de nyugodtan hozhatta volna helyette félidőben Vallejot is akár
alig láttuk idén

oké hogy fiatal még Camavinga és bírja, de egy félidővel is játékban maradt volna...
HozzászólásSzerző: Jim » 2023. május 14., vasárnap 0:30
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 13., szombat 23:17
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 13., szombat 23:04
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 13., szombat 22:57
HozzászólásSzerző: Anthony » 2023. május 10., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. május 10., szerda 21:22
Tavaly ota? Legalabb 15eve ezeket mantrázza.gutihaz14 írta:tavaly óta erre vársz talán az első kiesési szakasz óta és ezt mantrázod. egyszer csak bejönhehetheoriginal írta: Visszavágón azert beleszaladhatunk egy leütésesbe azert, meg messze nincs meg a továbbjutás.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 10., szerda 21:11
tavaly óta erre vársz talán az első kiesési szakasz óta és ezt mantrázod. egyszer csak bejönhehetheoriginal írta: Visszavágón azert beleszaladhatunk egy leütésesbe azert, meg messze nincs meg a továbbjutás.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 20:25
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. május 10., szerda 19:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 19:11
Kerlekrealmadrid95 írta: Gatyesz volt az, aki azt mondta, hogy Pep ezzel a Cityvel ver nekunk 5 golt? Vagy ne is hozzam fel inkabb, mert megjelenik?![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 10., szerda 19:03
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2023. május 10., szerda 14:13
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 10., szerda 13:49
Igen, volt bennük egy kis impotencia. Én ezért írtam, hogy valamiféle előnyünk nekünk van. Épeszű edző/játékos tuti nem akar ellenünk hosszabbítást/tiziket --> rendes játékidőben nyerniük KELL, de ez a tegnapi alapján nem egy egyszerű checkbox dolog.dzsi91 írta: Meglátjuk mitcsinálnak majd otthon de ez lófasz volt. Megint ez a meddő fölény amire rásütik,hogy itt meg ott jobbak voltak. Abban az 1 vinicius megindulásban amikor benzema elől mentett a city védő sokkal több veszély volt mint a city összes helyzetében és akkor az meg sem jelenik a statokban.
Jó ez a city de nem érzek bennük semmi extrát sem egyéniségekben sem csapatként. Olyan lélektelen játékkonzolosnak tűnik az egész csapat. Mennek csinálják de látszik ,hogy a mez szart sem ér egyiknek sem.
Ettől persze még haaland villanhat a visszavágón és hozhatja az egyéniség faktort de az első meccs alapján semmivel nem tűntek jobbnak mint tavaly, sőt jobban rávannak feszülve, ezt idegenben nyomás alatt kihasználhatnánk. Ott ha beleszarunk a palacsintába szerintem valakit ki is szórnak majd tőlük.
Részünkről ugyanazt a bivaly hozzáállást láttam mint szoktuk. A 2-0 sajna nem jött össze de tibo is már egyből az anfieldről meg a barsza elleni visszavágórol beszélt a meccs után szóval a srácokat nemnagyon hatja meg,hogy most idegenben kell a csoda.
Bármi lesz a vége ez is egy parádés bl menetelés volt részünkről.Bőven erőn felüli.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 10., szerda 12:31
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 12:20
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 11:36
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 10., szerda 11:34
De az első 15 percben az a 3-4 bemelegítő kapura gurításon kívül mi volt a nagy nyomás tegnap??hehetheoriginal írta:mivel mar nem er tobbet az idegenben lott golt, igy ugyanez lesz, csak meg nagyobb, meg jobban fog nyomni a city.Most én írom azt h oké h Etihad,.meg Haaland, de mitől lesz mas a meccs képe?? Hogyan fog az ott máshogy kinézni??
Jo lenne elrakni nekik 1-2-t kontrabol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 11:31
mivel mar nem er tobbet az idegenben lott golt, igy ugyanez lesz, csak meg nagyobb, meg jobban fog nyomni a city.Most én írom azt h oké h Etihad,.meg Haaland, de mitől lesz mas a meccs képe?? Hogyan fog az ott máshogy kinézni??
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2023. május 10., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 11:23
https://twitter.com/SaddickAdams/status ... 64396?s=20hehetheoriginal írta: Trollfoci insta![]()
Tegnap kipakoltattak a meccs utan rudi zsebeit, ezeket talaltak:
Slusszkulcs
Mobil
Penztarca
Haaland
![]()
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem