Ma kaptam ajanlott levelet, hogy van 30 napom benyujtani hianypotlast harom banki atutalas igazolasarol.
Ebbol kettot mellekeltem decemberben, a harmadik keszpenzes szamla volt.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 15., hétfő 10:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 12., péntek 22:29
Kipróbálom, kösz.hehetheoriginal írta: lejátszónak csakis vlc player, kis hack után lehet több feliratot:
https://www.thewindowsclub.com/display- ... sly-in-vlc
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 12., péntek 21:22
Burzsuj fórumCsabi írta: most csak én nem értem a szavazást, vagy a fórumozók harmada valóban havonta 500+ eurót spórol?mit panaszkodtok, szerintem a franciák se tesznek ennyit félre.
![]()
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. május 12., péntek 20:55
Utoljára a régi Puskásban voltam még a Zalaegeszeg Manchester meccsen Pesten. Akkor az éjszakai postavonattal jöttünk haza Pécsre..hehetheoriginal írta: nem zár be, mert van mozi
vagy reggelig megy a parádé vmi talponállóban, aztán 5-kor kigurulsz a géppel csatakbekúrva![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 12., péntek 20:47
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 20:46
A mélygarázs nyitvatartásaZolee003 írta:De az aréna Plaza nem zár be éjszakára?Realista24 írta:
Aréna Plaza. 3-4 órával előtte.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2023. május 12., péntek 20:45
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. május 12., péntek 20:39
De az aréna Plaza nem zár be éjszakára?Realista24 írta:Aréna Plaza. 3-4 órával előtte.Zolee003 írta: Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy tudtam venni europaliga döntőre jegyet, és hol érdemes parkolni. Mondjuk egy két metromegállóvsl arrébb vagy ilyenkor nem jó a metró?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 12., péntek 20:10
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 12., péntek 20:08
Járólapozós vidiket néztek így péntek este?csababarca írta: nem használ valaki movist lejátszót?
ezzel tudtunk eddig 2 feliratot egymás alatt felet megjeleníteni, most hiába állítok be kettőt, egymásra rakja őket, így olvashatatlan.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 12., péntek 20:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 19:28
Aréna Plaza. 3-4 órával előtte.Zolee003 írta: Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy tudtam venni europaliga döntőre jegyet, és hol érdemes parkolni. Mondjuk egy két metromegállóvsl arrébb vagy ilyenkor nem jó a metró?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 12., péntek 19:28
Én a helyedben már kapunyitás elejére oda mennék, főleg ha még nem voltál a Puskasban, érdemes rászánni azt a plusz 1-1,5 órátZolee003 írta:És mennyivel érdemes kezdés előtt érkezni?El Sie7e írta:
szia, a Puskás környéki kis utcákban is lehet parkolni, akkor gyalog is meg tudod közelíteni a stadiont, de akár a Pillangó utcai p+r parkoló is szóba jöhet, vagy az Örsnél a panelek környékén is van egy csomó parkoló pl. gyakorló utca vagy ond vezér útja/ füredi utca környéke
a metró ilyenkor sűrűbben jár, és az Örstől kb 5 perc, pillangótól 2
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. május 12., péntek 19:17
És mennyivel érdemes kezdés előtt érkezni?El Sie7e írta:szia, a Puskás környéki kis utcákban is lehet parkolni, akkor gyalog is meg tudod közelíteni a stadiont, de akár a Pillangó utcai p+r parkoló is szóba jöhet, vagy az Örsnél a panelek környékén is van egy csomó parkoló pl. gyakorló utca vagy ond vezér útja/ füredi utca környékeZolee003 írta: Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy tudtam venni europaliga döntőre jegyet, és hol érdemes parkolni. Mondjuk egy két metromegállóvsl arrébb vagy ilyenkor nem jó a metró?
a metró ilyenkor sűrűbben jár, és az Örstől kb 5 perc, pillangótól 2
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 12., péntek 18:32
szia, a Puskás környéki kis utcákban is lehet parkolni, akkor gyalog is meg tudod közelíteni a stadiont, de akár a Pillangó utcai p+r parkoló is szóba jöhet, vagy az Örsnél a panelek környékén is van egy csomó parkoló pl. gyakorló utca vagy ond vezér útja/ füredi utca környékeZolee003 írta: Sziasztok! Abban kérném a segitségeteket, hogy tudtam venni europaliga döntőre jegyet, és hol érdemes parkolni. Mondjuk egy két metromegállóvsl arrébb vagy ilyenkor nem jó a metró?
HozzászólásSzerző: Zolee003 » 2023. május 12., péntek 18:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 12., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: Bencze » 2023. május 11., csütörtök 21:22
Legyszi ne. Igy is sokan vizionalnak egy masodik polgarhaborut, nem hianyzik a Remy faktor.Remy írta:Az idoeltolodas, nem tudnek egybol reagalni a forumon.Realista24 írta:
Mi tart vissza?![]()
![]()
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
CF Talavera
Real Madrid
Estadio El Prado
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem