Beszarsz, mar jott is az ertesites, hogy feladva, holnap jonRealista24 írta: Na, berendeltem egy harom mintas csomagot, majd erkezem
Hehe...szerinted Steve akar barmit csinalni az applehoz szokott virsli ujjaival?

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 8:44
Beszarsz, mar jott is az ertesites, hogy feladva, holnap jonRealista24 írta: Na, berendeltem egy harom mintas csomagot, majd erkezem
Hehe...szerinted Steve akar barmit csinalni az applehoz szokott virsli ujjaival?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 8:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 8:38
dehogy tanultadSierra írta:na igen, ezt már megtanultam asszem.hehetheoriginal írta: Ezert nem szabad faszkodasra es ideglevezetesre hasznalni a forumot.![]()
legutóbbi 2 pihim is az utóbbinak köszönhető.
![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 11., csütörtök 8:33
De minek akarsz te aszfaltozni? Beton nem elég? Több réteg több költség.Steve írta: Én is jönnék egy kérdéssel kiváncsiságból.
Kb 65nm aszfaltozás (kocsibeálló, tehát nem autópálya minőség) az kb mennyibe kerül Magyarországon?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 11., csütörtök 8:33
na igen, ezt már megtanultam asszem.hehetheoriginal írta: Ezert nem szabad faszkodasra es ideglevezetesre hasznalni a forumot.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2023. május 11., csütörtök 7:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:53
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 6:51
Minden 100hszedre jut egy értelmes, talánhehetheoriginal írta: Milyen jo dolog![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 6:41
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 11., csütörtök 6:34
Nem tudom mi bánatod volt a kérdéssel, de kiváncsiva tettel.hehetheoriginal írta: En mar hozzaszoltam mester, amilyen a kerdes olyan a valasz
Amugy az kell neked, műfű bazmeg, meg tegyel ra pár műanyag viragot is![]()
Ugy az igazi![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 10., szerda 23:50
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 10., szerda 22:44
Kiül egyedül sörözni késő este, kinyomja ateszt a fórumról mobilról, meg betol pár kacsát a kommentáldba, csendesen kacagva bekúr a műfűvén, reggel meg hót szétcsúszva a kutyára fogja a kis kakkeszt.hehetheoriginal írta:sztem eleg ha elhivja a havereket vendegsegbeHa állat is van az nice, mert ha rászarik örökre megbánod![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 22:11
sztem eleg ha elhivja a havereket vendegsegbeHa állat is van az nice, mert ha rászarik örökre megbánod![]()
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 10., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 10., szerda 21:52
Nekunk a hatso terasz mufuvel van fedve, ugy remlik 35mm-es, 2-3 eve volt 10k/nm. Mi raktuk le, lehet hozza venni kulon ragasztot, de igazabol barmilyen ipari ragaszto megteszi (sot ugy remlik az fogta meg vegul rendesen). Vagasnal esznel kell lenni, hogy az illesztes ne legyen csunya.Realista24 írta:Azt tud a kertben, meg a szomszédban. Azt jobban is szeretem.Halfkey írta: Amikor a szegény a félre tenni sem tudó Csaba megszólal, az mindig a prémiumtermék lesz![]()
Kapukat remélem teszel a teraszra R24 hogy focázni tudjon a gyermek![]()
![]()
![]()
Nem tudom hogy meleg lesz e, nem gondoltam ilyenbe. Ezért is kérem az okosokat meg hehet hogy szóljanak hozza![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 10., szerda 21:49
jajj ezzel ne is idegelj, hetek óta nem tudja asszony eldönteni a fürdőkbe a csempét, padlólapot, már eszem a kefét mert a mester meg jönne dolgozni.Halfkey írta:
Persze persze, ti végül az arany lapok mellett döntöttetek a teraszra![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem