én felkészültem a legrosszabbra

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 9., kedd 11:35
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 11:27
Nekem mar minden ajandek tavaly ota, amit ad a csapat. Az elvarasaimat mar regen tuljteljesitettek.hehetheoriginal írta:wait. 10.-ért? 10. miért? 10. sörért?Realista24 írta: Gyerekek...ugy erzem, mintha a Tizedikert mennenk....total kivagyok
Ez a video meg....![]()
![]()
![]()
hátrább az agarakkal, vegyétek le az elvárásokat, massziv underdog a madrid most, még jobban, mint tavaly, már ott is mák kellett nem egy párharcban, de most még nagyobbra nyilt az olló a két csapat közt.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 9., kedd 11:19
wait. 10.-ért? 10. miért? 10. sörért?Realista24 írta: Gyerekek...ugy erzem, mintha a Tizedikert mennenk....total kivagyok
Ez a video meg....![]()
HozzászólásSzerző: lestat » 2023. május 9., kedd 11:14
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 9., kedd 11:13
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 9., kedd 11:09
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 10:55
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2023. május 9., kedd 10:27
Made my day. Hatalmas videó, köszitomi_b írta:Ramos gólját azóta se nagyon übereli semmi, pedig aztán volt azóta néhány last minute produkciónk.flori írta: Kis hangolódás mára: https://twitter.com/madridistatvYT/stat ... 4893924353
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 10:13
igen amúgy, onnantól kezdve jöttek az ilyen győzelmek.wZoLee7 írta:én ott tanultam meg h a sípszóig nincs vége
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 9., kedd 10:10
én ott tanultam meg h a sípszóig nincs vége, már álltam az ajtóban a távirányítóval a kezemben, hogy na ezt még megvárom aztán megyek aludni, franc sem kíváncsi matracék ünnepléséreSierra írta:Elképesztő pillanat volt, felejthetetlen. Top1 focis emlék nekem, ott tényleg áttört egy kurva magas gát.tomi_b írta: Ramos gólját azóta se nagyon übereli semmi, pedig aztán volt azóta néhány last minute produkciónk.
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2023. május 9., kedd 10:10
Én arra számítok, hogy úgy alakul a meccs eleje, mint a pool elleni első meccsen. Kiváncsi vagyok mennyire maradunk az öltözőben. Valamiért mindig nagyon meg tudunk lepődni, ha valaki az elején nekünk jön.wZoLee7 írta: Egyszerű a mai recept, nem szabad hátrányba kerülni. Teljesen mind1 nekünk ki játszik otthon a visszavágón, mentálisan erősebbek vagyunk bárhol a világon a bl-ben, a city viszont kétlem, hogy elfelejtette volna a tavalyi párharcot, döntő pillanatban ott lesz a fejükben.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2023. május 9., kedd 10:04
Elképesztő pillanat volt, felejthetetlen. Top1 focis emlék nekem, ott tényleg áttört egy kurva magas gát.tomi_b írta: Ramos gólját azóta se nagyon übereli semmi, pedig aztán volt azóta néhány last minute produkciónk.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2023. május 9., kedd 9:59
Óriási videó. Néhol könny csordult a szemembe..flori írta: Kis hangolódás mára: https://twitter.com/madridistatvYT/stat ... 4893924353
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2023. május 9., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: flori » 2023. május 9., kedd 9:36
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2023. május 9., kedd 8:04
Miert lenne meleg Laportet kirakni szelre?RaúlCF írta: kíváncsian várom a City hogy áll fel. kiesett Aké aki az egyedüli bhv. Laporte elég meleg lenne a szélen szóval kb nincs is más opció mint a 3-2-4-1 amit mostanában játszanak ugyanakkor Akanji meg a kp-ról kihúzódó Stones Vini ellen érdekes lehet oda nagyon kell nekik Walker viszont akkor meg a felállás nem megy.
HozzászólásSzerző: Newman » 2023. május 9., kedd 0:03
90% hogy Walker lesz Aké helyett. Ő állt be szombaton és az angol lapok is ezt a megoldást tartják valószínűnek.RaúlCF írta: kíváncsian várom a City hogy áll fel. kiesett Aké aki az egyedüli bhv. Laporte elég meleg lenne a szélen szóval kb nincs is más opció mint a 3-2-4-1 amit mostanában játszanak ugyanakkor Akanji meg a kp-ról kihúzódó Stones Vini ellen érdekes lehet oda nagyon kell nekik Walker viszont akkor meg a felállás nem megy.
HozzászólásSzerző: rikko » 2023. május 8., hétfő 22:53
Akkor leegyszerűsítem , hogy te is megértsd.hehetheoriginal írta:ez pont olyanEz pont olyan, mint régen a Jordan féle Bulls. Nem MJ-t kellett fogni, mert ha akarta megdobta a maga 30-50 pontját emberrel is. Ha megvolt Pippen és Harper , akkor már kb nyert meccs volt.![]()
főleg, hogy azt a bullst sehogy se sikerült megfogni soha senkinek![]()
meg azért a binicius - mike párhuzam, na az kőkemény heroin![]()
![]()
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2023. május 8., hétfő 22:50
le kellett cserélni és nincs a keretben.Tomidzsi írta:Aké tuti nincs? Leeds ellen még játszott szombaton.RaúlCF írta: kíváncsian várom a City hogy áll fel. kiesett Aké aki az egyedüli bhv. Laporte elég meleg lenne a szélen szóval kb nincs is más opció mint a 3-2-4-1 amit mostanában játszanak ugyanakkor Akanji meg a kp-ról kihúzódó Stones Vini ellen érdekes lehet oda nagyon kell nekik Walker viszont akkor meg a felállás nem megy.
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem