Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
mocsok

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 18., hétfő 15:14

olvasva xavi és pedro nyilatkozatát..

ugyanazt gondolják, ugyanazt is mondják, mégis máshogy fogalmaznak.
respect pedro.
xavi meg..

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 15:08

morientes írta:1;Ezt a korrupciós dolgot nem igazán értem,lévén sokkal nagyobb jelen helyzetben a dologra való hajlam,mivel ugye egynehány szöv.kap. a 3. világban nem éppen rózsás anyagi körülmények közt él,így jobban megkenhető 1-1 szavazatért.
2;Talán így nem lenne az,hogy olyan "szakember" is szavazzon aki csak a sportösszefoglalókból ismeri XY játékost.
Nyilván ez a rendszer sem,mint ahogy az összes többi srm,tökéletes,de talán így nem Messi kapná hetvenötödszörre...
Arra értettem, hogy abban a bizonyos testületben, amely kiválasztja a 101 embert, mekkora lenne a hajlam.

Igazából mindegy is, ahogy írod, tökéletes rendszert úgysem lehet megalkotni, úgyhogy felesleges erről vitázni szerintem. :)

Idén meg megkapja Ronaldo szvsz.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 15:03

Teljesen mindegy, úgyis
1. Jókora korrupcióba fulladna az egész.
2. Legyenek akármekkora szakértők is, ez nem bizonyíték arra, hogy valóban korrekt módon fognak szavazni.
1;Ezt a korrupciós dolgot nem igazán értem,lévén sokkal nagyobb jelen helyzetben a dologra való hajlam,mivel ugye egynehány szöv.kap. a 3. világban nem éppen rózsás anyagi körülmények közt él,így jobban megkenhető 1-1 szavazatért.
2;Talán így nem lenne az,hogy olyan "szakember" is szavazzon aki csak a sportösszefoglalókból ismeri XY játékost.
Nyilván ez a rendszer sem,mint ahogy az összes többi srm,tökéletes,de talán így nem Messi kapná hetvenötödszörre...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 14:52

morientes írta:Kellene felállítani egy testületet,aki adott évben kiválaszt 101 szakit,akik a szűk elit,és ezek szavazhassák meg,hogy kié legyen az aranylabda.Ebben edzők,Játèkosok,volt játékosok is akár,és sportujságírók lennének.
Persze felvetődik a kérdés,hogy ki állítaná fel e testületet,mert ha a FIFA akkor ott vagyunk ahol a part szakad...
Teljesen mindegy, úgyis
1. Jókora korrupcióba fulladna az egész.
2. Legyenek akármekkora szakértők is, ez nem bizonyíték arra, hogy valóban korrekt módon fognak szavazni.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 14:49

attól függ, mennyire szűken vett.
2010-ben mondjuk román,lengyel,svéd,uruguayi,bolgár,belga,angol,mexikói vagy brazil szövetségi kapitányoknál volt puyol,özil,müller,eto'o,robben,alonso vagy maicon a 3-ban.
Kellene felállítani egy testületet,aki adott évben kiválaszt 101 szakit,akik a szűk elit,és ezek szavazhassák meg,hogy kié legyen az aranylabda.Ebben edzők,Játèkosok,volt játékosok is akár,és sportujságírók lennének.
Persze felvetődik a kérdés,hogy ki állítaná fel e testületet,mert ha a FIFA akkor ott vagyunk ahol a part szakad...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 18., hétfő 14:41

hát mindenekelőtt meg kellene szelektálni,hogy kik szavazhatnak,csakis a szűken vett és tudásban vitán felülálló szakmai közeg
attól függ, mennyire szűken vett.
2010-ben mondjuk román,lengyel,svéd,uruguayi,bolgár,belga,angol,mexikói vagy brazil szövetségi kapitányoknál volt puyol,özil,müller,eto'o,robben,alonso vagy maicon a 3-ban.

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 14:11

Mert láthatóan Ronaldo-nak fontos a díj,
Én nem tudom fontos e neki még annyira,mint azt mi gondoljuk,vagy ahogy-hogy a jó öreg RMCF után szabadon-a média el akarja ezt velünk hitetni.

És hogy hogyan kellene csinálni ezt az egészet....hát mindenekelőtt meg kellene szelektálni,hogy kik szavazhatnak,csakis a szűken vett és tudásban vitán felülálló szakmai közeg szavazhatna ha rajtam múlna,nem a piripócsi szövetségi kapitány,se nem Sun vagy a Mirror sportrovatának főszerkesztője.Hanem olyan emberek,szakemberek és sportujságírók,akik nemzetközileg vitán felül el vannak ismerve.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 18., hétfő 13:53

a FIFA a nyomorék hogy ezek alapján szavaztat meg egy győztest. a nyers számok helyett. nem lesz több soha ez egy szimpátiaszavazásnál.
és akkor hogy csinálnád ?
kiscsapat ellen rúgott gól 1 pont, nagy csapat ellen rúgott gól 2 pont, győztes gól +1 pont, öngól -1 pont, vagy hogyan ?
ki lehetne itt alakítani egy pontrendszert (gólkirály ennyi pont, bajnoki cím ennyi pont, bla-bla) de abból is ugyanígy csak vita lenne.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 18., hétfő 13:08

morientes írta:
ahol szavazás dönt, nem pedig a fekete-fehér statisztika, ott soha az életben nem lesz jogos szavazás
Épp ezért nem is igazán értem mi a francnak rágódunk rajta már hetek óta.Mi tudjuk ki a legjobb,a többi meg levan sz :cens: a.... :coffee:

Mert láthatóan Ronaldo-nak fontos a díj, egyébként én is leszarnám, szart se jelent, kire fognak emlékezni többen, Del Pierora és Raúlra? vagy Nedvedre és Owenre?

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 13:00

ne is rágódjatok a messilabdán egy percig sem. amíg ilyen szimpátia szavazás van addig szinte teljesen mindegy hogy ki a legjobb ha a rosszabbat többen szeretik mert ő a jófiú. ilyenkor jönnek elő hogy pl. a dominikai szöv kap Mancinire teszi a voksát mint legjobb edző. vagy pl. Müllerre mint legjobb játékos. és igazuk is van mert én is lesz..rnám hogy ki a legjobb. én is arra szavaznék aki szerintem a legjobb vagy akit legjobban kedvelek. a FIFA a nyomorék hogy ezek alapján szavaztat meg egy győztest. a nyers számok helyett. nem lesz több soha ez egy szimpátiaszavazásnál.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 18., hétfő 12:56

azthiszem pedronak egy ilyen nyilatkozat után meszeltek barcelonaban. :lol:
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. november 18., hétfő 12:50

Sztem meg semmi nincs abban, hogy Xavi elfogult a saját csapattársa felé és őt rakja előre. Az lenne az abnormális, ha azt mondaná CR-Ribéry-Messi a sorrend a nála. Például Iker is csinált valamelyik éven egy Ramos-CR-Xavi sorrendet, merthogy Ramos meg Xavi a cimbi. :D

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 11:23

ahol szavazás dönt, nem pedig a fekete-fehér statisztika, ott soha az életben nem lesz jogos szavazás
Épp ezért nem is igazán értem mi a francnak rágódunk rajta már hetek óta.Mi tudjuk ki a legjobb,a többi meg levan sz :cens: a.... :coffee:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 18., hétfő 10:56

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 18., hétfő 10:49

Kyller írta:
Marci77 írta:Szerintem ez most egész okés ez a nyilatkozat volt.
:mrgreen: Próbáld újra! :lol:
:lol: Sietve írtam,így jött ki :D
De arra gomdolt hogy nekem ezzel a nyilatkozattal nincs nagy bajom. Elismeri hogy idén Ribery és CR jobb. Itt vége a nyilatkozatnak. Az már egyéni probléma hogy azért is Messit rakná elsőnek. Támogatja a Go(o)d boy-t :D
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2013. november 18., hétfő 10:05

xavi nyilatkozatait évek óta nem kell és nem is szabad komolyan venni. továbbra sem bír leállni a cuccról úgy látom. bár most mintha nem lenne annyira ütős, de így is érződik, h valami nincs rendben a taggal.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Kyller
Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Kyller » 2013. november 18., hétfő 10:00

Marci77 írta:Szerintem ez most egész okés ez a nyilatkozat volt.
:mrgreen: Próbáld újra! :lol:

Marci77
Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots

HozzászólásSzerző: Marci77 » 2013. november 18., hétfő 9:54

Szerintem ez most egész okés ez a nyilatkozat volt.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!

h3x0r
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 9:47

Xavi: “Ha azt kérdezzük magunktól, hogy ki a világ legjobbja, akkor Messit mondjuk, nem kérdés. De ha azt, hogy ki volt 2013 legjobbja, akkor az már vitaalap lehet. El kell ismerni, hogy 2013-ban Ribéry és Cristiano is hatalmas magasságokba emelkedtek gólok és gólpasszok tekintetében. Ribéry mindent megnyert, Cristiano pedig rengeteg gólt szerzett. Ha szavazhatnék, akkor nálam Messi, Ribéry, és Cristiano lenne a sorrend.”
Azert vicces, hogy Xavi szerint nem Messi volt a legjobb, megis berakja az elso helyre.
Nyilvan ertem, Casillas vagy barki mas is megcsinalna ugyan ezt a sajat csapattarsaval, viszont szerintem sok valogatottnak a csapat es/vagy szovetsegi kapitanya is ugyan igy gondolkozik mint most Xavi. Messi iden nem volt annyira jo, Ribery mindent megnyert, Ronaldo a legtobb golt rugta, akkor legyen a sorrend Messi, Ribery, Ronaldo. (bizonyos helyeken Ribery es Ronaldo helyet cserelhetnek).

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 17., vasárnap 11:48

Hummelsról, elhoznám madridba az biztos...
Minek? :kivagyhe: Egy pár évig azon a poszton még nem lesz gond...Varane,Pepe,Ramos....sztm ez így megjárja.
Puyolt meg nagyon fogom sajnálni ha egyszer szögreakasztja a bakellot...az egyetlen kedvelhető arc is eltünik abból a csapatból... :hmmm:
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Vissza: