oke akkor ne- Jobbhátvéd: nem igazolunk, Carvajal és LV is marad. LV bár többet akar játszani, de kb semmi esély a távozására. Odriozola viszont talán nyáron eligazolhat, de ez se tuti, mert szokásos lemez: senki nem akar innen elmenni.

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 15., hétfő 23:03
oke akkor ne- Jobbhátvéd: nem igazolunk, Carvajal és LV is marad. LV bár többet akar játszani, de kb semmi esély a távozására. Odriozola viszont talán nyáron eligazolhat, de ez se tuti, mert szokásos lemez: senki nem akar innen elmenni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 15., hétfő 22:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 15., hétfő 22:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 15., hétfő 22:15
Mit honnan? Honnan vannak egy újságírónak forrásai?Csávónak adott több interjút is korábban Mbappé, lehet megírta neki smsben.Sierra írta:Ezt honnan? Erősen kétlem, hogy ilyet nyilatkozott volna bárhol.Pad'em írta: - Mbappé: azt mondja, megbánta, hogy hosszabbított és úgy érzi átverték (muhaha hogy rohadjál meg - a szerk.), de idén nyáron esélytelen bármi. 2024-ben lesz kérdés, elvileg ő dönti el aktiválja e a +1 évét.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 15., hétfő 22:09
Ezt honnan? Erősen kétlem, hogy ilyet nyilatkozott volna bárhol.Pad'em írta: - Mbappé: azt mondja, megbánta, hogy hosszabbított és úgy érzi átverték (muhaha hogy rohadjál meg - a szerk.), de idén nyáron esélytelen bármi. 2024-ben lesz kérdés, elvileg ő dönti el aktiválja e a +1 évét.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 15., hétfő 22:01
HozzászólásSzerző: Nagyi4422 » 2023. május 15., hétfő 3:22
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 15., hétfő 0:16
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 15., hétfő 0:13
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 14., vasárnap 23:30
Nekem ezen felül még az is hihetetlen, hogy az ilyen kommentekre csak megvonja a vállát és önkritika nélkül benyög valami újabb faszságot egy másik topikban.'shutterisland írta: no offense, mert nem vagy egy rosszindulatu srac.
de hogy mikozben azert a forumozok felnottek a 10+ ev alatt es kisebb-nagyobb szintet leptek gondolkodasban, ekozben rej a "gago fogja messit mert o is argentin"-bol a "nem tudom ki ez a spanyol de kellene a feher az afrok koze mert ez mar egyre kevesbe feher balett"-ig jutott el 10 ev alatt, az kicsit hihetetlen.![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2023. május 14., vasárnap 23:26
akkor most nem a rövidgatya miatt vagyunk balettosok?raul 4 ever írta: Jó, a melléknevet elmagyaráztat neki a szerkezetből, de plz. a balettet is, még mindjárt kitalálja, hogy az meg a tütü miatt nem igaz, mert rövidgatyában játszanak és zene sem szól meccs közben.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 14., vasárnap 23:05
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 14., vasárnap 22:40
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 14., vasárnap 22:10
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 14., vasárnap 21:43
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 13., szombat 22:04
Koszi a megosztast, erdekes ilyeneket meghallgatni.Dupla D írta: Kis adalék a Bellingham sztorihoz Romanoéktól. Jó lesz ez.
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2023. május 13., szombat 20:35
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 13., szombat 11:08
Szerintem sem, szvsz egész jó szezonja van, inkább a FilFoden akinek ez a szezon visszafogottabb, Mahrezé nem igazángutihaz14 írta:en nem gondolnam. PLben utolso 3 meccsen kezdo is volt es jol is jatszott. inkabb pep szokasos tulgondolasanak eredmenye szerintem hogy a BLben nem jatszik vagy alighehetheoriginal írta:
Teljesen kikerült, alig jatszik, mar amiket en lattam
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 13., szombat 11:08
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 13., szombat 10:32
en nem gondolnam. PLben utolso 3 meccsen kezdo is volt es jol is jatszott. inkabb pep szokasos tulgondolasanak eredmenye szerintem hogy a BLben nem jatszik vagy alighehetheoriginal írta:Teljesen kikerült, alig jatszik, mar amiket en lattamgutihaz14 írta:
miert kuka mahrez? vagy kirol beszelsz?
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem