Vini Bailandonal szóltak neki, hogy változtatni kéne. Sokan meg nem vitatják a felelősségét a szituációban.Anthony írta: Hát én nagyon haragszom főleg Vinire hogy még mindig engedjük hogy lehúzzanak a szintjükre az ilyen paraszt népek, de ettől függetlenül...
...az a kiállítás páros kellett volna legyen a valenciás gyerekkel együtt aki provokálta és ő is Vini felé ütött. Utána meg lefele menet a cserekapusuk vagy ki a tököm is konkrétan megtámadta Vinit, azért hogy a faszba nem jár eltiltás, nem értem?
Viszont akármilyen rasszisták legyenek a szurkolók sajnos Vini megmutatta a gyengéjét, és épp azon gondolkoztam hogy ugyanezt kapná ha eligazolna más bajnokságba is, simán angoloknál, franciáknál, olaszoknál is megkapná ezt. És sajnos senki nem fogja tudni megregulázni a tömegeket, szóval fel kell szólalni ez ellen de ő is meg kell tanulja kezelni ezt, mert meccseket, pontokat buktunk már miatta.
Mindemellett nevetséges, ami történt és remélem emellett már nem tud elmenni a LaLiga vezetése.
Nekünk erre csak egy válaszunk lehet, a pályán kell megverni őket.