Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
Gyors volt.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dzeko gyönyörű gól
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
mekkora gól dzeko
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Peti765
- Kedvenc játékosaid: Modric, Benzema
Hát persze hogy tökéletesek, Chips sör és mehet a röhögés a hülye iteleteken....lordgabi írta: A hangulatra nincs panasz!![]()
![]()
Ennyire jók a spanyol bírok, hogy megkapnak egy ilyen szintű meccset? Vagy kimondottan a mi meccseinken hoznak csak járási színvonalat? Nem szoktam egyéb spanyol bajnokit nézni a mieinken kívül.![]()
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A hangulatra nincs panasz!
Ennyire jók a spanyol bírok, hogy megkapnak egy ilyen szintű meccset? Vagy kimondottan a mi meccseinken hoznak csak járási színvonalat? Nem szoktam egyéb spanyol bajnokit nézni a mieinken kívül.

Ennyire jók a spanyol bírok, hogy megkapnak egy ilyen szintű meccset? Vagy kimondottan a mi meccseinken hoznak csak járási színvonalat? Nem szoktam egyéb spanyol bajnokit nézni a mieinken kívül.

Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!

- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Na lássuk. Forza milan. Intert nem is szeretem meg képesek lennének a döntőre előhúzni a prime mourinhos buszozásukat még bajban is lehetnénk ha bejutnánk 
Azért a sansiro még mindig a világ második legszebb stadionja

Azért a sansiro még mindig a világ második legszebb stadionja
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- RealMadridFanatic
En nem errol irtam, egyebkent egyetertek.realmadrid95 írta:RealMadridFanatic írta: Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.
Egyebkent Guardiola korabban is sportszeru volt, csak pojaca es szerintem egysiku. Az viszont teny, hogy azt a stilust, amit kepvisel mindenhol tokelyre fejleszti, meg ha ennek euromilliardokkal kell is megfizetni az arat.
Azt a tokeletes Bayernt inkabb ezerszer szetverte, mintsem tokelyre fejlesztett volna barmit is. Pezsgot bontottak, mikor tavozott.
Az angolokkal nekem nincs bajom, a PL kimagaslo marketingje miatt tul vannak huzva, ez teny.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Itt most nem arrol van szo (legalabbis nalam), hogy angol suttyok, meg pojaca Pep, hanem a sorozathoz valo hozzaallasuk, es az ellenfelek irant mutatott magatartas meccs utan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Az a city ugyanúgy megenné a premjerligát gvardiola focija nélkül is ezzel a kerettel a legtöbb szezonban.Max nem 80%os labdabirtoklással. Túl jó keretük van a többihez képest. Ugyanaz a helyzet mint a bayernnél volt.
Meghát a barsza is ugyanúgy tudott blt meg bajnokságot nyerni utána is ilyen luisenrikékkel.
Amíg nincs bl egy nagy lófasz amit csinált barszelona óta. Ha megvan a bl teljesítette az elvárást.10 év alatt nyert egy blt 2 millard eurobol és járni fog a keksz neki.
Meghát a barsza is ugyanúgy tudott blt meg bajnokságot nyerni utána is ilyen luisenrikékkel.
Amíg nincs bl egy nagy lófasz amit csinált barszelona óta. Ha megvan a bl teljesítette az elvárást.10 év alatt nyert egy blt 2 millard eurobol és járni fog a keksz neki.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
RealMadridFanatic írta: Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.
Egyebkent Guardiola korabban is sportszeru volt, csak pojaca es szerintem egysiku. Az viszont teny, hogy azt a stilust, amit kepvisel mindenhol tokelyre fejleszti, meg ha ennek euromilliardokkal kell is megfizetni az arat.
Azt a tokeletes Bayernt inkabb ezerszer szetverte, mintsem tokelyre fejlesztett volna barmit is. Pezsgot bontottak, mikor tavozott.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Nekem mar maga Pep jelenlete is utalatot valt ki. Teljesen atvette a bekepzelt stilusat Rodri, Silva paros. Haaland nagyon durvan unszimpatikus nekem szinten, allandoan fejeket vag, csinalja a balhet. Ha valaki nezi rendszeresseggel a meccseit, akkor lathatjatok, hogy van Vinicius viselkedesetol is rosszabb. Sokkal tobbet reklamal, sokkal rosszabb stilusban. Aztan ahogy irtatok is, + angol suttyok.CS0ki írta: Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.
walker, stones, grealish, fifoden... csak az angol gyokerekSierra írta:Nálam Foden ilyen.CS0ki írta: Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.Elég csak ránézni arrra az irritatív tipik angol fejére, nagyon nem szimpi.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Nálam Foden ilyen.CS0ki írta: Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.

Amúgy tény, a Cityben azt leszámítva hogy olajosok, meg a pojáca kopaszt mindig élmény veszíteni látni, túl sok idegesítő játékos nincs, nem különösebben utálom őket, de speciel pont Grealish az, aki egyedül idegesít közülük, a pályán megállás nélkül pofázik, igazi arrogáns fejjel mondja mindenkine. De a többi játékossal nincs bajom.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Minden attol fugg szerintem, hogy az arab mikent all hozza.Faust írta: Az oreg Speciel Fivenak mar se renomeja, se annyi tisztelete, se annyi szpiritoja, hogy egy ilyen fos bandaban rendet rakjon. Ahhoz kb az a Mourinho kene kis tulzassal, aki hozzank erkezett egy megnyert BL dontot kovetoen. De legalabb gigapenzt keresne fel ev munkaval.
Igy latatlanban jon majd a szokasos; elso evben megkap mindent, jon a bajnoksag esetleg hazai dupla, majd elso es masodik evben is BL kieses valahogy 8/4 kozott, es klasszikus harmadik evre tavozik miutan osszebalhezott veluk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Az oreg Speciel Fivenak mar se renomeja, se annyi tisztelete, se annyi szpiritoja, hogy egy ilyen fos bandaban rendet rakjon. Ahhoz kb az a Mourinho kene kis tulzassal, aki hozzank erkezett egy megnyert BL dontot kovetoen. De legalabb gigapenzt keresne fel ev munkaval.
VAR review: A graphic shared widely on social media, and referenced by Ancelotti, has taken much of the attention -- but all is not what it seems. ESPN sources have confirmed that goal was allowed to stand because the attacking phase of play (APP) was reset when Eduardo Camavinga gave the ball away with a poor pass under no pressure after the ball may have gone out of play. Anything before that pass isn't valid for a review.
valamelyik univerzumban:

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Az.Realista24 írta:Majd Mourinho rendet tesz.hehetheoriginal írta: nem olyan csövesbanatok?![]()
mondanam, hogy azert, mert a psgben verrattin kivul nincs joravalo, jolnevelt, intelligens feherember, de inkabb nem mondom.![]()
Mint a mu-nal

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Mourinho rendet tesz.hehetheoriginal írta: nem olyan csövesbanatok?![]()
mondanam, hogy azert, mert a psgben verrattin kivul nincs joravalo, jolnevelt, intelligens feherember, de inkabb nem mondom.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Grealish nekem amugy is kellemes meglepetes volt. Egyreszt tenyleg egesz korrekt focista, de a viselkedese is OK volt. Volt egy kis durci, meg adok-kapok meccs kozben, de nem ereztem, hogy atlepnek a hatart, ezek szerint Ok sem.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)