Ugyanolyan tulzas, mint ahogy azt probalod sugallni, hogy tukorsima volt a bajnoksag, mert most 14 ponttal vezettek. Kozben tudjuk, hogy nem, foleg, ha nehany meccsen a biro/var normalisan mukodik/dolgozik.'shutterisland írta:pont ez a sarkitas a problemam.Én csak abból indulok ki amiket itt olvastam, hogy mennyi helyzetet nem tudtak kihasználni az ellenfeleik. Benny Hill Show meg hasonló szituk voltak. Ők meg vhogy mindig bekotortak 1 gólt, és azzal nyertek. Én erre gondoltam mint mákfaktor.
mintha az ellenfelek helyzetei zaporoztak volna, mi meg a semmibol makkolgattunk.
biztos volt par ilyen meccs is, de olyan is, ahol 3:0 lett volna a realis a meccskep alapjan nekunk vagy ahol az ellenfel "benny hill showja" elott mi rugtunk kapufat stb.
meg egyszer mondom, nem azt mondom, hogy nem volt szerencsenk az ideny soran, hanem azt, hogy ez a
zug meg mindig par embertol.elképesztő mák és csillagegyüttállás miatt lettek bajnokok
en azt sem banom, ha valaki nyomna az "ezt a bajnoksagot mi rontottuk el" mantrat mert egy full gazon hasito es fokuszalt real nyerhetett volna iden is, de hogy 14 pontos elonynel ilyen szinten ez a mákolos lemez van beakadva par embernel, az nekem kisse tulzas.
no mindegy, en lapoztam.
De mivel a fociban nincsen ha, es a sracok fokusza is inkabb a BL-re osszpontosult, foleg a Klasszikus utan, a tietek meg a bajnoksagra, igy megnyertetek.