Jogos, Bender is darabos, ezért írtam, hogy nem jobb, mint Khedira. Bender inkább a poszt miatt lenne jobb, mert ő posztban hasonló Ramireshez, és be tudná játszani a jobb oldalt amolyan jobb oldali kp-shoz hasonlóan. De pont ezért írtam, hogy nehéz megmondani, hogy ki lehetne jó Khedira helyett, és most nem vészmegoldásra gondolok, hanem végleges megoldásra.___Samy___ írta:ha khedira darabos, akkor bender még jobban az, nekem nem kelleneTalán Benderből lehetne hasonló játékos, még őt lehetne megkörnyékezni, bár ő is csak nyáron hozható. De azt azért szögezzük le, hogy Bender jelenleg még nem jobb Khediránál. De tény, hogy a mi rendszerünkbe jobban passzolna, és ha képes lenne még egy szintet lépni, akkor elég komoly fegyvertény lehetne a leigazolása.
talán lehet abban valami, hogy pogba nem lenne jó a jobb oldalon, de attól, hogy nem ott játszik még nem jelenti azt, hogy nem jó
egyébként én még ramires mellett guarint tudnám arra a szerepkörre meg pozícióra megemlíteni, de ő nincs azon a szinten, viszont megszerezhető szerintem
bár nem sok inter meccset láttam mostanában, szóval nem tudom, hogy védekezésben mennyire stabil, de ezen kívül mindenben veri khedirát
Guarint én is szívesen láttam volna itt 1-2 évvel ezelőtt. Azóta én sem tudom, hogy mi van vele, abban azért nem vagyok biztos, hogy az interből elhozható.
Pogbáról meg annyit, hogy én elhoznám, ha tehetném. Megpróbálnám átrakni jobb oldalra, szerintem is működhetne a dolog, nekünk elsősorban a védekezése kell, meg támadásban annyi, hogy ne lassítsa a játékot. Ezen kritériumoknak Pogba megfelelne. Az, hogy nem tudna kiemelkedően játékot szervezni jobb oldalról az szerintem nem hátrány.
Montolivoról meg annyit, hogy az a játékos semmi extra. 12 egy tucat. Fél évre elhoznám tüzet oltani Khedira helyett, de hosszútávú megoldásként szóba sem jöhetne nálam. Jobb játékos kell ide.