Senki sem hibás. Èn megèrtem hehe kifagadasat is meg ha azonosulni nemtudok vele.zsuninnyo írta:Nem vagyok benne biztos, hogy az ember hibaztathato azert, mert vmi tul sok neki es eleri az ingerkuszobet, es ennek hangot is adlestat írta:
Meg jo hogy nem csak te vagy a földön.
Remèlem egyszer az èletben tulteszed magad a melegeken meg hogy másnak is gyártanak mèdia tartalmakat.
Legalabb annyira idegesito az allando buzizasod mint Kerlon halalos iramban nyaladzasa.
De en le is szarom az egesz meleg temat.
Igenis van letezik tudomasul kell venni.
Mediaban filmekben ugyanugy fel van joguk szerepelni mint a feketeknek stb stb…igenis fontos az embereknek hogy kepviselve erezzek magukat.
Es ha tetszik hehenek ha nem de a meleg karakterek igy vagy ugy tobb nezettseget tudnak hozni. Maskepp szerintem nem eroltetnek. Szerintem fixen anyagi vonzata van.
De ez csak az en elmeletem.
Amugyis elfogadobb vilag fele tartunk. Az biztos hogy jobb ha felvalallja magat egy meleg mert tud azonosulni es batorsagot nyer esetleg egy film miatt minthkgy felakassza magat mert a vilag nem fogadja el.
Nem fogom senki velemenyet megvaltoztatni itt.
Csak jo lenne ha hehe nem minden masodik kommentje negativ buzizas lenne. Remy basztatva van mert ir egy velemyt a 22.halalos iramban reszrol. Hehe meg nyugodtan tolja ugyanazt az ingerult negativ buzizast.