Bajnokok Ligája

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
petiamadridista
Kedvenc játékosaid: Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Bajnokok Ligája

HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 10., szerda 21:09

Gyors volt.

ELSiete
Kedvenc játékosaid: Benzema

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 10., szerda 21:09

Dzeko gyönyörű gól
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."

Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 10., szerda 21:09

mekkora gól dzeko
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

Peti765
Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema

HozzászólásSzerző: Peti765 » 2023. május 10., szerda 21:03

lordgabi írta: A hangulatra nincs panasz! :ozil: :agree:

Ennyire jók a spanyol bírok, hogy megkapnak egy ilyen szintű meccset? Vagy kimondottan a mi meccseinken hoznak csak járási színvonalat? Nem szoktam egyéb spanyol bajnokit nézni a mieinken kívül. :sly:
Hát persze hogy tökéletesek, Chips sör és mehet a röhögés a hülye iteleteken....

lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 10., szerda 21:01

A hangulatra nincs panasz! :ozil: :agree:

Ennyire jók a spanyol bírok, hogy megkapnak egy ilyen szintű meccset? Vagy kimondottan a mi meccseinken hoznak csak járási színvonalat? Nem szoktam egyéb spanyol bajnokit nézni a mieinken kívül. :sly:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 20:56

Na lássuk. Forza milan. Intert nem is szeretem meg képesek lennének a döntőre előhúzni a prime mourinhos buszozásukat még bajban is lehetnénk ha bejutnánk :D

Azért a sansiro még mindig a világ második legszebb stadionja
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 10., szerda 19:47

realmadrid95 írta:
RealMadridFanatic írta: Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.

Egyebkent Guardiola korabban is sportszeru volt, csak pojaca es szerintem egysiku. Az viszont teny, hogy azt a stilust, amit kepvisel mindenhol tokelyre fejleszti, meg ha ennek euromilliardokkal kell is megfizetni az arat.

Azt a tokeletes Bayernt inkabb ezerszer szetverte, mintsem tokelyre fejlesztett volna barmit is. Pezsgot bontottak, mikor tavozott.
En nem errol irtam, egyebkent egyetertek.

Az angolokkal nekem nincs bajom, a PL kimagaslo marketingje miatt tul vannak huzva, ez teny.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 19:28

Itt most nem arrol van szo (legalabbis nalam), hogy angol suttyok, meg pojaca Pep, hanem a sorozathoz valo hozzaallasuk, es az ellenfelek irant mutatott magatartas meccs utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 19:20

Az a city ugyanúgy megenné a premjerligát gvardiola focija nélkül is ezzel a kerettel a legtöbb szezonban.Max nem 80%os labdabirtoklással. Túl jó keretük van a többihez képest. Ugyanaz a helyzet mint a bayernnél volt.

Meghát a barsza is ugyanúgy tudott blt meg bajnokságot nyerni utána is ilyen luisenrikékkel.

Amíg nincs bl egy nagy lófasz amit csinált barszelona óta. Ha megvan a bl teljesítette az elvárást.10 év alatt nyert egy blt 2 millard eurobol és járni fog a keksz neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 10., szerda 19:12

RealMadridFanatic írta: Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.

Egyebkent Guardiola korabban is sportszeru volt, csak pojaca es szerintem egysiku. Az viszont teny, hogy azt a stilust, amit kepvisel mindenhol tokelyre fejleszti, meg ha ennek euromilliardokkal kell is megfizetni az arat.

Azt a tokeletes Bayernt inkabb ezerszer szetverte, mintsem tokelyre fejlesztett volna barmit is. Pezsgot bontottak, mikor tavozott.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 10., szerda 19:10

CS0ki írta: Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.
Nekem mar maga Pep jelenlete is utalatot valt ki. Teljesen atvette a bekepzelt stilusat Rodri, Silva paros. Haaland nagyon durvan unszimpatikus nekem szinten, allandoan fejeket vag, csinalja a balhet. Ha valaki nezi rendszeresseggel a meccseit, akkor lathatjatok, hogy van Vinicius viselkedesetol is rosszabb. Sokkal tobbet reklamal, sokkal rosszabb stilusban. Aztan ahogy irtatok is, + angol suttyok.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 10., szerda 19:01

Sierra írta:
CS0ki írta: Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.
Nálam Foden ilyen. :D Elég csak ránézni arrra az irritatív tipik angol fejére, nagyon nem szimpi.
walker, stones, grealish, fifoden... csak az angol gyokerek
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 10., szerda 18:45

Nálam Foden ilyen. :D Elég csak ránézni arrra az irritatív tipik angol fejére, nagyon nem szimpi.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2023. május 10., szerda 18:21

Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 18:21

Faust írta: Az oreg Speciel Fivenak mar se renomeja, se annyi tisztelete, se annyi szpiritoja, hogy egy ilyen fos bandaban rendet rakjon. Ahhoz kb az a Mourinho kene kis tulzassal, aki hozzank erkezett egy megnyert BL dontot kovetoen. De legalabb gigapenzt keresne fel ev munkaval.
Minden attol fugg szerintem, hogy az arab mikent all hozza.
Igy latatlanban jon majd a szokasos; elso evben megkap mindent, jon a bajnoksag esetleg hazai dupla, majd elso es masodik evben is BL kieses valahogy 8/4 kozott, es klasszikus harmadik evre tavozik miutan osszebalhezott veluk.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 10., szerda 18:10

Az oreg Speciel Fivenak mar se renomeja, se annyi tisztelete, se annyi szpiritoja, hogy egy ilyen fos bandaban rendet rakjon. Ahhoz kb az a Mourinho kene kis tulzassal, aki hozzank erkezett egy megnyert BL dontot kovetoen. De legalabb gigapenzt keresne fel ev munkaval.

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 10., szerda 17:53

VAR review: A graphic shared widely on social media, and referenced by Ancelotti, has taken much of the attention -- but all is not what it seems. ESPN sources have confirmed that goal was allowed to stand because the attacking phase of play (APP) was reset when Eduardo Camavinga gave the ball away with a poor pass under no pressure after the ball may have gone out of play. Anything before that pass isn't valid for a review.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 17:43

Realista24 írta:
hehetheoriginal írta: nem olyan csövesbanatok? :mrgreen:
mondanam, hogy azert, mert a psgben verrattin kivul nincs joravalo, jolnevelt, intelligens feherember, de inkabb nem mondom. :kalapos:
Majd Mourinho rendet tesz.
Az.
Mint a mu-nal :lol:
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 17:28

hehetheoriginal írta: nem olyan csövesbanatok? :mrgreen:
mondanam, hogy azert, mert a psgben verrattin kivul nincs joravalo, jolnevelt, intelligens feherember, de inkabb nem mondom. :kalapos:
Majd Mourinho rendet tesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 10., szerda 17:26

Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.

„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

Vissza: