raul 4 ever írta:
Kicsit szeleburdi hasonlat
Amúgy ha felvállalja Pep a 3241-üket, és a 3kh "fogja" a mi támadóinkat, az meleg lehet nekik..
A Haaland - Rüdi párharc viszont csemege lehet, mindkettő igazi őrült.
Vagy le leszünk simázva, vagy szoros lesz végül, viszont azt meg nem kérdés fejben hol viselik könnyebben. Szerintem ez most (is) előrehozott döntő.
Én sajnos fordítva érzem a lesimázást, de bármit megadnék, hogy neked legyen igazad.
Sajnos nincs aranylabdas Benzemank, a kp 1 évvel idősebb lett, Modricnak nem sok jó meccse volt még idén. Valverde a VB óta nulla, Rodrygo két arcú. Rudiger az idei szezon alapján inkább egy gyengébben sikerült igazolás, Militao (a jelenlegi formaja ellenere is) hianyozni fog. Talán csak Vinicius lépett szintet tavaly óta, illetve természetesen Camavinga, akire viszont úgy fest hatvedkent szamitunk.
Tavaly azért Vini sem ment el sokszor a védője mellett, csak egyszer amikor Pep cserélt, és rosszul. Abból mondjuk kumma szép gól lett, de hajj....idén bárcsak lenne ilyen momentuma. A City ugyanúgy masszív, plusz van egy Haaland is, aki jelenleg a világ tetején van. Rohadt nehéz lesz, de a lelkem eladnám egy győzelemért.
Ettől függetlenül simán elofordulhat, hogy Benzema elohuzza az aranylabda formáját, vagy hogy Valverde berobban, esetleg amíg mindenki Vinire koncentral, addig Modric odateszi Rodrygo elé aki beveri. Nekünk sem kell szegyenkeznunk, egyszerűen csak az idei év alapján nem látom azt a pluszt a csapatban, mint tavaly. De nyerjünk, nyerjünk, nyerjünk, ha szurkolásrol van szó, rajtam nem fog múlni.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”