dzsi91 írta: Holnap akár perez és carlo is játszhat, szerdán azért maradjon a megszokott brigád.![]()
Erted, na. De idegallapotban vagyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 15., hétfő 15:02
dzsi91 írta: Holnap akár perez és carlo is játszhat, szerdán azért maradjon a megszokott brigád.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 15., hétfő 14:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 15., hétfő 14:37
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 15., hétfő 14:35
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 15., hétfő 14:07
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 15., hétfő 13:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 15., hétfő 13:14
Nem tudom Fede jelen pillanatban a játék mely területén ad többet, mint Rodrygo. Cserének ott van Asensio. Nekem kicsit óvatoskodásnak tűnik, valami olyan túlgondolása a párhercnak amiket Guardiola csinál, egy jól sikerült meccs után drasztikusan belenyúlni a működő keretbe nem tudom mennyire szerencsés. Bízom benne, a meccs után majd csak annyivel kell értékelni, Carlo tudta előre...El Sie7e írta:Tehát TBO, Carva, Rudi, Militao, Alaba, Cama, Kroos, Modric, Fede, Benz, Vini?Pad'em írta: Cama ma normálisan edz hálisten.
Szerdára továbbra is a Fede mint RW terjeng a spanyoloknál, Rodrygo meg gamechanger szupercsere. Alaba meg balhátvéd.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 15., hétfő 13:05
Tehát TBO, Carva, Rudi, Militao, Alaba, Cama, Kroos, Modric, Fede, Benz, Vini?Pad'em írta: Cama ma normálisan edz hálisten.
Szerdára továbbra is a Fede mint RW terjeng a spanyoloknál, Rodrygo meg gamechanger szupercsere. Alaba meg balhátvéd.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 15., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: flori » 2023. május 12., péntek 23:26
Szerintem is hiba Alaba balhátvédként, láttuk a Liverpool ellen is mennyire megette Salah. Sajnos ott jókor jött a sérülése. Viszont Cama sebessége is kellene a középpályára, mert Valverde mostanában nagyon halovány, kevés ilyet látunk tőle. A 442-vel egyetértek, Rodrygo a padról sokat segíthet.Pad'em írta: Ancelotti’s plan vs Man. City:
• David Alaba as the LB with Rüdiger & Militão as the CB’s.
• Camavinga as the DM.
• Rodrygo on the bench.
@elconfidencial
Hmmm. Én szerintem nem variálnék, ugyanazt tenném fel. Alaba balhátvédben még nem nagyon vált be, nálam Militao maradna a padon.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. május 12., péntek 23:05
+1, hátul ugyanazt a sort raknám fel. Egész évben vártunk 1 igazán jó Rüdiger teljesítményre, a legjobbkor húzta elő az egyik legjobb ellen. Rohadt demoralizáló lenne leültetni a padra, viszont alaba meg kell középre irányítani.Pad'em írta: Ancelotti’s plan vs Man. City:
• David Alaba as the LB with Rüdiger & Militão as the CB’s.
• Camavinga as the DM.
• Rodrygo on the bench.
@elconfidencial
Hmmm. Én szerintem nem variálnék, ugyanazt tenném fel. Alaba balhátvédben még nem nagyon vált be, nálam Militao maradna a padon.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2023. május 12., péntek 22:20
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. május 10., szerda 16:42
Nagyjából korrekt. Az, hogy az első 20 perc után elkezdtünk magasabb letámadni nekem is feltűnt, mondtam is faternak, hogy így eléggé zavarba lehet hozni a Cityt - volt is belőle több labdaszerzés is.tcskhun írta: Erről kinek mi a véleménye?
https://vm.tiktok.com/ZGJH66VGe/
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2023. május 10., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2023. május 10., szerda 11:41
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 10., szerda 11:35
Ez is +1. Kár, hogy Alaba nem megbízható már a szélenwZoLee7 írta: A tegnapi után nagyon nehéz kérdés, hogy mi lenne a jobb felállás számunkra a visszavágón. Nem hagynám ki Militaot, de Alaba életveszély szélsővédőnek, pedig ha összekapná magát akkor ez lenne a legjobb számunkra, Valverdet meg kivenném és Cama menne a helyére. Modricot nincs értelme feljebb tenni mert nem tudja támogatni a védekezést meg a támadást is, de egy Cama-Kroos-Modric jó lehet úgy h Cama balra tolódik és Ő lép fel nem Luka. Valverde iszonyatosan halovány, alig lehet észrevenni, kevés a megindulás, kevés a lövés, nem tudom mi történt vele de fejben teljesen szétesett valamikor a vb környékén
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 10., szerda 10:48
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. május 10., szerda 10:32
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 10:28
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 10., szerda 10:20
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem