Mindenki Microsot meg Tesla CEO, havi 200,000 eurós megspórolásokkal.Steve írta:![]()
Ti nem dolgoztok amúgy?

HozzászólásSzerző: Pipita » 2023. május 11., csütörtök 17:15
Mindenki Microsot meg Tesla CEO, havi 200,000 eurós megspórolásokkal.Steve írta:![]()
Ti nem dolgoztok amúgy?
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 11., csütörtök 16:41
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 11., csütörtök 16:22
Meccsre nem megyek. Nyugi.Realista24 írta:De legalabb neki nem tetszik, es ez azt jelenti, hogy parades.Faust írta: Most, hogy odamentel, gondolom kezdhetik is elolrol.
+asszony, haz mehet a Getafe gyozelemre.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 16:13
De legalabb neki nem tetszik, es ez azt jelenti, hogy parades.Faust írta: Most, hogy odamentel, gondolom kezdhetik is elolrol.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 11., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 11., csütörtök 15:55
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 11., csütörtök 12:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 10:19
többet kell inniRealista24 írta: Hogy is mondjam…van elérhető közelségben.![]()
De amikor vártam a köcsög rókát, akkor nem jött persze.![]()
![]()
igen, de Steve-éknél a 65m2 méret, mert a maybachok es a ferrárik el kell férjenek.4 évvel ezelőtt egy kocsibejárót 250-ért akartak megcsinálni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 10:18
Nem zavarnak, csak a papucsomat es cipomet sajnáltamraul 4 ever írta: Vagy ha nem akarod kiirtani a fauna-t, kérj villanypásztorra is ajánlatot. Csak akkor óvatosan a pisivel a sörök után, mert az tényleg csípni fog![]()
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 11., csütörtök 10:15
HozzászólásSzerző: zoli0415 » 2023. május 11., csütörtök 10:13
Már nem tudsz csúztatni a munkásoknak, hogy leessen az aszfalt. Nálunk úgy működött mikor az összes utcát aszfaltozták, hogy a vezérük minden házba becsöngetett és felajánlotta a munkájukat. 4 évvel ezelőtt egy kocsibejárót 250-ért akartak megcsinálni.Halfkey írta:De minek akarsz te aszfaltozni? Beton nem elég? Több réteg több költség.Steve írta: Én is jönnék egy kérdéssel kiváncsiságból.
Kb 65nm aszfaltozás (kocsibeálló, tehát nem autópálya minőség) az kb mennyibe kerül Magyarországon?
Magyarországon egyébként ezt úgy kell csinálni hogy megvárod míg az utcát aszfaltozzák, aztán csúsztatsz egy kis kpt a munkásoknak, és akkor nálad is kiborul véletlen egy kis aszfalt![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 10:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 10:06
neked nem műfű kell, hanem egy vadászpuska bazmegRealista24 írta:Nalunk, eger, nyest, macska es roka amirol tudok + neha az utca kutyaja. Utobbi tavaly egy cipo+papucs kombomat tonkre is tette.Halfkey írta: Szerintem olyan terasz ahol nincs állat nem létezik, max nem tudsz róla. Legalábbis macskák, nyestek, egerek szerintem valamilyen kombóban mindenhol ott vannak.
Te telen egyszer, amikor lementem, es indultam a kertbe hatra akkor hallottam a röfögest, eloszor a kivancsisag hajtott, hogy vajon mekkora vaddiszno lehet az, de aztan inkabb visszafordultam a sotetben, jobb a bekesseg alapon![]()
Mondjuk a diszno legalabb nem fer at a kerites alatt/felett/kozott, nem ugy mint a tobbi. Es aranysakal is neha feltunik a kornyeken, csak hogy egesz teljes legyen a kep, de legalabb az ozek es szarvasok csak az auto elott mennek at.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 9:54
Nalunk, eger, nyest, macska es roka amirol tudok + neha az utca kutyaja. Utobbi tavaly egy cipo+papucs kombomat tonkre is tette.Halfkey írta: Szerintem olyan terasz ahol nincs állat nem létezik, max nem tudsz róla. Legalábbis macskák, nyestek, egerek szerintem valamilyen kombóban mindenhol ott vannak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 8:47
Az a durva, hogy Magyarorszagon ilyenre kepesekhehetheoriginal írta:durva dolog ez az internet, mi? én is gyakran rácsodálkozomRealista24 írta:
Beszarsz, mar jott is az ertesites, hogy feladva, holnap jon![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 8:45
durva dolog ez az internet, mi? én is gyakran rácsodálkozomRealista24 írta:Beszarsz, mar jott is az ertesites, hogy feladva, holnap jonRealista24 írta: Na, berendeltem egy harom mintas csomagot, majd erkezem
Hehe...szerinted Steve akar barmit csinalni az applehoz szokott virsli ujjaival?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 8:44
Beszarsz, mar jott is az ertesites, hogy feladva, holnap jonRealista24 írta: Na, berendeltem egy harom mintas csomagot, majd erkezem
Hehe...szerinted Steve akar barmit csinalni az applehoz szokott virsli ujjaival?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 8:41
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem