Igen, volt bennük egy kis impotencia. Én ezért írtam, hogy valamiféle előnyünk nekünk van. Épeszű edző/játékos tuti nem akar ellenünk hosszabbítást/tiziket --> rendes játékidőben nyerniük KELL, de ez a tegnapi alapján nem egy egyszerű checkbox dolog.dzsi91 írta: Meglátjuk mitcsinálnak majd otthon de ez lófasz volt. Megint ez a meddő fölény amire rásütik,hogy itt meg ott jobbak voltak. Abban az 1 vinicius megindulásban amikor benzema elől mentett a city védő sokkal több veszély volt mint a city összes helyzetében és akkor az meg sem jelenik a statokban.
Jó ez a city de nem érzek bennük semmi extrát sem egyéniségekben sem csapatként. Olyan lélektelen játékkonzolosnak tűnik az egész csapat. Mennek csinálják de látszik ,hogy a mez szart sem ér egyiknek sem.
Ettől persze még haaland villanhat a visszavágón és hozhatja az egyéniség faktort de az első meccs alapján semmivel nem tűntek jobbnak mint tavaly, sőt jobban rávannak feszülve, ezt idegenben nyomás alatt kihasználhatnánk. Ott ha beleszarunk a palacsintába szerintem valakit ki is szórnak majd tőlük.
Részünkről ugyanazt a bivaly hozzáállást láttam mint szoktuk. A 2-0 sajna nem jött össze de tibo is már egyből az anfieldről meg a barsza elleni visszavágórol beszélt a meccs után szóval a srácokat nemnagyon hatja meg,hogy most idegenben kell a csoda.
Bármi lesz a vége ez is egy parádés bl menetelés volt részünkről.Bőven erőn felüli.
Plusz van 8 napunk, nekünk most már oly mindegy a bajnokság, jegelni lehet a legtöbb kezdő játékost.