4 ilyen témám van/volt az évek alatt, ahol szembementem sok emberrel : Vini jó, EV (Tesla is) jó, CR jó ( a tripla előtt, itt kaptam is a véglegest) és Hazard rossz.Realista24 írta:Respect ha valaki Vini vagy Tesla témában leáll kiserikkel vitatkozniTjacks írta: Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad![]()
A teljesítményt nem tudom miért hoztad fel megint, ez valami terelés nálatok állandóan, kb minden alkalommal le van írva hogy a L.E.G.V.E.S.Z.É.L.Y.E.S.E.B.B. támadónk. Ettől még hadd zavarjon már bazdki hogy egy Toni Kroos kaliber nem tudja lehűteni, semmi reakció, totál lemegy a függöny a srácnál.
Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.![]()
![]()
Egy dolgot kikérek magamnak: az a hazudozás. Utálom a hazugságot. Minden, amit írtam igaz. Nézd végig Kerlon írásait Viniről a kezdetek óta.Babinho írta: A párbeszéd, vita halála kiserik első bekezdése.
Ferdítés, általánosítás, lenézés, cinikus okoskodás, hazudozás, egymástól eltérő személyek, hsz-ek, vélemények összemosása, hogy gúnyos maradhasson. Olvassátok át mégegyszer azt a bekezdést, és ezt kerüljük el ezen a fórumon...
Kiszálltam. Itt az érvek mint a segglyuk. Senki nem kíváncsi a másikéra.
Én is mindig leírom, hogy nem jó amit csinál, de azt is, hogy simán megértem és árnyaltabb a helyzet annál, amit sokan látni akarnak.
1 mondatot írtam a teljesítményéről. Mellesleg a nagy kritikusok valahogy dicsérni nem szokták. Leirják, hogy nem a teljesítményt kritizálják, de el nem nagyon ismerik. Akkor inkább csak csöndben vannak. Itt a tegnapi: mindkét gólunk az ő egyéni akciójának köszönhető nagyrészt, de inkább szidva van. Igen. Rohadt unalmas, hogy bármit csinál, vagy csönd van, vagy jön Kerlon és szidja, mint a bokrot. Pont mint annó CR-t.Tjacks írta: Jó mondjuk ha vkitől nem számítok elfogulatlan véleményre az pont Te vagy kiserik, ezt más témákban már többszörösen bizonyítottad![]()
A teljesítményt nem tudom miért hoztad fel megint, ez valami terelés nálatok állandóan, kb minden alkalommal le van írva hogy a L.E.G.V.E.S.Z.É.L.Y.E.S.E.B.B. támadónk. Ettől még hadd zavarjon már bazdki hogy egy Toni Kroos kaliber nem tudja lehűteni, semmi reakció, totál lemegy a függöny a srácnál.
Mellesleg ha a teljesítmény van felhozva mindig, én úgy emlékszem hogy Neymar számai is rendben voltak azért.![]()