Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Benzema, CR7,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Alemany után Jordi Cruyff is távozik a barca vezetóségéből...érdekes ez azért

Őszintén szólva az ellentét oka már a két csapatnévből ki kéne hogy derüljön. Katalánok vs katalóniai spanyolok.el magico írta: Engem viccen kívül érdekelne mi a háttere ennek az Espanyol-Barcelona ellentétnek. Sose vágtam, miért ekkora ellenségek.
Egyébként szerintem mindkét dolog sportszerűtlen. Ilyen látványosan ünnepelni a rivális csapat stadionjában, illetve ilyen ökörmód nekik szaladni szintén túlmegy a határon. Hogy melyik mennyivel lépi túl már más kérdés.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Engem viccen kívül érdekelne mi a háttere ennek az Espanyol-Barcelona ellentétnek. Sose vágtam, miért ekkora ellenségek.
Egyébként szerintem mindkét dolog sportszerűtlen. Ilyen látványosan ünnepelni a rivális csapat stadionjában, illetve ilyen ökörmód nekik szaladni szintén túlmegy a határon. Hogy melyik mennyivel lépi túl már más kérdés.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Aha, utána meg 2x nem álltakTjacks írta:Akkor rossz a memóriád, még sorfalat is kaptunk TőlükKAG írta: Szerintem, ha meg rángatod az oroszlán bajszát, nem kell csodálkozni, ha leharapja a kezed.
Van egy fogalom, kölcsönös tisztelet. Na ezt a barcáéktól még nem láttam soha. Pedig 2005-6 óta aktívan követem mind a két csapatot.![]()

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Akkor rossz a memóriád, még sorfalat is kaptunk TőlükKAG írta: Szerintem, ha meg rángatod az oroszlán bajszát, nem kell csodálkozni, ha leharapja a kezed.
Van egy fogalom, kölcsönös tisztelet. Na ezt a barcáéktól még nem láttam soha. Pedig 2005-6 óta aktívan követem mind a két csapatot.

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mai nap legujabb ügye a Cillessen - Neto biznisz.
A gazdasagi buncselekmenyeket vizsgalo hivatal eljarast inditott, a piaci ar manipulalasa, konyvelesi csalas, fiktiv nyereseg kimutatasa es hamis nyilatkozat tetel miatt.
A gazdasagi buncselekmenyeket vizsgalo hivatal eljarast inditott, a piaci ar manipulalasa, konyvelesi csalas, fiktiv nyereseg kimutatasa es hamis nyilatkozat tetel miatt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Gondolom együtt éreznek Araujoval az altáji fájdalom miatt, amit a kupameccs okozott nekilestat írta:Beszaras hogy Vinivel vannak elfoglalva. Mi a faszt artott nekik?füst írta: https://twitter.com/sanchezberger/statu ... rations%2F
Made in Barcelona. Van ami nem változik.![]()

Ez tényleg a full-lol kategória. Bajnoki címet ünnepelhetnék, ehelyett ez megy..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Hogy nem hozzajuk igazolt.lestat írta:Beszaras hogy Vinivel vannak elfoglalva. Mi a faszt artott nekik?füst írta: https://twitter.com/sanchezberger/statu ... rations%2F
Made in Barcelona. Van ami nem változik.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Beszaras hogy Vinivel vannak elfoglalva. Mi a faszt artott nekik?füst írta: https://twitter.com/sanchezberger/statu ... rations%2F
Made in Barcelona. Van ami nem változik.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Azért ez így nem igaz. január óta a bitcoin, ethereum nagy pluszban van (és elég sok kisebb coin/token). Ettől függetlenül igaz, hogy még abban a fázisban vagyunk, hogy venni kell. Természetesen nem Barca fan tokent, mert az továbbra is egy viccAnthony írta:Van az 3.33 is, most épp minden lefel megy, igazából lassan már vagy 2 éve. Ilyenkor kell venniRealista24 írta: Barca fan token 4,1 dollár.Csak hogy visszakanyarodjunk egy régebbi témához is.
![]()

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jaja, ezt mondtak 6 dollárnál is itt az okosokAnthony írta:Van az 3.33 is, most épp minden lefel megy, igazából lassan már vagy 2 éve. Ilyenkor kell venniRealista24 írta: Barca fan token 4,1 dollár.Csak hogy visszakanyarodjunk egy régebbi témához is.
![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Van az 3.33 is, most épp minden lefel megy, igazából lassan már vagy 2 éve. Ilyenkor kell venniRealista24 írta: Barca fan token 4,1 dollár.Csak hogy visszakanyarodjunk egy régebbi témához is.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Barca fan token 4,1 dollár.
Csak hogy visszakanyarodjunk egy régebbi témához is.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Minden nap megy a hopihezgetes, meg hogy elfajult a vilag es mindenki mindenen megsertodik, de a szegeny kis szurkolok szivet nehogy mar bantsak, meg ertheto, ha felduhodnek! meg oroszlanbajsza!
Mindenki unnepeljen, ahogy akar, amig nem bant masokat. Nyertek egy bajnoksagot, az oromteli, tancoltak kicsit a kezdokorben, hat ez tenyleg mekkora provokacio es megbotrankoztato.
Ha odamentek volna pulykazni az espanyol szurkolokat, akkor megertenem a duhot, de igy az egesz csak egy ovodas szint.
Mindenki unnepeljen, ahogy akar, amig nem bant masokat. Nyertek egy bajnoksagot, az oromteli, tancoltak kicsit a kezdokorben, hat ez tenyleg mekkora provokacio es megbotrankoztato.
Ha odamentek volna pulykazni az espanyol szurkolokat, akkor megertenem a duhot, de igy az egesz csak egy ovodas szint.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
nem jarok ilyen nagy meccsekre, de akkor a b kozepek nagyjabol ugyanaz a reteg ezeken a szinteken is, mint akik megye 2-es meccsekre azert toljak ki a biciklit, hogy kieljek a frusztraciojukat es par sor utan bodultan elkuldjek a birot a k anyjaba vagy eppen meg is kergessek, mert a 14. helyert harcolo csapatuknak 0:5-nel adtak egy tulzasnak tuno sargat ?

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Szerintem, ha meg rángatod az oroszlán bajszát, nem kell csodálkozni, ha leharapja a kezed.
Van egy fogalom, kölcsönös tisztelet. Na ezt a barcáéktól még nem láttam soha. Pedig 2005-6 óta aktívan követem mind a két csapatot.
ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én passzolnám ezt a lehetőséget, addig amíg csak k. anyád van addig leszarom/leszarnám, de az ilyen pályára rohanó agytröszt tényleg azért megy ki hogy alig várja a történést amivel akár csak 1 hangyafasznyit is igazolni tudja magának a cselekedeit.Santi írta: Ha jártál már valaha meccsen ultrákkal, akkor tudhatnád, hogy sokkal mélyebbre mennek a gyökerei ennek a dolognak annál, minthogy "a rivális boldog, ezért meg kell őket verni".![]()
![]()
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Ha jártál már valaha meccsen ultrákkal, akkor tudhatnád, hogy sokkal mélyebbre mennek a gyökerei ennek a dolognak annál, minthogy "a rivális boldog, ezért meg kell őket verni".