tartsa meg jó szokásátRemy írta:Sima... Azért mert ez az a bizonyos dolog a focipályán, amibe idén még nem talált be.'shutterisland írta:
illetve egy kis feladvány féleség, kíváncsi vagyok ki jön rá, hogy miért posztolta ezt a képet iniesta.![]()

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2013. november 19., kedd 17:33
tartsa meg jó szokásátRemy írta:Sima... Azért mert ez az a bizonyos dolog a focipályán, amibe idén még nem talált be.'shutterisland írta:
illetve egy kis feladvány féleség, kíváncsi vagyok ki jön rá, hogy miért posztolta ezt a képet iniesta.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2013. november 19., kedd 15:46
Ezzel próbál nyalni a Siófoknak, hogy a stadionjukat posztolgatja, hátha leigazolják'shutterisland írta:
HozzászólásSzerző: Remy » 2013. november 19., kedd 15:39
Sima... Azért mert ez az a bizonyos dolog a focipályán, amibe idén még nem talált be.'shutterisland írta:
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 19., kedd 15:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 16:23
BL szűk elit annyit tett hogy mikor Chelsea- Bayern BL döntő volt akkor volt 10 játékos a Real-Barcából és Falcao.az mennyiben több egy szimpátia szavazásnál? FIFA által megjelölt keret van.
Mondjuk a BL szűk elitből válogatják. Max a végső 11-et folyásolhatja be a szimpátia, de az megint ízlések és pofonok kérdése. Ennyiből menjünk fel a whoscored-ra és keressünk rá posztonként a legjobb értékeléssel rendelkezőkre.
HozzászólásSzerző: BH710 » 2013. november 18., hétfő 16:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 18., hétfő 16:14
Mondjuk a BL szűk elitből válogatják. Max a végső 11-et folyásolhatja be a szimpátia, de az megint ízlések és pofonok kérdése. Ennyiből menjünk fel a whoscored-ra és keressünk rá posztonként a legjobb értékeléssel rendelkezőkre.BBeno írta:az mennyiben több egy szimpátia szavazásnál? FIFA által megjelölt keret van.Kerlon írta:Hallottál már az UEFA év csapatáról?
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 16:07
Szerencsére a futball nem csak statisztika.Akkor ette meg a fene az egészet ha valami hülye pontrendszer alapján fogják eldönteni ki volt adott év legjobb játékosa...aranylabdánál meg most hirtelen 5 perc alatt nem tudok felhozni egy kritériumot hogy ki érdemelé az adott évben de 1 hét alatt simán összerakok egy elég elfogadható feltétel és számolási listát.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 16:05
mivel nem hiszem hogy sok bajnokság vezetne ilyen statisztikát , kivéve a német. róluk tudom hogy van ilyen csak azt nem tudom hogy ez publikus-e valahol. szóval ha lenne ilyen statiszitika akkor ellehetne dönteni hogy kell-e rangsorolni a bajnokságokat vagy nem. szerintem minél többet játszik a kapus annál inkább simulnak a statisztikák és így lehetetlen pl hogy egy jova jobban jöjjön ki mint neuer. de ha lenne erre mód hogy összehasonlítsam a két kapust számokban és közel azonos lenne ( amit nem hiszek ) akkor persze lehetne valamilyen szorzót bevezetni mint az aranycipőnél.'shutterisland írta:akkor ebben az esetben mondjuk mi lenne szerinted a helyes ?csinálnék amúgy egy kapus aranylabda díjat amit úgy lehetne megszerezni hogy menniy a kapuralőtt lövések védéseinek a százaléka. tehát mennyire hatékonyan védi a kapuját.
"kapus1"-re 5 ziccert vezetnek rá a meccsen, megfog 4-et, 1 megy be, 80%-os védési mutató.
"kapus2" egész meccsen szotyizik, felszed 3 mondjuk 25-ről a kapuig elpattogó lövést, neki 100%-os a védési mutató.
a két teljesítmény közül az első a jobb, mégis az a "kevesebb".
nyilván egy szezonban nagy eséllyel kiegyenlítődnek ezek a dolgok, de hogy ha jova levi 1%-al hatékonyabb, mint neuer vagy lópez ?
vagy bajnokságonként máshogy számít ? és akkor a bl ? világesemény évében a vébé, eb, copa ? oda más szorzót teszünk, mert robben vagy cr lövéseit nehezebb kiszedni, mint rudolfét ?
nem kötekedni akarok, csupán arra célzok, hogy ki lehet találni 100 féle pontrendszert meg sémát, de mindegyikben lesznek támadható pontok.
ameddig valami támadható, megkérdőjelezhető, addig meg úgyis csak vita lesz.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 18., hétfő 15:53
akkor ebben az esetben mondjuk mi lenne szerinted a helyes ?csinálnék amúgy egy kapus aranylabda díjat amit úgy lehetne megszerezni hogy menniy a kapuralőtt lövések védéseinek a százaléka. tehát mennyire hatékonyan védi a kapuját.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 15:38
az mennyiben több egy szimpátia szavazásnál? FIFA által megjelölt keret van.Kerlon írta:Hallottál már az UEFA év csapatáról?
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. november 18., hétfő 15:36
HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 15:25
HozzászólásSzerző: mocsok » 2013. november 18., hétfő 15:14
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 15:08
Arra értettem, hogy abban a bizonyos testületben, amely kiválasztja a 101 embert, mekkora lenne a hajlam.morientes írta:1;Ezt a korrupciós dolgot nem igazán értem,lévén sokkal nagyobb jelen helyzetben a dologra való hajlam,mivel ugye egynehány szöv.kap. a 3. világban nem éppen rózsás anyagi körülmények közt él,így jobban megkenhető 1-1 szavazatért.
2;Talán így nem lenne az,hogy olyan "szakember" is szavazzon aki csak a sportösszefoglalókból ismeri XY játékost.
Nyilván ez a rendszer sem,mint ahogy az összes többi srm,tökéletes,de talán így nem Messi kapná hetvenötödszörre...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 15:03
1;Ezt a korrupciós dolgot nem igazán értem,lévén sokkal nagyobb jelen helyzetben a dologra való hajlam,mivel ugye egynehány szöv.kap. a 3. világban nem éppen rózsás anyagi körülmények közt él,így jobban megkenhető 1-1 szavazatért.Teljesen mindegy, úgyis
1. Jókora korrupcióba fulladna az egész.
2. Legyenek akármekkora szakértők is, ez nem bizonyíték arra, hogy valóban korrekt módon fognak szavazni.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 14:52
Teljesen mindegy, úgyismorientes írta:Kellene felállítani egy testületet,aki adott évben kiválaszt 101 szakit,akik a szűk elit,és ezek szavazhassák meg,hogy kié legyen az aranylabda.Ebben edzők,Játèkosok,volt játékosok is akár,és sportujságírók lennének.
Persze felvetődik a kérdés,hogy ki állítaná fel e testületet,mert ha a FIFA akkor ott vagyunk ahol a part szakad...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 14:49
Kellene felállítani egy testületet,aki adott évben kiválaszt 101 szakit,akik a szűk elit,és ezek szavazhassák meg,hogy kié legyen az aranylabda.Ebben edzők,Játèkosok,volt játékosok is akár,és sportujságírók lennének.attól függ, mennyire szűken vett.
2010-ben mondjuk román,lengyel,svéd,uruguayi,bolgár,belga,angol,mexikói vagy brazil szövetségi kapitányoknál volt puyol,özil,müller,eto'o,robben,alonso vagy maicon a 3-ban.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. november 18., hétfő 14:41
attól függ, mennyire szűken vett.hát mindenekelőtt meg kellene szelektálni,hogy kik szavazhatnak,csakis a szűken vett és tudásban vitán felülálló szakmai közeg
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. november 18., hétfő 14:11
Én nem tudom fontos e neki még annyira,mint azt mi gondoljuk,vagy ahogy-hogy a jó öreg RMCF után szabadon-a média el akarja ezt velünk hitetni.Mert láthatóan Ronaldo-nak fontos a díj,
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem