Vinícius Junior - 7
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Vinícius Junior - 20
Fantasztikus
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ha igy folytatja, akkor is aranylabda eselyes lesz, ha a laligaban hisztizik folyamat. Egyebkent az a kulonbseg, hogy spanyolban sokkal jobban es tobbszor odabasznak, mert tudjak, hogy ott a birok engedik. Nemzetkozi szinten mar kevesbe mernek ugy odalepni a tamadonak. Szerintem.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Ha nem lenne faszkalap siman aranylabda eselyes lehetne.

Azé elférne.Faust írta: Kell a tosznak bappe. Na.

Mondjuk vmelyiknek akkor a jobboson kéne játszania.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Pont ez az miert nem lehet bajnokikhoz is így hozzálni. Itt is felrugtak aztan mosolygott és ment tovább, nem reklamált, grimaszolt.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Igy kellene ezt mindig! Eddig le a kalappal minden tekintetben

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Vagy írjál tisztességesen vagy ne írjál. Ha nem megy, segitek.Galacticos írta: Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Galacticos
Lehet h a laligaba fejben gyenge, de oriasi clutch lett a blben o is.
Kell a tosznak bappe. Na.
Ez szöget ütött a fejembe. Bár már későre jár, így a tévedés jogát fenn tartom, de nekem érdekes dologra lettem figyelmes. Sánchez Martínez bíró úr idén 4 meccset vezetett nekünk. Vini 3 sárgát kapott.Kerlon írta: Látom a birokkal nrm sikerult krzet fognia a meccs elejen
Aztán a csütörtöki hír:
"Anti-Corruption Prosecutor studying a report on the bulky assets of 4 referees:
lClos Gomez
lS. Jaime Latre
A. Hernandez Hernandez
J. Maria Sanchez Martinez
Luxury apartments & chalets were paid in cash without asking bank for any credit"

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Ja sorry azt hittem ironiaraul 4 ever írta:Forgatja a fene.. Csak szerintem is más ember lett fehérben..lestat írta:
Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.
Kiforgathatod Raul.
De igen. Mar 08 ra az aranylabdas eveben mas szint volt fejben.
MU-ban csinált ilyen duzzogósfej pózokat a bírónak, ha nem tetszett neki az ítélet, de én az első madridi meccse után kalapot emeltem. Szerintem összeszedettebb lett fejben itt.

Cristiano Ronaldo
❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48

Danke Toni
Zinedine Zidane

-
- Kedvenc játékosaid: Modric, Marcelo, Benzema, Xabi, Kroos, Zidane, Guti
Többen is felvetettétek már, de ezt ezerszer inkább látom Fedében. Ettől függetlenül osztom, hogy Vini lehetne fejben érettebb, csak valahogy egyáltalán nem érzem, hogy ő kerülhetne a csapathierarchia csúcsára. Ahhoz kellene tekintély is, nem hullik csak úgy valakinek az ölébe.Pad'em írta: Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Forgatja a fene.. Csak szerintem is más ember lett fehérben..lestat írta:Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.Sierra írta:
Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.
Kiforgathatod Raul.
MU-ban csinált ilyen duzzogósfej pózokat a bírónak, ha nem tetszett neki az ítélet, de én az első madridi meccse után kalapot emeltem. Szerintem összeszedettebb lett fejben itt.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Amiről to beszéltek azok 40 évesen is megvannak nála. Nem azt nőtte ki, hogy nem tud veszíteni, hanem a feleseleges cirkuszokat. Viniciusszal sem az a baj, hogy néha lemegy a roló, hanem hogy konkrétan már nincs olyan meccs ami nem a vergődéséről szól.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- lestat
Mas akkor a jelentese a hisztisnek nekem mint nektek.Sierra írta:Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.lestat írta:Hisztis majom. Nalunk?
Kiforgathatod Raul.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Mondom nalunk valtozott az a mentalitasa, mit nem lehet ezen megerteni. Csak kellett hozza par krach a csapattal, Mourinho masodik evetol szamitom en olyannak, amiert szerettuk, mentalitasban. En speciel nagyon emlekszem, mert elotte kivoltam tole, ha a goljait nem szamitjuk, de ott valami atkattant nala, ahogy az egesz csapatnal is.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igen, idejött és onnantól már nem volt azlestat írta:Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Phu nekem ilyen abszolut nem remlik.
Voltak neki felesleges cselezgetesei a MUban arrol gyorsan leszoktattak. Dobalta magat a MU-ban. Arrol is leszokott.
Ilyen tekintetben mi komplett jatekost kaptunk.
Emlekszem egy almeria elleni meccsen asszem felrugtak 09-10 kormyeken. Felallt es mutogatottna kozomsegnek hogy hangosabban szidjak nyugodtan.![]()
Abszolut nem volt hisztis. Max ha kikaptunk lett agyergorcse.

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
Hát ő is elég sokszor vergődött, reklamált. Ha nem passzoltak neki azért, ha nem tudta berúgni a helyzetét akkor azért. Vagy emlékezzünk csak a Magyar-Portugál 3-3-ra, ott is szétsavazták az emberek.lestat írta:Hisztis majom. Nalunk?
- lestat
Hisztis majom. Nalunk?Faust írta: Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Phu nekem ilyen abszolut nem remlik.
Voltak neki felesleges cselezgetesei a MUban arrol gyorsan leszoktattak. Dobalta magat a MU-ban. Arrol is leszokott.
Ilyen tekintetben mi komplett jatekost kaptunk.
Emlekszem egy almeria elleni meccsen asszem felrugtak 09-10 kormyeken. Felallt es mutogatottna kozomsegnek hogy hangosabban szidjak nyugodtan.

Abszolut nem volt hisztis. Max ha kikaptunk lett agyergorcse.
Cristiano Ronaldo
❼
Danke Toni
Zinedine Zidane

Danke Toni
Zinedine Zidane

Hat nem tudom, szerintem nalunk lett hisztis majombol minden idok legjobbja. Elotte is embertelen volt persze. De amugy is szerintem teljesen baromsag oket osszehasonlitani.
Én meg azt nem értem miért kell valakit a világ egyik legjobb karrierjét befutó játékosához hasonlítani. Hát ez mennyire nem fair már, nyilván az e korú CR-hez képest a játékosok 99.99%-a lófütty.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Én nemértem miről beszélnek. Cr 22-3 évesen a világ legjobbja volt aki már minden megnyert a uniteddel.
Mourinho még a horizonton sem volt amikor már egy kész játékos volt. 2003-06 kozott volt talán olyasmi mint vinidzsí. De akkor jóval fiatalabb volt mint a mostani vinicius.
Mourinho még a horizonton sem volt amikor már egy kész játékos volt. 2003-06 kozott volt talán olyasmi mint vinidzsí. De akkor jóval fiatalabb volt mint a mostani vinicius.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams