Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
___Samy___

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. november 18., hétfő 18:49

Talán Benderből lehetne hasonló játékos, még őt lehetne megkörnyékezni, bár ő is csak nyáron hozható. De azt azért szögezzük le, hogy Bender jelenleg még nem jobb Khediránál. De tény, hogy a mi rendszerünkbe jobban passzolna, és ha képes lenne még egy szintet lépni, akkor elég komoly fegyvertény lehetne a leigazolása.
ha khedira darabos, akkor bender még jobban az, nekem nem kellene

talán lehet abban valami, hogy pogba nem lenne jó a jobb oldalon, de attól, hogy nem ott játszik még nem jelenti azt, hogy nem jó
egyébként én még ramires mellett guarint tudnám arra a szerepkörre meg pozícióra megemlíteni, de ő nincs azon a szinten, viszont megszerezhető szerintem
bár nem sok inter meccset láttam mostanában, szóval nem tudom, hogy védekezésben mennyire stabil, de ezen kívül mindenben veri khedirát
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 18., hétfő 18:47

Hát én meg, ha nem tudnám hozni a két francia közzül az egyiket (Pogba, Matuidi) akkor bepróbálkoznék Montolivoért... Csak hát a Milán meg a jó üzlet az két külön fogalom...

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 18:38

miVida írta:
Másodsorban pedig amit miVida leírt Khedirarol és ezek után egy ugyanazokkal a gyengeséggekkel rendelkező játékost hozna.... Na az az össze-vissza beszélés mintapéldája.
én egy szóval se mondtam, h khedira=kondogbia, és szerintem nem is igaz......jobb kondogbia, de hát most mit mondjak... nézz több sevilla meccset vagy mi... de megmondom őszintén, én is hozatnám inkább - 1Vidal, 2Pogba, 3Gündogan és 4Verratti - vkp-n ezek JOBB teljesítményre képesek mint a hercegünk...
Nem az a lényeg, hogy Kondogbia egy picit jobb, mint Khedira, vagy nem, itt az a lényeg, hogy azok a gyengeségei, amik Khediránál itt a kiváltották a közutálatot. Ugyanazt a suta játékot hozná, mint Khedira. Az, hogy gyorsabb, vagy hogy meccsenként 2-vel több labdát szerez, nem igazán változtatna azon a tényen, hogy a játékban gyenge lenne, ami itt sokaknak a nagy baja Khedirával.

A leírt nevekről meg annyit, hogy Verratti inkább hátsó irányító, Gündogan támadóbb felfogása, mint amire szükség van, úgyhogy maradt Pogba vagy Vidal (bár RMFC szerint Pogba nem jó jobb oldalon, ami könnyen lehet, de azért mégiscsak közelebb van játékban ahhoz, amit keresünk, mint a másik kettő).

Szóval végre kezdik páran látni, hogy nem olyan könnyű megtalálni a megfelelő embert Khedira helyett, és ez a fő oka annak, hogy még itt van, és ezért nem volt őrültség a MU 40 milliós pletykaszerű ajánlata. Nincs nála jobb megszerezhető vkp (aki tényleg vkp -nem hátsó irányító, meg offenzív btb, meg tököm tudja még milyen posztot lehetne ide sorolni-, jobb oldalon is el van, technikailag is jobb Khediránál, taktikailag fegyelmezett -ez ugye Lass és klónjainak a kivétele, nálam itt szerepel Luis Gustavo is azon tény mellett, hogy ő inkább utolsó ember a kp-n, ami ugye itt Xabi/Illara-). Szóval sok tényezős a megfelelő játékos kiválasztása, és butaság azt mondani, hogy bárki jobb lenne.

Egyébként az új 4-3-3-as rendszerbe nekem Ramires lenne az álom (4-2-3-1-ben ugye ő oda nem jó, oda Khedira jobb), mert a védekezése mellett támadásban amolyan jobb oldali kp-s szerepet is be tud tölteni, és ez egy komoly fegyvertény lehetne. Szerintem tökéletes választás. A baj az, hogy szinte megszerezhetetlen, ahogy Vidal és Pogba is. Talán Benderből lehetne hasonló játékos, még őt lehetne megkörnyékezni, bár ő is csak nyáron hozható. De azt azért szögezzük le, hogy Bender jelenleg még nem jobb Khediránál. De tény, hogy a mi rendszerünkbe jobban passzolna, és ha képes lenne még egy szintet lépni, akkor elég komoly fegyvertény lehetne a leigazolása.

miVida
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema (Marcelo,Kovacic,Kroos)
Kedvenc csapatod: Real Madrid (DVSC, Francia válogatott)

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 18:28

csabi* írta:
cart írta:Te is nézhetnél több Sevilla meccset, esetleg feltűnne, hogy Kondogbia nem játszik már ott :lol:
epic :D
sok hozzászólását olvastam neki, általában fogom a fejem hogy wtf?! de ez, ez mindent visz.
ekkora öngólt még ezen az oldalon nem láttam. pedig volt itt már egy-két "fura" arc. :lol:
na jó de hogy csak igazoljam magam, h elírás volt, tudtam h kondogbia már nm spanyol ligás:
PosztSzerző: miVida Dátum: Ma, 9:34

Na ha most Kondogbiat nem vitték volna el, akkor tiszta sor lenne, h ki jönne... :kivagyhe:
jó? so nem kell itt a fejeteket fognotok, először járjátok ki a gimit meg az általánost, és utána pöfögjetek :)
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. november 18., hétfő 18:22

cart írta:Te is nézhetnél több Sevilla meccset, esetleg feltűnne, hogy Kondogbia nem játszik már ott :lol:
sok hozzászólását olvastam neki, általában fogom a fejem hogy wtf?! de ez, ez mindent visz.
ekkora öngólt még ezen az oldalon nem láttam. pedig volt itt már egy-két "fura" arc. :lol:

rakitic meg nem kell.
támadóbb szellemű, az meg van nála jobb is a jelenlegi keretben. "házon belül" kell megoldani. remélem olyan megoldást találnak ami be is válik, aztán nyáron ha khedira felépült akkor kap annak örömére egy rep jegyet.

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2013. november 18., hétfő 18:17

epic :D
Kép

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 18:16

:roll: fail.
jó monaco akko :D (de akkor is lehet nézni tavalyi sevilla meccseket) - na mind1 úgyse aktuális már
Mert mit használ az embernek, ha az egész világot megnyeri is, de az ő lelkében kárt vall? Avagy micsoda váltságot adhat az ember az ő lelkéért?

Courtois - Odriozola-Ramos-Varane-Alaba - Kovacic-Kroos - Isco - Hazard-Mbappé-Asensio

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2013. november 18., hétfő 18:12

Te is nézhetnél több Sevilla meccset, esetleg feltűnne, hogy Kondogbia nem játszik már ott :lol:

miVida

HozzászólásSzerző: miVida » 2013. november 18., hétfő 18:08

Másodsorban pedig amit miVida leírt Khedirarol és ezek után egy ugyanazokkal a gyengeséggekkel rendelkező játékost hozna.... Na az az össze-vissza beszélés mintapéldája.
én egy szóval se mondtam, h khedira=kondogbia, és szerintem nem is igaz......jobb kondogbia, de hát most mit mondjak... nézz több sevilla meccset vagy mi... de megmondom őszintén, én is hozatnám inkább - 1Vidal, 2Pogba, 3Gündogan és 4Verratti - vkp-n ezek JOBB teljesítményre képesek mint a hercegünk...

Géci
Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos

HozzászólásSzerző: Géci » 2013. november 18., hétfő 17:24

Khediránál csak védekezőbb lehet... Nálam akkor is Pogba, Matuidi vonulat élvez prioritást, de itt Pogba akkor isten lenne, hogy azt Ő maga sem hinné el...

BBeno

HozzászólásSzerző: BBeno » 2013. november 18., hétfő 15:31

hogy én erre még nem gondoltam. nagyon remélem hogy a németek minél hamarabb bevezetik. lassan csak elér a foci is oda hogy majdnem modern és igazságos eredmények születnek a munkájukat jól elvégezni nem tudó sporiknak köszönhetően.
GARETH:coffee:

RONCI A LEGENDA

Grande Pipita Higuaín

Ronaldo: Özil zseni

VAR<3

18/19: Perez nagy éve .lol. P3/L16/SF

Götze Gareth ReusRashford KdB Hazard Sterling Lukaku Mario Pogba Sané James Jesús

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2013. november 18., hétfő 15:15

Ha jo lesz zonazasban, felolem johet Kondogbia is akár:mrgreen:

portillo
Kedvenc játékosaid: Javier Portillo, Robinho, Varane, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: portillo » 2013. november 18., hétfő 15:03

Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Nem emlékszem, talan 30 millió.
Puhul az öreg is...
Pár éve 30-ért még csak Navas egyik cipőjét adta volna. :lol:

Amúgy Rakiticet mostanában nem láttam, de ő valóban támadóbb szellemű volt régebben.
Kondogbia meg szerintem nem darabos, csak mivel magas, ilyen fura mozgása van. Én elnézegetném, de ezzel együtt nem sietném el a dolgot.
Szégyen a kukás, de hasznos.

GT37
Kedvenc csapatod: Barça, Spurs

HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. november 18., hétfő 14:50

Egyébként Rakitic nem jóval támadóbb szellemű játékos, mint Khedira? :hmmm:

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 14:49

Realista24 írta:Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Ha annyira nem akarna megválni tőle, akkor 50 vagy 100 millás kivásárlási árat szabna, de ha csak 30 millió, akkor ez jelzés, hogy ennyiért bárki elviheti. Ez az örökös ellenség meg na... Barca és az Atma már így is örökös ellenség, szerintem még egy örökös ellenséggel együtt tudunk élni.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. november 18., hétfő 14:39

Van kivasarlasi ara, es ha azt kifizeti valaki, akkor egy örökös ellenséget szerzett magának. Ezt mondta del Nido.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toky
Kedvenc játékosaid: Casillas, Varane, Ramos, Benzema, Marcelo, Alonso, di María, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: Toky » 2013. november 18., hétfő 14:32

dzsihad91 írta:
tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet... :mrgreen: azóta ilyen kijelentés nem helyt álló :D
Ezzel csak az a gond, hogy Figo a kivásárlási árán érkezett hozzánk, és azért is, mert szeretett volna jönni.
Rakiticnél egyáltalán nem biztos, hogy volna kedve, és még ha jönne is, akkor sem biztos, hogy van kivásárlási ára. Ha nincs, akkor a Sevilla nyugodtan mondhatja, hogy nem. És Pérez semmit nem tud majd csinálni.

dzsihad91
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Raúl, Casillas, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo...
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsihad91 » 2013. november 18., hétfő 12:32

tubatibi írta:Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
Perez Papa Figo-val borított minden ilyen elvet... :mrgreen: azóta ilyen kijelentés nem helyt álló :D

Matt009

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2013. november 18., hétfő 12:25

Realista24 írta:
Értem én hogy senki se jó,(azzal hogy Kondogbia darabos biz isten még egyet is értek),de mondj már valakit aki neked jó,mer most má kívancsi vagyok nagyon...
Mivel azt írta, hogy Kondogbia ugyanolyan darabos, mint Khedira, és Mattnél Khedira tökéletes a szerkezetbe, ezért ebből kiindulva neki jó lenne.

Bendtner semmi rosszat nem mondott, ha választhatna, akkor döntene így. Csak nem csórikámon múlik a dolog :mrgreen:
Nagyon kérlek Realista ne írj olyat rólam, amiről gőzöd sincs. Kismilliószor leírtam, hogy Khedira nekem is kevés. Ergo Kondogbia is kevés.

tubatibi

HozzászólásSzerző: tubatibi » 2013. november 18., hétfő 12:13

Esélytelen,hogy elhozzuk a Sevilla csapatkapitányát és a legjobban teljesítő játékosát.
"If you don't like your destiny, don't accept it."

Vissza: