Amugy az kell neked, műfű bazmeg, meg tegyel ra pár műanyag viragot is

Ugy az igazi

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 22:03
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2023. május 10., szerda 21:52
Nekunk a hatso terasz mufuvel van fedve, ugy remlik 35mm-es, 2-3 eve volt 10k/nm. Mi raktuk le, lehet hozza venni kulon ragasztot, de igazabol barmilyen ipari ragaszto megteszi (sot ugy remlik az fogta meg vegul rendesen). Vagasnal esznel kell lenni, hogy az illesztes ne legyen csunya.Realista24 írta:Azt tud a kertben, meg a szomszédban. Azt jobban is szeretem.Halfkey írta: Amikor a szegény a félre tenni sem tudó Csaba megszólal, az mindig a prémiumtermék lesz![]()
Kapukat remélem teszel a teraszra R24 hogy focázni tudjon a gyermek![]()
![]()
![]()
Nem tudom hogy meleg lesz e, nem gondoltam ilyenbe. Ezért is kérem az okosokat meg hehet hogy szóljanak hozza![]()
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 10., szerda 21:49
jajj ezzel ne is idegelj, hetek óta nem tudja asszony eldönteni a fürdőkbe a csempét, padlólapot, már eszem a kefét mert a mester meg jönne dolgozni.Halfkey írta:
Persze persze, ti végül az arany lapok mellett döntöttetek a teraszra![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 10., szerda 21:47
Persze persze, ti végül az arany lapok mellett döntöttetek a teraszraDe hát írtam, hogy nem az enyém:D
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. május 10., szerda 21:41
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 10., szerda 21:23
De hát írtam, hogy nem az enyém:DHalfkey írta: Amikor a szegény a félre tenni sem tudó Csaba megszólal, az mindig a prémiumtermék lesz![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 10., szerda 21:18
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 21:15
Azt tud a kertben, meg a szomszédban. Azt jobban is szeretem.Halfkey írta: Amikor a szegény a félre tenni sem tudó Csaba megszólal, az mindig a prémiumtermék lesz![]()
Kapukat remélem teszel a teraszra R24 hogy focázni tudjon a gyermek![]()
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. május 10., szerda 21:13
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2023. május 10., szerda 21:03
HozzászólásSzerző: csababarca » 2023. május 10., szerda 20:56
Én a hollandpázsit-ot ismerem ilyen téren, nekik van speckó teraszravaló, bár abból is többféle.Realista24 írta: Van valakinek tapasztalata műfűvel?
Nagyjabol 30 nm-es teraszra gondoltam ilyen megoldast. De, hogy erre mi lehet az idealis szalhossz, minoseg, stb., meghallgatnek tapasztalatokat.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 10., szerda 20:18
Szerintem Perez lesz a te barátodRealista24 írta: Van valakinek tapasztalata műfűvel?
Nagyjabol 30 nm-es teraszra gondoltam ilyen megoldast. De, hogy erre mi lehet az idealis szalhossz, minoseg, stb., meghallgatnek tapasztalatokat.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 10., szerda 20:15
Realista24 írta:Jól van akkor.Realista24 írta: Van valakinek tapasztalata műfűvel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 20:08
Jól van akkor.Realista24 írta: Van valakinek tapasztalata műfűvel?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 10., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 16:54
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 9., kedd 16:44
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2023. május 9., kedd 16:40
2-es metró sem áll meg ott, mi történt?'shutterisland írta: nem kis haccacare lehet a keletinel, 4 tuzolto, 2 kataszrofavedelmes furgon, 2-3 mento es rendorautok eddig, de ahogy setalok el meg jon par az uton.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. május 9., kedd 16:26
HozzászólásSzerző: babaking » 2023. május 5., péntek 14:16
Anno asszem úgy volt, hogy az első régió ingyenes. Egyébként a túrázás is egy rohadt drága hobbi tud lenni. Egy idő után a "csak egy Decathlonos bakancs kell hozza" marhára nem igaz, viszont kezdésnek tökéletes, hogy jól besszippantsa az embertnmate írta: [
Meg kell venni, nem tudom van-e még az, hogy Pest megye ingyenes, anno valahogy nekem ingyen odaadták. De a komoot tervezője egy hazug szar amúgy, rosszabb, mint a chatgpt![]()
Ezen kívül all-trails-en lehet nézegetni túrákat, van feltöltve pár mások által.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem