a béelldöntő, ha mi, meg a vb-döntő, ha brazilia játszik, azok ilyenek nekem.Ez a futball csúcsa. Nem mert real madrid szurkolo vagyok, hanem maga a körítés. A zene. Fel van spanolva mindenki. A tv társaság, studio, szakértők. 1 héttel előtte már erzed a gyomrodban.
évente kb 2-3 meccs előtt vagyok idegbe'
az a baj ezzel, hogy nincs minden évben olyan szintiszta egyertelmuseg, mint pl karim esetében.Az illető aki megnyeri a bogyót, az legyen abban az evben egy baszogep a posztjan. Ha csatar fossa a golt. A kps varazsoljon, a vedo legyen fal. Meghatarozo legyen a csapatnak.
most pl itt van hali, lehet minden cimet megnyer, de nem több egy felszteroidozott jancker, pippoinzagi, müller, stb tipusu 5-ösön belül egyérintésből gólt bepasszoló/befejelő embernél.
a termelékenység sincs messi vagy céronaldo szinten, hogy odaadnám neki azonnal, ő csak egy végcél a gépezet tetején.
nem határozza meg a csapata játékát, nem tesz hozzá semmi extrát, nem lóg ki felfelé a tudásával sehonnan, jó rendszerben van jókor.
szóval ez nálam nem ér aranylabdát.
de ugye akkor kinek adni....
messi a 3 tizire meg a lófaszsemmi csapatok elleni emberkedésre faszt kapjon a picsájába ne aranylabdát.