Azé elférne.Faust írta: Kell a tosznak bappe. Na.

Mondjuk vmelyiknek akkor a jobboson kéne játszania.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 22:00
Azé elférne.Faust írta: Kell a tosznak bappe. Na.
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2023. május 9., kedd 22:00
Pont ez az miert nem lehet bajnokikhoz is így hozzálni. Itt is felrugtak aztan mosolygott és ment tovább, nem reklamált, grimaszolt.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Ha nem lenne faszkalap siman aranylabda eselyes lehetne.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 21:56
Vagy írjál tisztességesen vagy ne írjál. Ha nem megy, segitek.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Ha nem lenne faszkalap siman aranylabda eselyes lehetne.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2023. május 9., kedd 21:52
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 9., kedd 21:46
HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. május 8., hétfő 0:39
Ez szöget ütött a fejembe. Bár már későre jár, így a tévedés jogát fenn tartom, de nekem érdekes dologra lettem figyelmes. Sánchez Martínez bíró úr idén 4 meccset vezetett nekünk. Vini 3 sárgát kapott.Kerlon írta: Látom a birokkal nrm sikerult krzet fognia a meccs elejen
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 22:34
Ja sorry azt hittem ironiaraul 4 ever írta:Forgatja a fene.. Csak szerintem is más ember lett fehérben..lestat írta:
Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.
Kiforgathatod Raul.
De igen. Mar 08 ra az aranylabdas eveben mas szint volt fejben.
MU-ban csinált ilyen duzzogósfej pózokat a bírónak, ha nem tetszett neki az ítélet, de én az első madridi meccse után kalapot emeltem. Szerintem összeszedettebb lett fejben itt.
HozzászólásSzerző: dortev » 2023. május 7., vasárnap 22:25
Többen is felvetettétek már, de ezt ezerszer inkább látom Fedében. Ettől függetlenül osztom, hogy Vini lehetne fejben érettebb, csak valahogy egyáltalán nem érzem, hogy ő kerülhetne a csapathierarchia csúcsára. Ahhoz kellene tekintély is, nem hullik csak úgy valakinek az ölébe.Pad'em írta: Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is.
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 7., vasárnap 22:15
Forgatja a fene.. Csak szerintem is más ember lett fehérben..lestat írta:Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.Sierra írta:
Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.
Kiforgathatod Raul.
De igen. Mar 08 ra az aranylabdas eveben mas szint volt fejben.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 7., vasárnap 22:12
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 22:09
Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.Sierra írta:Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.lestat írta:Hisztis majom. Nalunk?
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 7., vasárnap 22:09
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 7., vasárnap 22:08
Igen, idejött és onnantól már nem volt azlestat írta:Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Phu nekem ilyen abszolut nem remlik.
Voltak neki felesleges cselezgetesei a MUban arrol gyorsan leszoktattak. Dobalta magat a MU-ban. Arrol is leszokott.
Ilyen tekintetben mi komplett jatekost kaptunk.
Emlekszem egy almeria elleni meccsen asszem felrugtak 09-10 kormyeken. Felallt es mutogatottna kozomsegnek hogy hangosabban szidjak nyugodtan.![]()
Abszolut nem volt hisztis. Max ha kikaptunk lett agyergorcse.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 7., vasárnap 22:06
Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.lestat írta:Hisztis majom. Nalunk?
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 22:02
Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 7., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 7., vasárnap 21:57
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2023. május 7., vasárnap 21:55
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 7., vasárnap 21:44
Azert CR kicsit maskepp allt hozza ezekhez a provokaciokhoz mindig is.dzsi91 írta:22-3 éves cé aranylabdas szezont hozott 40 góllal.KAG írta: 20-on par eves a srac.
Nezzetek mar vissza a 22 23 eves cr-t.
Talan meg rosszabb is volt mentalisan.
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 7., vasárnap 21:34
Jelenlévő fórumozók: 6 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem