Kb. fél éve csak ez megy a topikjában is de hát ki nézi.Gondolom az a teny, hogy lejar a szerzodese es ingyen tavozhat, nem zavar

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2023. május 10., szerda 15:30
Kb. fél éve csak ez megy a topikjában is de hát ki nézi.Gondolom az a teny, hogy lejar a szerzodese es ingyen tavozhat, nem zavar
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 15:24
Gondolom az a teny, hogy lejar a szerzodese es ingyen tavozhat, nem zavar_Bushido_ írta: JUST IN: Unai Emery and Mateu Alemany want Aston Villa to SIGN Asensio. Aston Villa could make a salary offer of €8m to Asensio, which is double what he earns at Real Madrid.
MARCA
50 millió és mehet.
Angolok lehet megadnák.
S Kolo Mouani fele ára még is lenne.
Amúgy lehet nem is lenne hülyeség Alaba, Militao, Rüdiger trió egyszerre hátra. Carvajal jobbos, Nacho esetleg balosra. Camavinga-Kroos középre. Benz, Vini, Rodrygo előre. Modric most gyenge volt, őt kihagynám.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 10., szerda 15:16
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 10., szerda 12:50
Vallejo szetszedne mindenkit. És még Jim is örülne.Realista24 írta:Vagy mind a harom jatszik es Cama megy kozepre.dzsi91 írta:
Lehet alaba helyett érkezne de ő is nagyon ott volt fejben. Faszság lenne megbontani most ezt. Mint amikor visszarakta Zz a félszezonban sértült ramost a chelsea ellen.
Vagy csak talalgat relevo.
Meg egy het alatt meg kieshet mind a harom is es johet Vallejo![]()
HozzászólásSzerző: füst » 2023. május 10., szerda 12:48
Ez is egy érv. Ugyanakkor JAAAAAAAA.el magico írta:
Mentalitása tényleg dicséretes, de posztja nincs nagyon itt, plusz benne van a korban. Én sem hoznám.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 12:48
Vagy mind a harom jatszik es Cama megy kozepre.dzsi91 írta:Lehet alaba helyett érkezne de ő is nagyon ott volt fejben. Faszság lenne megbontani most ezt. Mint amikor visszarakta Zz a félszezonban sértült ramost a chelsea ellen.ELSiete írta:Militao will return to the starting XI in the second leg, he’s Ancelotti’s man. @relevo
Ne basszatok már fel. Rudi hibatlan volt, pont nem most kellene Militaot is kipróbálni Haaland ellen, amikor az egyikőjük már bevalt.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 12:45
Lehet alaba helyett érkezne de ő is nagyon ott volt fejben. Faszság lenne megbontani most ezt. Mint amikor visszarakta Zz a félszezonban sértült ramost a chelsea ellen.ELSiete írta:Militao will return to the starting XI in the second leg, he’s Ancelotti’s man. @relevo
Ne basszatok már fel. Rudi hibatlan volt, pont nem most kellene Militaot is kipróbálni Haaland ellen, amikor az egyikőjük már bevalt.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 10., szerda 12:39
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 10., szerda 11:31
Mentalitása tényleg dicséretes, de posztja nincs nagyon itt, plusz benne van a korban. Én sem hoznám.dzsi91 írta: Thomas Müller is seriously considering leaving Bayern Munich in the summer. He has struggled for game time recently and he feels he misses appreciation from the club.
Ha mást nemtalálunk én elhoznám a bolond müllert. Mentálisan top, fizikálisan meg ilyen granadak ellen belehet dobálni azértöltözőnek is jót tenne.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 11:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 11:23
Korabban sem hoztam volna, nemhogy 34 evesen.dzsi91 írta: Thomas Müller is seriously considering leaving Bayern Munich in the summer. He has struggled for game time recently and he feels he misses appreciation from the club.
Ha mást nemtalálunk én elhoznám a bolond müllert. Mentálisan top, fizikálisan meg ilyen granadak ellen belehet dobálni azértöltözőnek is jót tenne.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. május 10., szerda 2:19
Sikerült, nem tudom mit néztél. Ezen felül a Realnak kétszer annyi kapura lövése volt a 16-oson belülről, mint a Citynek, 16-oson kívülről egál, a mérkőzésen egyetlen jegyzett big chance a Realé volt. Várható gólokban (tudod, xG) minimálisan, de szintén a Real volt a jobb.makkosreal írta: Annyira jók ezek az elméletek. A mostani meccsre is meg lett mondva, hogy kontrázható a City, aztán egy darab kontrát nem sikerült helyzetig vinni ellenük. Az egyetlen gól is egy távoli lövésből esett.
Nyilasitibi és hegyiiván irigykedhetnek
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 9., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 20:27
És addigra Bellingham is eligazol?_Bushido_ írta: Kérdés, hogy mit akar a játékos. Maradni, mindenáron, vagy esetleg akár egy Bayernbe (korábban voltak már pletykák róla) elmenni és többet játszani?!
Elvileg ha meglenne Bellingham, szóval 1 évig, míg Modric és Kroos ki nem fut, addig még kevesebbet játszana, mint most. Max a 24-25ös szezonnal lenne több meccse. 1 év kölcsön? Akár még jól is elsülhetne, mondván 23-24ben nincsen helye, de 24-25ben kaphatna több szerepet, hisz a Tchu-Camavinga-Fede trió mellé kell az ész is a kp-ra.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 18:30
*utolsó 4.G. V.tinho írta: Bale utolsó éve lehet, hogy visszás volt, de azért na.....
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 9., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. május 9., kedd 18:11
Bale szelleme? Nem voltam valami nagy Bale rajongó, de ezt méltatlannak találom.R. Carlos írta:Bale szelleme bőven itt maradt vele meg Marianoval. A baj az, hogy úriemberek vagyunk és nem basszuk ki végkielégítéssel. Amúgy szerintem nem támadóra van szükségünk, hanem szélső hátvédekre. Mendy és Carvajal is használhatatlanná vált. Camavingát meg kp-n látnám inkább, Nachot középhátvédként, Lucast már inkább kereten kívül, Odriozolával együtt.Pad'em írta: Marca szerint meg mivel Hazard nem hajlandó eltakarodni nyáron, ezért a magas bére miatt nem igazolunk támadót![]()
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem