Ahogy R beirta

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 8., hétfő 18:02
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2023. május 8., hétfő 17:44
Hogy lehet ezen röhögni bassza meg?hehetheoriginal írta:Realista24 írta: Amíg vert a döntőben két golt, addig kiraboltak a kecojat.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2023. május 8., hétfő 14:30
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. május 8., hétfő 13:32
Realista24 írta: Amíg vert a döntőben két golt, addig kiraboltak a kecojat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. május 8., hétfő 13:22
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 7., vasárnap 13:52
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2023. május 7., vasárnap 9:40
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2023. május 7., vasárnap 9:02
Rodrygo nagyon patika, ha egy 10 centivel magasabb lenne, még elnyomhatatlanabb lenne, de így is a termetéhez képest nem beszari gyerek, és megy mint a mérgezett egér. Tetszik, hogy végre bevállalja az 1v1eket, és meg is nyeri azokat szép számmal. Kedden is érkezni fog figyeljétekBabinho írta: Vele egyebkent nagyon jól beállt a 4-3-3, tényleg 3 támadóval állunk fel, ez jó, Vininek es Karimnak is, a csapatnak is, és nem ment a vedekezes rovására, mert alázatos nagyon Rodrygo. Tegnap is volt hogy labdavesztés után ő sprintelt vissza az ellenféllel. Addig üldözte amíg Carvajal ölébe nem zavarta és ő simán szerelt, pedig az jó kontra lett volna...
Egyedül Fede szívta meg hogy nem támadóba játszik, mert hihetetlen de kp létére nem tetszik neki egyelőre ez a szerepkör...
HozzászólásSzerző: Babinho » 2023. május 7., vasárnap 8:50
HozzászólásSzerző: Remy » 2023. május 7., vasárnap 0:29
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 21., péntek 14:03
erre nem is gondoltam.......ferni írta: Gondolom a jelenlegi keretben lévő aktív játékosok vannak rajta, akiknek van esélyük növelni a számot.
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2023. április 21., péntek 13:01
HozzászólásSzerző: ferni » 2023. április 21., péntek 12:58
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. április 21., péntek 12:55
Szerintem sokkal több 0-ás van, itt valami nem stimmelh3x0r írta:
Jesús Vallejo : 0
Eduardo Camavinga : 0
Dani Ceballos : 0
Aurélien Tchouaméni : 0
Álvaro Odriozola : 0
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 21., péntek 8:47
Cristiano Ronaldo : 105 (101 meccs)Gascoigne írta:Gondolom, itt bajnokok ligája alatt a névváltozatás utáni éveket értik, mert nincs az az isten, hogy Puskás és Di Stefano előtt járna.flori írta: 2 goals away from the 4th highest scorer in Real Madrid’s Champions League history.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2023. április 21., péntek 7:50
Higuain?Realista24 írta:CRGascoigne írta:
Gondolom, itt bajnokok ligája alatt a névváltozatás utáni éveket értik, mert nincs az az isten, hogy Puskás és Di Stefano előtt járna.
Ki az első négy? CR, Benzema, Raúl az alap, a negyedik talán Ramos?![]()
Karim
Raúl
Morientes
Bale, Figo, Guti, RC
Ramos, Helguera
RvN
Morientes elvileg 17 golos 58 meccsen.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. április 19., szerda 18:31
Engem Helguera lepett meg a legjobban, es Ramos "keves" golja.Gascoigne írta:Morientes persze, gondolhattam volna.Realista24 írta:
CR
Karim
Raúl
Morientes
Bale, Figo, Guti, RC
Ramos, Helguera
RvN
Van néhány név ezen a listán, aki meglep. RvN alatt súlytalanok voltunk, nyolcaddöntőn se jutottunk túl, csoportmeccsek alatt lődözhette biztos össze.
Ramost gondoltam, RC-t gondoltam, Helguérát kevésbé. Kemény, hogy három védő is ennyire gólerős volt.
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2023. április 19., szerda 18:01
Morientes persze, gondolhattam volna.Realista24 írta:CRGascoigne írta:
Gondolom, itt bajnokok ligája alatt a névváltozatás utáni éveket értik, mert nincs az az isten, hogy Puskás és Di Stefano előtt járna.
Ki az első négy? CR, Benzema, Raúl az alap, a negyedik talán Ramos?![]()
Karim
Raúl
Morientes
Bale, Figo, Guti, RC
Ramos, Helguera
RvN
HozzászólásSzerző: miro. » 2023. április 19., szerda 10:41
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2023. április 19., szerda 10:07
Csak nincs rivaldafenyben es nem szopkodjak ot a mediaban. Illetve teszi a dolgat, alazatosan, az ilyeneket nem szoktak felkapni, ennek nincs hirerteke.Sierra írta: Sokszor tényleg súlytalan, szürke, de a kisgyerek megint eldöntötte.Érdekes játékos az fix.
Jelenlévő fórumozók: 16 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem