Vinícius Junior - 7
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Vinícius Junior - 20
Mbappenak sosem lesz Párizsban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
20-on par eves a srac.
Nezzetek mar vissza a 22 23 eves cr-t.
Talan meg rosszabb is volt mentalisan.
Ezzel nem azt mondom, hogy be fog noni a feje lagya mert van ra boven ellenpelda is. De nem kell temetni. Benne van az is higy 25 6 eves korara tok mas lesz mentalisan.
Nezzetek mar vissza a 22 23 eves cr-t.
Talan meg rosszabb is volt mentalisan.
Ezzel nem azt mondom, hogy be fog noni a feje lagya mert van ra boven ellenpelda is. De nem kell temetni. Benne van az is higy 25 6 eves korara tok mas lesz mentalisan.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KAG 2023. május 7., vasárnap 21:30-kor.
ZIDANE
- Pad'em
Félidőben tuti elkapták a pöcsét mert látványosan visszavett az arcából. Amikor szarrá rúgják érthető a felháborodása, de amikor semmi agresszív nem történik ellene és taknyosra szopatja a védőjét + a csapat legjobbja akkor nem értem miért kell ez a kihaénnem vagánykodás meg kötözködés. Tényleg mint valami aluljárós cigány a Blahán.
Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is. Teljesítményben top 3 támadó minimum, tarthatatlan, nem igen van ellenszer, Araujo volt eddig a kriptonitja, de legutóbb rá is bohócsipkát rakott végre. Még ha a lövőtechnikáján tudnak csiszolni akkor tényleg aranylabda pár éven belül, lehet elöbb lesz neki mint Mbappénak.
Ez csak rosszabb lehet ha nem lesznek már az öregek, tehát sanszosan 2024 őszétől. Ő lesz a vezérürü, hát fel kell nőjön viselkedésben is. Teljesítményben top 3 támadó minimum, tarthatatlan, nem igen van ellenszer, Araujo volt eddig a kriptonitja, de legutóbb rá is bohócsipkát rakott végre. Még ha a lövőtechnikáján tudnak csiszolni akkor tényleg aranylabda pár éven belül, lehet elöbb lesz neki mint Mbappénak.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Realista24 írta:Ha ez be tud következni, akkor Aranylabdás lesz.lzoltan írta: Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
Remélem befog. Csak ne pakolják tele izommal, kell neki a sebesség, mert szerintem soha nem lesz egy Benzema féle játek inteligenciája.
Szerintem megéri türelmesnek lenni vele. Jó a lehetőség, reméljük érik fejben is. CR adhatna neki indulatkezelési tanácsokat, rá talán hallgatna is.
*A cityben

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha ez be tud következni, akkor Aranylabdás lesz.lzoltan írta: Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Zidane, R9, Benzema, Vinicius
Szerintem ki fogja nőni,majd ha nem ő lesz a legfiatalabb a csapatban. Ha már itt lesz Endrik akinek példát mutathat. Most még nagyon hajtja a bizonyítási vágy hogy felnőjjön a nagyok közé. Maximalista erős vehemenciával, daccal és gőggel. De ezek viszik előre a fejlődésben és ezért mer neki ugrani bárkinek bármikor. Engem is nagyon idegesít, de Benzema fociját vártam utoljára ennyire mint Viniét, még 2010 körül.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Majd Perez intez neki egy Robinho karriert bár sztem imádja.dzsi91 írta: Viniciusszal ez a vergődés még csak a kezdet. Az igazi balhé akkor fog beindúlni ha hozunk a nyakára egy bappét pl, vagy holandot.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ha nem leszel RaulReal kettő, akkor semmi gondolom.kiserik írta:Úgy lesz főnök. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeRealista24 írta: Kiserik. Gyere és dicserd, és akkor nem lesz csönd. De csak ha képes vagy közben nem beleallni abba aki nem dicséri.![]()
Mert gondolom sejted hogy azonnal jön majd a fikacunami ha rászolgált, akar a teljesítménye alapján, akar a viselkedése miatt.
A teljesítményével meg két éve nincs gond összességében, ami jó, mert a tavalyi extra szezont meg lehet uberelni is tudja számokban.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Úgy lesz főnök. Kíváncsi vagyok mi lesz a végeRealista24 írta: Kiserik. Gyere és dicserd, és akkor nem lesz csönd. De csak ha képes vagy közben nem beleallni abba aki nem dicséri.

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
Tegnap az első voltam aki a topicba írtam, kritizáltam azt amiről most szó van. A viselkedését. Nem a fociját. Most senki nem arról beszél. Utánam többen csatlakoztak, és a viselkedését kritizálták.A legmókásabb az, mikor olyanokat olvashatunk, miszerint a kritikusai nem a játékáról beszélnek és társai. Persze ugyan ezek a kritikusok 1 éve, 2 éve, 3 éve ugyan ilyen vehemenciával szidták, csak épp az instája, frizurája, nevetése, labdakezelése, lövése, passza, bármilye miatt
Én mióta normalis focista lett, mindig kedveltem. Sokan vannak így. Senki nem tudta hogy ezt a szintet el fogja érni, amikor az első éveiben benny hillt hozott. De bizonyított, fejlődött, sokan meglepődtünk, szinte minden madridista megszerette, ha más nem a játékát, mert az igazán latványos és eredményes lett.
Insta, frizura? Hogy jön ez ide?
És akkor most olvasd el amit beidéztem tőled. Akik itt tegnap óta kritikát fogalmaztak meg, a nagyja biztos nem instázott, meg frizurázott. Lehet találsz egy embert. De te többes számban beszélsz. Rólunk beszélsz...tehát..
Hazudtál.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Viniciusszal ez a vergődés még csak a kezdet. Az igazi balhé akkor fog beindúlni ha hozunk a nyakára egy bappét pl, vagy holandot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiserik. Gyere és dicserd, és akkor nem lesz csönd. De csak ha képes vagy közben nem beleallni abba aki nem dicséri.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Adom. Sajnos én továbbra is bármennyire élvezem nézni, hogy nem tudják tartani, legalább annyira utálom látni, hogy Real Madrid mezben Neymarkodik. Hasonló karriert is tudok a számára elképzelni, de kívánom, hogy kerüljék el a sérülések. Eddig megvolt az, hogy Ő a csapat egyik fiatalja, hallgatnia kell másokra stb., mostmár a csapat sztárja és hova tovább, senkire nem fog hallgatni. Jön majd egy csatár, aki új lesz a csapatban, és akkor Ő lesz a támadó sor első embere, nem lesz ott Modric sem a pályán, kire fog hallgatni? Senkire. Agya meg nincs ahhoz, hogy felfogja, ezzel maga alatt vágja a fát, mert egyszer lesz egy olyan edzője aki ezt nem tűri majd el.RaúlCF írta:Tegnap be lettek fújva a faultok, Moncayola hamar megkapta a sárgáját, nagyon keményen alá se pakoltak de a meccs elejétől ment a szövegelés. Én csak néztem és nem értettem, hogy most mi nem tetszik neki. Már azt se viseli el ha a közelében állnak egy bedobásnál. Sokat kap? Igen. Jó lenne ha nagyobb védelmet kapna? Igen. Tegnap volt bármi oka, hogy megállás nélkül szövegeljen? A világon semmi. Megint kidumált magának egy lapot. Most volt eltiltott mert kidumálta magának a lapot. Előbb utóbb kiszórják és a csapat lesz szarban. Illetve ha így viselkedik semmit nem fognak neki befújni. Azt kéne felfognia, ha nem reagál ezekre, nem ül be a hintába, nincs annál nagyobb elégtétel minthogy vigyorogva szarráveri őket. Ez az egy fogásuk van rajta mert tarthatatlan. Amint leperegnek róla igazi balon dor esélyes lesz. És igen ehhez mentálisan kell felnőnie.lestat írta:
Fejben gyengenek tartod.
Aztan minden meccsen osszehoz egy golt.
Annyira nem lehet gyenge akkor.
Jogos hogy koncentralhatna inkabb a jatekra. En csak arra celoztam hogy ertheto valahol a fusztracioja. Meddig kell varni amig valaki kette tori a bokajat? Mert abszolut nincs semmilyen szereles ellene szankcionalva…
4 ilyen témám van/volt az évek alatt, ahol szembementem sok emberrel : Vini jó, EV (Tesla is) jó, CR jó ( a tripla előtt, itt kaptam is a véglegest) és Hazard rossz.Realista24 írta:Respect ha valaki Vini vagy Tesla témában leáll kiserikkel vitatkozniTjacks írta: Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad![]()
A teljesítményt nem tudom miért hoztad fel megint, ez valami terelés nálatok állandóan, kb minden alkalommal le van írva hogy a L.E.G.V.E.S.Z.É.L.Y.E.S.E.B.B. támadónk. Ettől még hadd zavarjon már bazdki hogy egy Toni Kroos kaliber nem tudja lehűteni, semmi reakció, totál lemegy a függöny a srácnál.
Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.![]()
![]()
Egy dolgot kikérek magamnak: az a hazudozás. Utálom a hazugságot. Minden, amit írtam igaz. Nézd végig Kerlon írásait Viniről a kezdetek óta.Babinho írta: A párbeszéd, vita halála kiserik első bekezdése.
Ferdítés, általánosítás, lenézés, cinikus okoskodás, hazudozás, egymástól eltérő személyek, hsz-ek, vélemények összemosása, hogy gúnyos maradhasson. Olvassátok át mégegyszer azt a bekezdést, és ezt kerüljük el ezen a fórumon...
Kiszálltam. Itt az érvek mint a segglyuk. Senki nem kíváncsi a másikéra.
Én is mindig leírom, hogy nem jó amit csinál, de azt is, hogy simán megértem és árnyaltabb a helyzet annál, amit sokan látni akarnak.
1 mondatot írtam a teljesítményéről. Mellesleg a nagy kritikusok valahogy dicsérni nem szokták. Leirják, hogy nem a teljesítményt kritizálják, de el nem nagyon ismerik. Akkor inkább csak csöndben vannak. Itt a tegnapi: mindkét gólunk az ő egyéni akciójának köszönhető nagyrészt, de inkább szidva van. Igen. Rohadt unalmas, hogy bármit csinál, vagy csönd van, vagy jön Kerlon és szidja, mint a bokrot. Pont mint annó CR-t.Tjacks írta: Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad![]()
A teljesítményt nem tudom miért hoztad fel megint, ez valami terelés nálatok állandóan, kb minden alkalommal le van írva hogy a L.E.G.V.E.S.Z.É.L.Y.E.S.E.B.B. támadónk. Ettől még hadd zavarjon már bazdki hogy egy Toni Kroos kaliber nem tudja lehűteni, semmi reakció, totál lemegy a függöny a srácnál.
Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.![]()
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Respect ha valaki Vini vagy Tesla témában leáll kiserikkel vitatkozniTjacks írta: Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad![]()

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad
Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.

Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.

A párbeszéd, vita halála kiserik első bekezdése.
Ferdítés, általánosítás, lenézés, cinikus okoskodás, hazudozás, egymástól eltérő személyek, hsz-ek, vélemények összemosása, hogy gúnyos maradhasson. Olvassátok át mégegyszer azt a bekezdést, és ezt kerüljük el ezen a fórumon...
Mindig jót derülök ezen a topikon. A legmókásabb az, mikor olyanokat olvashatunk, miszerint a kritikusai nem a játékáról beszélnek és társai. Persze ugyan ezek a kritikusok 1 éve, 2 éve, 3 éve ugyan ilyen vehemenciával szidták, csak épp az instája, frizurája, nevetése, labdakezelése, lövése, passza, bármilye miatt
aztán a nagy jósok azt is előre látták, hogy soha nem lesz belőle focista, mert rosszul áll a lába
Jelenleg a legjobb balszélső a világon. A mi fiunk. Persze sok hülyesége van, de nálam nem minden fekete vagy fehér. Tavaly odapakolta a pályára, amit kellett. Idén szintet lépett. Az év első felében brutális amit kapott és a bírók gyakorlatilag félre néztek. Jó, ha minden második szabálytalanságot lefújták ellene és így is magasan ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet a világon. Volt meccs, ahol 10-szer és senki nem kapott lapot. Hát nyíltan ordította az ellenfél edzője, hogy rúgják agyon a bíró pedig nevetett rajta. És akkor jött az, ami felett mindenki elsiklik: a Barca botrány. Ja, beigazolódik, hogy a Barca sok-sok éve megveszi a bírókat, de az, hogy Vinit legálisan szétrúghatják, az csak a brazil hibája?
És akkor jöttök itt Neymarral. Felrúgják, lefújják, minden ok. A baj ott kezdődött, hogy felrúgják és a bíró vigyorogva továbbot int. Végignyomott a gyerek úgy egy fél szezont, hogy szarrárúgták és rendszerint ő kapott lapot. Persze hiba, hogy nem tűri csöndben, vagy nem veri szarrá a védőket vigyorogva (amúgy de, ezt is csinálja, de akkor jönnek a kritikusok, hogy mennyire irritáló a vigyorgása, és mennyire nem illik a Real Madridhoz, stb
), de én totál megértem. Ott a BL. Ott minden csapat fogyatékos, hogy nem tudják mit kell ellene csinálni? Lofenét. Ott volt a példa Liverpoolban. Elkezdték faragni, majd a spori odahívta Fabinhot, hogy akkor ezt most abba lehet hagyni. Onnan nem is tudták nagyon tartani és kaptak 5-öt... A BL-ben kb fele annyit szabálytalankodnak vele szemben (ugye ez csak a lefújt eseteket nézi). Sok mindenben hibás Vini, de meg kell nézni Carlo reakcióit néha. Sok esetben nála is elgurult a gyógyszer a Vinivel való törődés kapcsán, pedig a Don nem arról híres.
Tjacks: mint írtam: Neymart felrúgták és pörgött, mint a búgócsiga. Vinit felrúgták és a bíró nevetve továbbot intett. Ez a difi.

Jelenleg a legjobb balszélső a világon. A mi fiunk. Persze sok hülyesége van, de nálam nem minden fekete vagy fehér. Tavaly odapakolta a pályára, amit kellett. Idén szintet lépett. Az év első felében brutális amit kapott és a bírók gyakorlatilag félre néztek. Jó, ha minden második szabálytalanságot lefújták ellene és így is magasan ő ellene szabálytalankodnak a legtöbbet a világon. Volt meccs, ahol 10-szer és senki nem kapott lapot. Hát nyíltan ordította az ellenfél edzője, hogy rúgják agyon a bíró pedig nevetett rajta. És akkor jött az, ami felett mindenki elsiklik: a Barca botrány. Ja, beigazolódik, hogy a Barca sok-sok éve megveszi a bírókat, de az, hogy Vinit legálisan szétrúghatják, az csak a brazil hibája?

Tjacks: mint írtam: Neymart felrúgták és pörgött, mint a búgócsiga. Vinit felrúgták és a bíró nevetve továbbot intett. Ez a difi.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Miért lenne nagyságrendekkel más eredmény? Még mindig kivan emelve hogy Ő a legveszélyesebb játékosunk. Ettől függetlenül sokaknak bassza a csőrét ha jó páran rossz szemmel nézzük a viselkedését és hangot adunk ennek.halamadrid írta: Ismételjük már meg a fenti szavazást, vagy valami ahhoz hasonlót. Mocskosul kíváncsi lennék az eredményekre.
A neymaros kérdésre tényleg érdekelne a válasz az érintettektől