hogy így eléggé zavarba lehet hozni a Cityt - volt is belőle több labdaszerzés is.
Az, hogy Toni visszalép a védők közé, az nem a Cityre adott reakció volt, hanem rendszeresen elöfordul.
Ezen kívül nagyjából megfojtották a City játékát, nem véletlen, hogy az ö góljuk (is) távoli lövés volt. Ha a többi helyzetet nézzük mi voltunk a veszélyesebbek - Benzema fejese illetve Vini keresztlabdája - ami nem számít lövésnek, de a védő góltól mentette meg a cityt.
Az meg, hogy a balszélt túltöltik az inkább annak köszönhetö, hogy a Cama Vini kombó jóval erösebb mint a Carvajal Rodrygo és általában ott vezetjük a támadást, és (aránylag) ritkán forgatjuk át hogy 1v1 legyen a jobb oldalon - olyankor viszont általában hatékony.
Ami még nekem feltűnt, és nem említik a videóban az az, hogy a szögleteket mid kicsiben végeztük el, vagy lövésre lett legurítva talán egy kivétellel. Gondolom amiat mert a City védök között (akik olyankor a nem törpe Haalanddal) egészültek ki nem lett volna sok értelme bekanyarítani. Kb 2 jól fejelő játékosok volt, Karim és Rüdiger a többieknek nem feltétlenül ez a fortéja, és így felesleges lett volna. Ebből a szempontból hiányzott Militao. Cserébe elég sok jól lövö játékosunk van akinek le lehetett tenni löni - Fede, Toni, Luka Csucsu.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.