The best defensive team in the NBA.
6 napos stat.
A védekezés legtöbbször okes, de most pl az 5.meccsen rettentő kevés volt a támadó részleg. Ad és Lbj mellett nem nőtt fel senki a feladathoz. Így még nem lehet ezt csinálni...
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 11., csütörtök 8:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 7:38
Anthony Davis Leaves in Wheelchair After Hit to the Head - Doctor Explainshehetheoriginal írta: Ad-t fejbeverik, en elhiszem hogy faj meg forog a vilag kicsit, de ennyitol ne kelljen mar toloszekkel kitolatni magad![]()
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 11., csütörtök 7:16
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 7:05
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 11., csütörtök 7:01
LeBronnak való edző.nmate írta: Kings - GSW sokkal jobb párharc volt. Ham edzői utasítás, "if you're open, shoot it"![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 11., csütörtök 6:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 11., csütörtök 6:15
HozzászólásSzerző: Berti » 2023. május 10., szerda 9:50
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:56
en ezt evek óta latom, tendencia. Brown jobb, eleve a mozgasa, az adottsagai magasabb szint, a feje es a szive is jobban a helyen van kielezett szitukban, tatum nem egyszer olvadt le fejben az elmult evekben.Tatum - Brown hierarchia lassan átértékelődhetne Bostonban, playoffban egyértelműen az utóbbi mutat jó játékot + védekezése is elit (bármit is mutat a box score, meccset érdemes nézni)
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 10., szerda 7:45
Néztem hajnalban a végét, én ezt a Sixerst még mindig nem hiszem el.hehetheoriginal írta: Phi nagy win bostonban, eleg nagy flop sztem, ha nem dontoznek.
De teny, hogy a jatekosok minosege harden es embiid javara billenti a dolgot, es most meg ugy nez ki klappol is minden.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 7:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 9., kedd 21:26
Ahogy írtam is, az eredmény miatt._Bushido_ írta:
Érdekes módon, a 4.meccsen már nem forgatta annyira a csapatot Ham, mint előtte meccseken. 14 vs 9 játékos a 3. és a 4 mérkőzéseken.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2023. május 9., kedd 20:14
Ha valamelyik már régebb óta ott van, sorry, csak nekem új neveknek tűnnek.csababarca írta: Kikre gondolsz?
Akik a garbage time-ban összeszedtek legutóbb 6-8 perceket?
Egyértelmű volt a meccs, nagy volt a különbség, ilyenkor becserélnek mindenkit, főleg azért hogy az aktív rotáció pihenhessen.
Az aktív rotàciója a lakersnek is kb 8 ember, amikor szoros, akkor ők játszanak, és őket forgatja az edző.
Így van ez a legtöbb (majdnem mindegyik) csapatnál már a playoffban.
Ilyenkre nem is értem miért kell, hogyan lehet rácsodálkozni.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 9., kedd 11:15
ez tény, főleg alapszakaszban, de a liga is nagymértékben tett érte - főleg marketing okokból, hogy legyen sok pont a nézőknek - a biroi felfogas es a szabalyvaltoztatasok konkretan hatranyos helyzetbe hozzak az amugyis sokkal nehezebb feladat elott álló vedekezőjátékosokat.Illetve kb minek is, a védekezés-t úgy mint a kosárlabda egyik legfontosabb elemét kb el is felejtették.
HozzászólásSzerző: nmate » 2023. május 9., kedd 8:17
Szerintem pont az van, mint a focinál. A nagyobb tempó, több rohanás miatt pontatlanabbnak érződnek a csapatok és az összkép romlik.hehetheoriginal írta:Az egesz kosarlabda esetleges manapsag.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 9., kedd 8:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 9., kedd 7:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 9., kedd 7:21
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 9., kedd 7:06
Na igen, most őket írtam, de a Suns-nál is hasonló érzéseim vannak, főleg, hogy a Denver-Phoenix 99%-ban úgy gondolom, hogy 7 meccses lesz. Egyel biztosan rövidebbet játszik a LAL, de lehet 2-vel.nmate írta:
Már ha továbbjut a Denver. De eddig elég nyitott minden, egyik csapat se dominál annyira.
Poole katasztrofális, tavalyi GSW vele is jobb volt.
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem