Ha mást nemtalálunk én elhoznám a bolond müllert. Mentálisan top, fizikálisan meg ilyen granadak ellen belehet dobálni azért

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 10., szerda 11:21
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. május 10., szerda 2:19
Sikerült, nem tudom mit néztél. Ezen felül a Realnak kétszer annyi kapura lövése volt a 16-oson belülről, mint a Citynek, 16-oson kívülről egál, a mérkőzésen egyetlen jegyzett big chance a Realé volt. Várható gólokban (tudod, xG) minimálisan, de szintén a Real volt a jobb.makkosreal írta: Annyira jók ezek az elméletek. A mostani meccsre is meg lett mondva, hogy kontrázható a City, aztán egy darab kontrát nem sikerült helyzetig vinni ellenük. Az egyetlen gól is egy távoli lövésből esett.
Nyilasitibi és hegyiiván irigykedhetnek
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 9., kedd 23:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 20:27
És addigra Bellingham is eligazol?_Bushido_ írta: Kérdés, hogy mit akar a játékos. Maradni, mindenáron, vagy esetleg akár egy Bayernbe (korábban voltak már pletykák róla) elmenni és többet játszani?!
Elvileg ha meglenne Bellingham, szóval 1 évig, míg Modric és Kroos ki nem fut, addig még kevesebbet játszana, mint most. Max a 24-25ös szezonnal lenne több meccse. 1 év kölcsön? Akár még jól is elsülhetne, mondván 23-24ben nincsen helye, de 24-25ben kaphatna több szerepet, hisz a Tchu-Camavinga-Fede trió mellé kell az ész is a kp-ra.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 20:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 18:57
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 18:30
*utolsó 4.G. V.tinho írta: Bale utolsó éve lehet, hogy visszás volt, de azért na.....
HozzászólásSzerző: cart » 2023. május 9., kedd 18:29
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2023. május 9., kedd 18:11
Bale szelleme? Nem voltam valami nagy Bale rajongó, de ezt méltatlannak találom.R. Carlos írta:Bale szelleme bőven itt maradt vele meg Marianoval. A baj az, hogy úriemberek vagyunk és nem basszuk ki végkielégítéssel. Amúgy szerintem nem támadóra van szükségünk, hanem szélső hátvédekre. Mendy és Carvajal is használhatatlanná vált. Camavingát meg kp-n látnám inkább, Nachot középhátvédként, Lucast már inkább kereten kívül, Odriozolával együtt.Pad'em írta: Marca szerint meg mivel Hazard nem hajlandó eltakarodni nyáron, ezért a magas bére miatt nem igazolunk támadót![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 9., kedd 18:04
Ebbe nincs klub aki belemenne._Bushido_ írta:Ezt = őket kapják Kolo Muaniért.kodo írta:
Ezt fejtsd ki kerlek.
Hazarddal pótolják a jobb szélen.
A két fiatal opcióval, mint anno Carvajal.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 18:03
Ezt = őket kapják Kolo Muaniért.kodo írta:Ezt fejtsd ki kerlek._Bushido_ írta: Odri+Hazard+Alvaro és Arribas (opcióval) + 50 m és done deal.![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2023. május 9., kedd 18:00
Ezt fejtsd ki kerlek._Bushido_ írta: Odri+Hazard+Alvaro és Arribas (opcióval) + 50 m és done deal.![]()
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 17:54
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2023. május 9., kedd 12:21
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2023. május 9., kedd 7:16
Bale szelleme bőven itt maradt vele meg Marianoval. A baj az, hogy úriemberek vagyunk és nem basszuk ki végkielégítéssel. Amúgy szerintem nem támadóra van szükségünk, hanem szélső hátvédekre. Mendy és Carvajal is használhatatlanná vált. Camavingát meg kp-n látnám inkább, Nachot középhátvédként, Lucast már inkább kereten kívül, Odriozolával együtt.Pad'em írta: Marca szerint meg mivel Hazard nem hajlandó eltakarodni nyáron, ezért a magas bére miatt nem igazolunk támadót![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 8., hétfő 18:49
Real Madrid are planning to sign an ATTACKER this summer. Multiple profiles are being studied by the club. @Ramon_AlvarezMMel magico írta:Ezt mondjuk nem tudom elfogadni kifogásnak. Tavaly elvileg minden készen volt a Mbappé businesshez, és akkor is itt volt Hazard.Pad'em írta: Marca szerint meg mivel Hazard nem hajlandó eltakarodni nyáron, ezért a magas bére miatt nem igazolunk támadót![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 8., hétfő 18:40
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 8., hétfő 18:17
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2023. május 8., hétfő 18:09
26-ig szerzodese van. ha elado is lesz nekunk biztosan nem adnak mar senkitRealista24 írta: Verratti állítólag jonne (mármint szeretne) a Realba. Lequipe szerint.
HozzászólásSzerző: el magico » 2023. május 8., hétfő 17:47
Ezt mondjuk nem tudom elfogadni kifogásnak. Tavaly elvileg minden készen volt a Mbappé businesshez, és akkor is itt volt Hazard.Pad'em írta: Marca szerint meg mivel Hazard nem hajlandó eltakarodni nyáron, ezért a magas bére miatt nem igazolunk támadót![]()
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem