Vinícius Junior - 7
- Galacticos
Re: Vinícius Junior - 20
Alapjaraton bolond, de itt ma ez a kozonseg es ellenfel mellett en nem tudok ra haragudni.
ideggyenge alapjaraton de itt a hugo dora tobb mpig fojtogatta hatulrol es el sem akarta engedni en is odabasztam volnadzsi91 írta: Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Teljesen hulye az ember. Megérdemelte már.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Real Madrid will announce new deal for Luka Modric and Toni Kroos very soon. Just matter of time also for Vinicius Junior extension to be made official.CS0ki írta: Egyébként akartam is kérdezni, hogy ez miért nem official? Ahogy úgy emlékszem Rodrygo, Militao hosszabbítása sem jött ki hivatalosan, papíron szó volt róluk.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Modric, Ramos, Benzema, Cristiano Ronaldo
Borzasztóan megszerettem, felüdülés nézni, sokat ad a csapatnak, rengeteget is szabálytalankodnak ellene, szidják még az anyját is, de a mai után figyelmeztetés gyanánt lebasznék neki egy ordas atyai pofont. Nem állunk meg reklamálni, nem hisztizünk, nem vigyorgunk flegmán, hanem megyünk a tetű labdáért és harcolunk.
Egyébként akartam is kérdezni, hogy ez miért nem official? Ahogy úgy emlékszem Rodrygo, Militao hosszabbítása sem jött ki hivatalosan, papíron szó volt róluk.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Full details of Vinícius Jr.’s contract extension with Real Madrid:
Renewal was done last summer.
Contract until 2027.
Release clause set to €1 BILLION.
€12m salary (from €3.2m before).
Renewal was done last summer.
Contract until 2027.
Release clause set to €1 BILLION.
€12m salary (from €3.2m before).
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Teljesen kiszámíthatatlan, a mai full sablon fodbalisták között jó nézni.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Drága binisziuszunk, maximum a youth listának a top 10 játékosai közé férhet oda, szigorúan gavi mögé...hehetheoriginal írta: azért sem nyerheti binicius, mert egyrészt néger, másrészt az uefa inkább szeppukut követ el, minthogy már megint real játékos nyerje.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
azért sem nyerheti binicius, mert egyrészt néger
, másrészt az uefa inkább szeppukut követ el, minthogy már megint real játékos nyerje.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nálam nincs egyértelmű egyelőre.wZoLee7 írta:Oké, de Halland akkor vb meg eb évben nem nyerhet bogyót mert dán?'shutterisland írta: minden felhozott nevnel van buktato, vininel a bajnoksag es a halvany vb, haaland ugye kinn sem volt a veben, messi meg a tavaszra mar annal is jobban elengedte ezt a jatekot, mint a vb elott tette es a bl-bol koran kihullottak.
Idén eddig egyértelműen az övé, Messi kegyelemből max top3, kegyelemből...
Haaland egyelőre Aranycipo, Vini góljai jobbak, szebbek, elmenydusabbak. Mellette van ugyanannyi golpassza is.
Vini neve mellett van már három kupa ebben a szezonban pluszban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Ó baszki, éreztem h valami nem kerek, bocsi
De így akkor még inkább...na mind1, itt ez off már
Idén Vini sem aranylabda amúgy, ahhoz kellene a bl is meg a liga is neki és még akkor is nehéz lenne

Idén Vini sem aranylabda amúgy, ahhoz kellene a bl is meg a liga is neki és még akkor is nehéz lenne
- Tomidzsi
- Kedvenc játékosaid: R9, Marcelo, Ramos, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Ha még dán lennewZoLee7 írta:Oké, de Halland akkor vb meg eb évben nem nyerhet bogyót mert dán?'shutterisland írta: minden felhozott nevnel van buktato, vininel a bajnoksag es a halvany vb, haaland ugye kinn sem volt a veben, messi meg a tavaszra mar annal is jobban elengedte ezt a jatekot, mint a vb elott tette es a bl-bol koran kihullottak.

8 aranylabda nebasz már nem érzik, hogy kicsit tulzás.
Most ugyis megkapja vbre. De kb 5. vagy 6.nak kellene lennie. Best dijat megkapta rá nem?! Aranylabda meg majd aki nyeri a BL-t...
Toni
Luka
Lucas. 

Azert tuti nem fog nyerni mert danwZoLee7 írta:Oké, de Halland akkor vb meg eb évben nem nyerhet bogyót mert dán?'shutterisland írta: minden felhozott nevnel van buktato, vininel a bajnoksag es a halvany vb, haaland ugye kinn sem volt a veben, messi meg a tavaszra mar annal is jobban elengedte ezt a jatekot, mint a vb elott tette es a bl-bol koran kihullottak.

Messi, Haaland, Vini lesz a sorrend.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Micsoda? Haalandnak a szezon vegere olyan szamai lesznek, mint prime Messinek es a prime CR-nek. Es ha mellette meg a trofeakat is behuzzak, amikre eselye van… haaat, szerintem Haaland, Messi, Vinicius sorrend lesz. Vinit azert tennem a harmadik helyre mert o most rivaldafenyben van, es a teljesitmenye is elkepeszto szinten. Persze sok ido fog meg eltelni…hehetheoriginal írta:a béelldöntő, ha mi, meg a vb-döntő, ha brazilia játszik, azok ilyenek nekem.Ez a futball csúcsa. Nem mert real madrid szurkolo vagyok, hanem maga a körítés. A zene. Fel van spanolva mindenki. A tv társaság, studio, szakértők. 1 héttel előtte már erzed a gyomrodban.
évente kb 2-3 meccs előtt vagyok idegbe'
az a baj ezzel, hogy nincs minden évben olyan szintiszta egyertelmuseg, mint pl karim esetében.Az illető aki megnyeri a bogyót, az legyen abban az evben egy baszogep a posztjan. Ha csatar fossa a golt. A kps varazsoljon, a vedo legyen fal. Meghatarozo legyen a csapatnak.
most pl itt van hali, lehet minden cimet megnyer, de nem több egy felszteroidozott jancker, pippoinzagi, müller, stb tipusu 5-ösön belül egyérintésből gólt bepasszoló/befejelő embernél.
a termelékenység sincs messi vagy céronaldo szinten, hogy odaadnám neki azonnal, ő csak egy végcél a gépezet tetején.
nem határozza meg a csapata játékát, nem tesz hozzá semmi extrát, nem lóg ki felfelé a tudásával sehonnan, jó rendszerben van jókor.
szóval ez nálam nem ér aranylabdát.
de ugye akkor kinek adni....
messi a 3 tizire meg a lófaszsemmi csapatok elleni emberkedésre faszt kapjon a picsájába ne aranylabdát.

- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Oké, de Halland akkor vb meg eb évben nem nyerhet bogyót mert dán?'shutterisland írta: minden felhozott nevnel van buktato, vininel a bajnoksag es a halvany vb, haaland ugye kinn sem volt a veben, messi meg a tavaszra mar annal is jobban elengedte ezt a jatekot, mint a vb elott tette es a bl-bol koran kihullottak.

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
mert messi igábatettedzsi91 írta: Pont ez a baj ha nincs céronaldo és valaki nemhoz egy benzema szezont akkor reflexből odaadják messinekez volt 2019ben 21ben
Meg amugy ha ennyire szamit a vb akkor bappe neve miert nem merül fel senkiben?
thereisonly1ronaldo
- doncsontos
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
szerintem Perez apoóknak is vmi ilyesmi lehet az álma az új stadionba, de amugy ja ezek hárman elég baszó triót képeznének, én is megnézném őket együtt.
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Pont ez a baj ha nincs céronaldo és valaki nemhoz egy benzema szezont akkor reflexből odaadják messinek
ez volt 2019ben 21ben

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams