R.M.C.F írta:Montoya volt a keresztszalagos sérült?
Talán Jonathan dos Santos, az, akire gondolsz, ő most pihen fél évet a keresztszalagja miatt. Montoyának szerencsére nem volt ilyen jellegű sérülése, ha jól emlékszem.
wZoLee7 írta:Nagyon kíváncsi leszek, hogy a válogatottban végül Carvajal vagy Montoya fogja kiszorítani a kezdőből Arbeolat. Szerintem mondjuk Carvajal jobb, ez idővel be is fog bizonyosodni.
Szerintem most nagyjából azonos szinten van a két fiatal (csak Carvajal jóval többet játszik a klubcsapatában), majd meglátjuk, hogy alakul a dolog. Én annak is örülnék, ha Carvajal lenne az első számú jobbhátvéd, csak ne Arbeloát kelljen néznem a világversenyeken.
wZoLee7 írta:Azt meg hibának tartanám ha nem igazolnának középhátvédet, de örülnék neki

Sokat írtak Hummelsról, elhoznám madridba az biztos...
Nyáron szvsz fogunk igazolni egyet, talán pont Hummels papát... Ki tudja.
Oké, hogy Bartra jó most, de Puyolra már nem igazán lehet támaszkodni, fontosabb meccseken azért nem játszatnám fizikai képességeinek megkopása miatt, hiába ő a legnagyobb szellemi vezér még mindig. Piqué pedig Mascheranóval egyetemben elég sérülékeny, ráadásul a formája is igencsak ingadozó. Szóval elférne még egy középhátvéd itt.