cart írta:Te is nézhetnél több Sevilla meccset, esetleg feltűnne, hogy Kondogbia nem játszik már ott

jó monaco akko

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 18:16
cart írta:Te is nézhetnél több Sevilla meccset, esetleg feltűnne, hogy Kondogbia nem játszik már ott
HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 18., hétfő 18:12
HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 18:08
én egy szóval se mondtam, h khedira=kondogbia, és szerintem nem is igaz......jobb kondogbia, de hát most mit mondjak... nézz több sevilla meccset vagy mi... de megmondom őszintén, én is hozatnám inkább - 1Vidal, 2Pogba, 3Gündogan és 4Verratti - vkp-n ezek JOBB teljesítményre képesek mint a hercegünk...Másodsorban pedig amit miVida leírt Khedirarol és ezek után egy ugyanazokkal a gyengeséggekkel rendelkező játékost hozna.... Na az az össze-vissza beszélés mintapéldája.
HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 18., hétfő 17:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 15:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 15:15
HozzászólásSzerző: portillo » 2013. november 18., hétfő 15:03
Puhul az öreg is...Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Nem emlékszem, talan 30 millió.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 14:50
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 14:49
Ha annyira nem akarna megválni tőle, akkor 50 vagy 100 millás kivásárlási árat szabna, de ha csak 30 millió, akkor ez jelzés, hogy ennyiért bárki elviheti. Ez az örökös ellenség meg na... Barca és az Atma már így is örökös ellenség, szerintem még egy örökös ellenséggel együtt tudunk élni.Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Nem emlékszem, talan 30 millió.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 18., hétfő 14:39
HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 18., hétfő 14:32
Ezzel csak az a gond, hogy Figo a kivásárlási árán érkezett hozzánk, és azért is, mert szeretett volna jönni.dzsihad91 írta:Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet...tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.azóta ilyen kijelentés nem helyt álló
HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 18., hétfő 12:32
Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet...tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 12:25
Nagyon kérlek Realista ne írj olyat rólam, amiről gőzöd sincs. Kismilliószor leírtam, hogy Khedira nekem is kevés. Ergo Kondogbia is kevés.Realista24 írta:Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...
Bendtner semmi rosszat nem mondott, ha választhatna, akkor döntene így. Csak nem csórikámon múlik a dolog
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 18., hétfő 12:13
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 18., hétfő 12:11
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 11:32
Csak akkor miért érzem azt hogy fel van háborodva mer valaki felemlítette Kondogbiat?Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 18., hétfő 11:22
Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 11:17
Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...... Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira. Semmivel sem jobb. Nagyon bírom, hogy egyes emberek bemondásokon meg youtube videók alapján ítélnek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 11:10
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 18., hétfő 11:00
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem